Откраднат живот 61: Анатомия на гнева... Д-р Карагьозов. Д-р Христо Карагьозов

• 28 883
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
  • София
То малко като с оня лаф, че момичетата си падат по лошите момчета, ама се женят за добрите, та все пак съм оптимист за Карамазов Wink

# 466
Кая ще го спасява Банков, нали тя и Цонев тръгна да спасява. Като разбере, че Христо е лекар за спасяване и той, може да пък да и привлече интерса.

# 467
То малко като с оня лаф, че момичетата си падат по лошите момчета, ама се женят за добрите, та все пак съм оптимист за Карамазов Wink
И според мен в крайна сметка ще се обърне към Христо, ама дано не се опари много преди това.

# 468
Имам усещането, че Кая ще тича и страда по Банков. Той ще и обърне внимание, же и дава смесени сигнали, евентуално ще преспят и накрая ще се отдръпне рязко.През цялото това време Христо ще въздиша по нея и ще я утешава.Накрая Кая или ще се влюби в него и ще забрави Б. , или ще се примири и ще направи компромис и ще обърне внимание на Христо.

# 469
Аз съм разочарована, че така забиха Христо и Кая, макар и да изглежда, че в някакъв момент ще ги съберат.
Не виждам огън и искри между тях. Тласкат Кая към Банков, а Христо го изкарват послушното и услужливо момче, което търпи да го мачкат.
Ами тези условия не предполагат една страстна връзка, която да ни спре дъха.
Не знам какво трябва да са измислили от екипа, че да ни впечатлят.

# 470
  • Пловдив
Кая ми е пренавит и прекалено праволинеен скучен образ. Не ми е симпатична. И като добавя декламациите......съвсем ми е досадна.

# 471
Ееех, най-после медицински казус Simple Smile

# 472
Виктор май ще си намери кауза с пеперуденото дете Wink

# 473
Моля ви, кажете коя е актрисата, която играе майката на пеперуденото дете? Не мога да се сетя къде съм я гледала

# 474
  • София
Майката е симпатична, играе добре.

# 475
Хахахах, колко страници предположения и упреци и накрая действие, което никой не предвиди Joy

# 476
Съпругата на Иван Лечев...мисля, че се казва Жени

# 477
Да го беше поканил на по чашка, нямаше да откаже 😁

# 478
Това не е ли жената на Иван Лечев - Жени?

# 479
На мен на жената на Иван Лечев -Жени Александрова Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт