ЧААТАЙ УЛУСОЙ [Çağatay Ulusoy] | "The Protector" | Netflix 2018 - темата на ЧАЧО #10 [255] |

• 35 850
  • 738
  •   1
Отговори
# 690

Ще ми се да разкаже за новата агенция, за работата по Мухафъза още, за новия филм/сериал...
За Шейма и развода ѝ се е развълнувал, нека сподели... Joy
И снимки да има много Blush
Май Арман спомена за 21 фотки някъде Thinking

Лу 🤗 + мен
И да разкаже за любимата, която не ревнува и нищо не и споделя😆
Аз, обаче, му се вързах, за 128 годишният дядо🤨
Много ми се иска, след 5.12 да отпраши за ЛА, пак✈🇺🇸
Добър ви ден 🤗

# 691
  • Яко в Матрицата...

Абе с това, изумруденото, не мога да го възприема нещо Thinking Черно-белият вариант ми харесва повече...

На мен точно цвета ми харесва Joy

Диди, ако иска да ходи и зад другия океан, няма да се спаси от Дуйгуто Stuck Out Tongue Winking Eye

# 692
  • дали?
я да го разходя закопчан JoyJoy

Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 693

Диди, ако иска да ходи и зад другия океан, няма да се спаси от Дуйгуто Stuck Out Tongue Winking Eye

Да си я води в Америка, ако ще. На мен не ми пречи (скривам се под стола)😆
Идеята ми е, че там, ще има по-спокоен и нормален живот, от колкото в Турция. Поне за сега😉

# 694
  • Яко в Матрицата...

Да си я води в Америка, ако ще. На мен не ми пречи (скривам се под стола)😆
Идеята ми е, че там, ще има по-спокоен и нормален живот, от колкото в Турция. Поне за сега😉

и на мен не ми пречи, стига да не се набива много на очи Wink

# 695
Вчера заради рускините ходих да гледам оригиналния текст, ама така си пише - докато са правили репортажа, не е имало още развод...

Развод йок, скандал йок още, а Чачо, и така и така, сам се бил се изказал по социалната медия по въпроса, дето не я ползва и не я гледа, та тя затова няма и да има нищо по въпроса... ахааа, разбрах, тешекю Blush аман! за какво изобщо го е писала Айшето, я, само обърква преводачите Joy Joy

Диди, Hug да си я изчака да ѝ свърши сериала до НГ поне, неговия да почне, че като замине голяма скука настава Disappointed Relieved

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 17:32 от Анонимен

# 696
  • Яко в Матрицата...
Лу, мямаше как Яйшето да не пише по въпроса с развода, защото името на Чачо и самият скандал много се раздухаха. Но леко объркано за мен го е написала. Чачо доста време изчака да се изкаже, не реагира веднага, та това може да се счете като доказателство на това колко използва соц.мрежи Wink

# 697
Първата част на интервюто засега я сложих в контакта Stuck Out Tongue Winking Eye

# 698
  • дали?
Първата част на интервюто засега я сложих в контакта Stuck Out Tongue Winking Eye

а баш! JoyJoyJoy

# 699

какво се кефиш бе, Джадъъъ? Joy

# 700
  • дали?
какво се кефиш бе, Джадъъъ? Joy

Sunglasses

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 09:46 от гъджък джадЪ

# 701
Привет, прекрасни Hug Hug Hug

На мен всички снимки на Чачко ми харесват, с Айше, без Айше, с палто, без палто, с това, без онова Laughing Laughing Laughing Laughing

Утре ще е пресконференцията за Мухафъза. В сряда вечерта ще е премиерата.. Така казва този..

https://twitter.com/TvDunyasii/status/1069686924393234432

# 702
Лили Hug благодаря за ифото
всичко се натрупа едно връз друго пък сега

Yellow Heart

бла-бла_2  Joy

първо зърнах аннем ве бабам... Joy

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 23:32 от Анонимен

# 703
  • Пловдив
Добро утро!
Усмихнат, приятен и позитивен вторник!