Да си нямал никога никого

• 21 355
  • 538
  •   1
Отговори
# 480
Ъм, Фейсът доста си е подобрил подбора. А за да се хващаш на игричките, явно не си чак толкова умен и различен с нестандартно мислене. Аз във Фейса нямам игрички, харесвам определени неща и фийдът ми е много интересен. В Туитър има доста българи, даже по-скоро от умните, а кифли няма. Ама трябва да си наистина умен, не уонаби-нърд, дето чете треторазредна фантастика.

# 481
А за да се хващаш на игричките, явно не си чак толкова умен и различен с нестандартно мислене. Аз във Фейса нямам игрички, харесвам определени неща и фийдът ми е много интересен.
Не се хващам, те ми изпращат покани. Когато влезеш в някое приложение, то иска определени пермишъни. Някои дават ей така достъп до листата с приятелите и почва разпращане на покани. Някои така и вируси си разпращаха. Във фейса нищо не съм харесвал, затова нямах и фийд. Няколко музикални групи бях харесал и толкова. Много натоварващо е общуването, където всеки се надвиква над другия и си бърбори неговите работи. Не мога да следя логическата подредба на нещата, а нямам време цял ден да кисна и да го следя. Туитър с тия 280 знака не можеш да кажеш кой знае колко много.

# 482
  • София
Тия с константните почивки и плаващото работно време обикновено са безработни.
Обикновено, но не винаги. Това го имаше дори като наредба  за администрацията по времето на Дянков, ако не бъркам. Можеше да идваш по-рано и да си тръгваш, ако имаш деца за вземане.
Говоря от личен опит, все още го има.

# 483
А за да се хващаш на игричките, явно не си чак толкова умен и различен с нестандартно мислене. Аз във Фейса нямам игрички, харесвам определени неща и фийдът ми е много интересен.
Не се хващам, те ми изпращат покани. Когато влезеш в някое приложение, то иска определени пермишъни. Някои дават ей така достъп до листата с приятелите и почва разпращане на покани. Някои така и вируси си разпращаха. Във фейса нищо не съм харесвал, затова нямах и фийд. Няколко музикални групи бях харесал и толкова. Много натоварващо е общуването, където всеки се надвиква над другия и си бърбори неговите работи. Не мога да следя логическата подредба на нещата, а нямам време цял ден да кисна и да го следя. Туитър с тия 280 знака не можеш да кажеш кой знае колко много.
Начи, реално дори не си и много умен, имаш псевдо-интелект и това дразни. Ми много ясно, че умните, особено ако са в айти сектора, не дават току така разрешения. Музикални групи, ти сериозно ли? Във Фейса вече всичко е затворени групи по интереси. И няма нужда да изчиташ всяка дискусия. Всеки има фийд, това ти е началната страница.

В 280 знака може много да кажеш - доскоро бяха 140 знака и пак има невероятни туийтове.

# 484
Обикновено, но не винаги.
Работя в сервиз. Обедната ми почивка се състои в това да застана на бюрото, наблюдавайки компютрите и да ям. Или да отида до близкото ресторантче и да ям. Работя понякога и след работно време, за да си приключа работата и да не я завлачвам.

# 485
Какво още отговаряш на тези агресивни коментари, чели-недочели, нареждат нещо там. Супер грозно е отстрани, но и за теб не прави добро впечатление.

Досега да съм ги репортнала 100 пъти, че и темата да съм заключила.
То не бяха въпроси "къде живееш", "гледал ли си 128ми епизод, 23та минута на СТ", ама почивката кога си бил вземал... Господи, каква изненада, човек да има почивка в точен час и да си я спазва?! Сериозно ли!?

Пести си енергията за по-смислени неща. Не е нужно на всяко bully без работа да се обясняваш.

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 13:59 от Elunaria

# 486
  • София
Във фейса нищо не съм харесвал, затова нямах и фийд. Няколко музикални групи бях харесал и толкова. Много натоварващо е общуването, където всеки се надвиква над другия и си бърбори неговите работи. Не мога да следя логическата подредба на нещата, а нямам време цял ден да кисна и да го следя. Туитър с тия 280 знака не можеш да кажеш кой знае колко много.
Как точно се надвикваш във ФБ? С главни букви ли?  Mr. Green Групи има какви ли не, как ти не намери поне 1 (една) интересна за теб?
Не съм маниачка на ФБ и не качвам снимки, но пак докато прегледам натрупаното в 5-6 групи...
Скрит текст:
Впрочем, не си само ти - ММ само обяснява колко е лош ФБ и затова аз трябва да търся из нета кое къде се продава, иначе той е готов да обиколи 5 пъти с кола цяла София, но не и да потърси и попита. Но той е на 50, та му е простено.
А аз днес от този форум разбрах къде има насипни котешки бисквити, и то на удобно място, вместо да се лутам.
Работя в сервиз. Обедната ми почивка се състои в това да застана на бюрото, наблюдавайки компютрите и да ям. Или да отида до близкото ресторантче и да ям. Работя понякога и след работно време, за да си приключа работата и да не я завлачвам.
Вместо да излезеш на това хубаво време и да походиш 15 минути нанякъде и 15 обратно. Като ядеш междувременно.

