ЧААТАЙ УЛУСОЙ [Çağatay Ulusoy] | "The Protector" | Netflix 2018 - темата на ЧАЧО #10 [255] |

• 36 539
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
# 601
  • дали?
скапал се е от прелитане JoyJoy

SunglassesSunglasses

# 602
  • Яко в Матрицата...
Heart Eyes забравихме за другите в този сериал, поне аз де Joy

# 603
Heart Eyes забравихме за другите в този сериал, поне аз де Joy
Joy Joy 

Здравейте Hug

Айча за Елеле  https://www.instagram.com/p/Bq13JG_BE8y/

я пак Хакан Heart Eyes

и Пончика го е репостнал този плакат официално Joy

# 604

На този колаж очите му са ги докарали като на Императора от Междузвездни войни Joy
Скрит текст:

# 605
  • дали?
не можаха да ги докарат на Кънчовите, да стане неотразим, неповторим, ами на това дъртото FlushedJoyJoyJoy

# 606
не можаха да ги докарат на Кънчовите, да стане неотразим, неповторим, ами на това дъртото FlushedJoyJoyJoy

Ми не са могли явно Joy какъвто Чачо, такива и феновете му .. Joy

Тук малко са го изсветлили Joy

# 607
  • ... да усещаш мириса на море ...
Хубава снимка, ама Чачо не прилича на себе си  Whistling Whistling Whistling А той си е хубав и без обработка  Whistling Whistling

Много ретуш, бе-е-е Sunglasses, но иначе добър фотограф и добър афиш Smile

ако имате слаби нерви и нисък праг на дразнимост, с чести изблици на гняв, посещавайте тази тема! Bowtie JoyJoy
кефът - гарантиран! Stuck Out Tongue Closed Eyes

Joy Joy Joy

пп Клунито има много успешни сериали, но с "Ямата" просто "заби" пирона. Не само създаде успешен сериал, но създаде и цяла субкултура. Арас прави много силна игра, както и целия каст Peace

# 608
  • дали?

Heart EyesSunglassesSunglasses

Ми не са могли явно Joy какъвто Чачо, такива и феновете му .. Joy
все сме такива спънати JoyJoyJoy
ама не уточних, че сакам ония измамните очи от началото на предишното му дизи Stuck Out Tongue Winking Eye с капки ли бяха, с лещи ли... Joy

# 609

ваайййййййй Heart EyesHeart EyesHeart EyesHeart Eyes ама тази ще я има на всяка снимка, да знаете .. тя така обича .. пфууу, само ми разваля пейзажа Joy

# 610
  • дали?
ваайййййййй Heart EyesHeart EyesHeart EyesHeart Eyes ама тази ще я има на всяка снимка, да знаете .. тя така обича .. пфууу, само ми разваля пейзажа Joy
на мен ми е ок Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes
 омедена от Баръшче Heart EyesHeart EyesHeart EyesJoy

# 611

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Бойчееееее, Hug Heart Eyes дай назаем мишока, плийз Praynig Praynig Praynig

МноУ хубав, бе.. И черно как му отива.. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

джадъ, Hug Heart Eyes благодаря за снимката bouquet bouquet

Последна редакция: сб, 01 дек 2018, 20:46 от LiLiSy

# 612
  • Яко в Матрицата...
Страхотен е Чачко Heart EyesHeart Eyes Дано има самостоятелни снимки, че ако са само с аблата, ще е чок аип Stuck Out Tongue Winking Eye

# 613
  • дали?
още 8-10 през 2 часа JoyJoyJoyJoy към вторник и репортажът ..... голям е образ
https://www.instagram.com/p/Bq2q-bCnKeB/

# 614

Лили.........Heart   ама и ножици ако извади някой ............ще съм му благодарна....BlushJoy

ДжадЪ....Hug

Общи условия

Активация на акаунт