Черен петък 2018

• 190 472
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 305
  • София
И на мен ми е любопитно за фотоепилаторите дали ще си получи някой неговия...В колко часа пуснаха тези ограничени бройки, любопитно ми е...?

# 1 306
Този сайт не е публикуван до сега - също имат намаление (ключодържатели, тефтерчета и подобни): http://vive.bg/promo/cheren-petak-2018?limit=100

# 1 307
И на мен ми е любопитно за фотоепилаторите дали ще си получи някой неговия...В колко часа пуснаха тези ограничени бройки, любопитно ми е...?
В 7:07 ги пуснаха и най вероятно в 7:08-9 нй късно са свършили . Поне нещата които аз уж взех бяха така

# 1 308
В Медеа, Буржоа са намалени от много време. Иначе аз чак оферта за комплекти на Биодерма и за измивния сенсибио.

# 1 309
Сутринта поръчахме от емаг един външен хард.Сравнихме го, там е най-евтин.Дали е 33% намалението както пишеше не знам, знам че там излиза най-изгодно.
Комсед, вчера ми дойде част от пратката, днес очаквам другата част.Разбили са я на две, но не начилсяват доставка.Рино им звънях и казаха, че ми разбиват поръчката на две, днес получих смс за едната част.От Хипото ни зов, ни стон.

# 1 310
На мен Медея спря да ми се отваря - като цъкна на продукт (който и да е) изписва грешка 502. Sad
Аз се интересувах от фдт на Виши или Авен, обаче на Виши не са намалени, а на Авен видях само някакви оранжеви/тъмно кафяви.

# 1 311
На мен Медея спря да ми се отваря - като цъкна на продукт (който и да е) изписва грешка 502. Sad
Аз се интересувах от фдт на Виши или Авен, обаче на Виши не са намалени, а на Авен видях само някакви оранжеви/тъмно кафяви.

Явно не им е издържал сайта на натоварването. Обаче прави ми впечатление тази година има голямо разнообразие от сайтове и предлагане, и хората не са забити всички в емаг. Което е добре.

# 1 312
Някъде има ли намаления на екскурзии?

Бохемия имат днес намаления

# 1 313
https://shine.bg/ има намаления на бижута - готини марки - Fossil, Diesel, Michael Kors и други. Има яки неща.

# 1 314
Рано сутринта сайта на Медея работеше,но сега изобщо не се отваря. За съжаление продуктите,които исках да поръчам изобщо не са намалени.

# 1 315
Аз отново да попитам за електронните цигари IQOS дали на всеки обект ще им важи промоцията?
Аз съм от Русе и имат щанд в единствения ни МОЛ.

Аз си поръчах от сайта,там също е на половин цена,ако не Ви пречи да си поръчате онлайн!

Може ли линк към  сайта?

# 1 316
Не знам дали да се радвам ама намерих black friday store pandora талисманите са по 20-30лв, доставката до бг е 20лв за поръчки под около 90 лв...

# 1 317
Не знам дали да се радвам ама намерих black friday store pandora талисманите са по 20-30лв, доставката до бг е 20лв за поръчки под около 90 лв...

ще дадеш ли сайта или е от оригиналния

# 1 318
  • До морето
Уиз еър са пуснали някакво кекаво намаление на билети. Отстъпката идва около 3-4 лв.

# 1 319
pandoraukblackfriday.com ...има буквички много красиви с кристалчета и други неща де, аз ще пусна един-два талисмана, пък да видим...

Общи условия

Активация на акаунт