# 487
  • MI
Какви по-смислени неща, като на всеки съвет обяснява подробно защо не може ПЪК?! Ами права е Сирената за ФБ, аз го ползвам за новини и за няколко групи по интереси основно например, няма игрички, музикални групи, снимки на котенца като не искам. Е, малко усилие се изисква да намериш какво те интересува, ама то само с оплакване нищо не става. Като няма среда и иска да я създаде, а живее в малък град от селски тип, ще му се наложи да разучи как работят социалните мрежи.

# 488
Във Фейса вече всичко е затворени групи по интереси. И няма нужда да изчиташ всяка дискусия. Всеки има фийд, това ти е началната страница.  В 280 знака може много да кажеш - доскоро бяха 140 знака и пак има невероятни туийтове.
Нека е затворени групи. Нямам никакво намерение да ги диря. 1000 групи от един и същи тип има. Знам какво е фийд, казвам че нямам нищо на него, защото във фейса нито бях харесвал нещо, нито бях влизал в някоя група.
Аз не давам пермишъни, ама хората които ми бяха приятели там цъкаха наред. Следователно аз като човек в техния лист с приятели бях заливан с покани. Няма човек, който да следвам в Туитър, какво да направя - да го обикалям целия да си търся и да се ангажирам с хора, които откровено не познавам и не съм имал реална комуникация с тях?
Да, сериозно - страниците на няколко музикални групи бях лайкнал, основно бг изпълнители, които няма да чуеш да се пускат масово. И бях им написал колко се радвам, че има все още такива таланти в БГ. Нищо друго.

# 489
Ами нужно е един приятел във ФБ да играе на 5 игри за да те засипят със спам. Впросният човек го прави - изпраща покани на всичките си приятели, да започнат да играят и те или да му изпратиш помощ за някоя мисия. Какво се правите на ударени?

# 490
Как точно се надвикваш във ФБ? С главни букви ли?  Mr. Green Групи има какви ли не, как ти не намери поне 1 (една) интересна за теб?
Не съм маниачка на ФБ и не качвам снимки, но пак докато прегледам натрупаното в 3-4 групи...
Проблемът е, че няма една група от всеки тип, където да е събрано всичко, което ми е интересно. Има много групи, които са подобни и трябва да отсявам много плява, за да видя това, което наистина ми харесва. Пишат се по 50 съобщения в секунда, обикновено доста често всеки си плямпа каквото иска и контролът като цяло е на нула. Фейсбук комуникацията доста често е куха, защото хората толкова бързат да казват постоянно нещо, че всъщност нищо не казват, рядко обмислят какво казват.  Фейсбук маркетът се появи после и там пак скролваш, докато намериш каквото ти трябва. Търсачката пък на фейса е просто покъртителна.
По-лесно ми е да гугълна и да видя някоя обява в OLX. Или в специализираните форуми. Това, което аз обикновено търся онлайн има много малък шанс да го намеря във фейса. Едва ли там имат интегрална схема линеен стабилизатор на 3.3 волта. Просто фейсбук понеже е лесно, всичко друго и всеки започва да се лигави. Ко пр и не знам какви простотии.

# 491
Стига де, а Доналд Тръмп? как така без да го следваш в Туитър. Може да следваш новинарски издания, сеизмографи по света...

Казваш, че си човек с широки интереси - във Фейса има групи за всичко - игри, фантастика. Никакво извинение, че си нърд - има хора, запознали се и оженили през WoW.

Само че с една поправка - първо се вписваш в кибер групи и общества, после свалки. Щото няма нищо по-дразнещо от непознати, които раздават покани за приятелство и в профила им има само жени.

# 492
Скрит текст:
А аз днес от този форум разбрах къде има насипни котешки бисквити, и то на удобно място, вместо да се лутам.
Къде?

# 493
Може да следваш новинарски издания, сеизмографи по света...
Имам гугъл нюзстанд и там всичко ми излиза. А WoW не съм играл - нямах компютър. Относно сеизмографите - и тях си ги следвам на специализираните места. Като цяло гледам да не се натоварвам психически с информация от масс медиите. Просто съм човек, който обича да говори с малко хора, но качествено. Искам да се съсредоточа върху комуникацията с точно даден човек или хора. И да дам всичко от себе си в нея.

# 494

Време ти е да поправиш тази грешка Grinning

Общи условия

Активация на акаунт