Черен петък 2018

• 190 329
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 260
И аз имам емайл с потвърдена поръчка . Но пише "Здравей,
Благодарим ти за направената поръчка!

В случай на потвърдена наличност можеш да очакваш доставка в периода 24 ноември - 10 декември 2018 . Ще те уведомим по имейл и SMS, след като предадем пратката на куриер"
Та това още повече ме навежда на мисълта , че изведнъж ше ми кажат , че нещата са ми с изтекък срок и няма да стане работата .

# 1 261
Уффф, къде сега тепърва да дебна за евтини кубинки Dr. Martens? За голямата щерка, 8 дупки, бордо. За сега във Fashiondays най-евтино ги виждам, но пак ми е множко.
.

Schuh.co.uk
Благодаря, но там са 140 лири, а във Фешъндейс сега са 237лв. Май от там все пак ще поръчам.

Не знам дали търсите конкретен модел,но повечето бяха по 85 паунда

# 1 262
Аз преса за ретро къдръци търся ама намалена наистина. В емага не ме впечатлиха намаленията и май за първа година няма да изхарча един куп пари ..

# 1 263
Някъде има ли намаление на книги онлайн?

https://money.bg/personal-finance/cheren-petak-black-friday-na-zhivo-2018.html  - няколко бях,
вижте тук

# 1 264
Здравейте,
Ще съм благодарна ако някой който търси като мен детски (или по скоро бебешки апрески) и намери някоя добра оферта да я сподели. Не ми се обикаля безцелно с малката днес, а онлайн май ме е страх да поръчам за нея.

# 1 265
Някой успя ли да си поръча фотоепилатора на Philips Lumea SC1997 от еМаг, от който уж имаше 180 броя? В 7.20 беше изчерпан....

# 1 266
  • Варна
Добро утро, момичета, един път и аз да следя емаг. Реших, че ще отнеса сервиза за хранене, който се рекламираше - от 43,99 лв на 25,99 лв трябваше да е намалението. Беше ми в кошницата. От 43, 99 лв го бяха намалили на 37 лв и нещо, мошениците. А сега пише, че бил разпродаден на цена от 25,99 лв. Пълни глупости! Айде, да са живи и здрави.

# 1 267
Момичета, някоя от вас беше споделила, че е купила преди време с намаление екшън камера за детето си. Поръчвам и аз: https://plesio.bg/action-kameri-c-69981370/turbo-x-action-cam-ac … edium=Remarketing

Направо е без пари, може да се снимате под водата.

# 1 268
Здравейте,намалението от 30%процента в Теранова,важи ли и за физ.магазини,харесах си яке,но искам да го пробвам!

# 1 269
Айде и аз паднах на фронта на тази война, хаха!
Има 20% в www.thebodyshop.bg дайте мнение спрей за тяло White musk, Moringa, Sheа струват ли си? Blush
Да, теранова и във физическите магазини имат остъпка.

# 1 270
Фотоепилатора в Емаг още в 7.09 не беше наличен.
Nelkata87K,всички аромати на Боди шоп са много хубави според мен,особено ментовата коледна лимитка. Моринга мирише малко като липа,но спрейовете не са с особена трайност.

# 1 271
  • София
Лили - то нищо и половина. Намалили са десетина марки с различни проценти - малко боя, малко грим, няколко парфюма.

# 1 272
След бременността намразих парфюмите и се насочих към спрейовете. Чудя се да пробвам. Все ще ухае поне 2 часа като се напръскам. Чедя се кой армат. Моринга отпада значи. White musk, Lotus със син етикет видях, или Bath & body works са по добре като аромати? Помагайте

# 1 273
Айде и аз паднах на фронта на тази война, хаха!
Има 20% в www.thebodyshop.bg дайте мнение спрей за тяло White musk, Moringa, Sheа струват ли си? Blush
Да, теранова и във физическите магазини имат остъпка.
От толкова време им се каня на продуктите с вит. Ц и вит. Е. Днеска ще овършея 😁 п. с. Препоръчвам да прочетете историята за създаването ка марката, вдъхновяваща е.

# 1 274
Dkoki, със сигурност ще важи и за физическите магазини. Гледах всички обекти за Ринг мол и те бяха включени.

Общи условия

Активация на акаунт