Кралски работи и клюки - 18

• 48 582
  • 773
  •   1
Отговори
# 255
  • Някъде там
Тъкмо влизах да пиша че и Пипа "измести" фокуса от сватбата с това раждане вчера.😁 Честито да им е.

# 256
Честито да е на Пипа и мъжът и. Аз я харесвам. Heart Eyes

# 257
Как се казва?😁

# 258
Nature Boom Сега ми е интересно как ще изглеждат Мегън и Хари на първия си официален
вечерен прием..
с каква рокля  и тиара ще бъде,обувки,грим,прическа и обеци..искам да я видя в пълния и блясък
все едно стъпва на червения килим,нали  има и холивудска тръпка в нея..и освен всичко друго да ни
покажат и обувките на Хари..YumYum

# 259
Няма да бъде с тиара и ще бъде семпло облечена. Хари носи скъсаните обувки само на кралски сватби, от суеверие казват.

# 260
# 261
..Е-ее, стига с това семпло струващо десетки хиляди .. гледа ми се кралско !! YumYum

# 262
..Е-ее, стига с това семпло струващо десетки хиляди .. гледа ми се кралско !! YumYum
Няма кралско при Мегън, тя не е кралица.
При Кейт ще са кралските.

# 263
Това с обувките на Хари е любопитно. Торкова суеверен мъж мисля,че рядко се среща.

# 264
Няма кралско при Мегън, тя не е кралица.
При Кейт ще са кралските.
Как да няма кралско,какво прави тогава в Австралия, като представител на Кралицата
нали посещението е официално,запланувано още от лятото ?

# 265
# 266
Тъкмо влизах да пиша че и Пипа "измести" фокуса от сватбата с това раждане вчера.😁 Честито да им е.
Хаха, да, грам възпитание нямат значи. Откраднаха на Южени момента, не ги е срам.
Честито на Пипа! Да са живи и здрави!

# 267
# 268
Хич не личи, ама айде...

# 269
12 седмица нищо не личи. Тази жена е толкова слаба, че ще и проличи сигурно в 6 месец.

Общи условия

Активация на акаунт