Кралски работи и клюки - 18

• 48 604
  • 773
  •   1
Отговори
# 270
  • Истински се вижда само със сърцето.
Зависи от много неща кога ще и проличи. На тази снимка и аз не виждам иначе. И аз в 12 седмица си мислех че ми личи, ама не, пролича ми след четвъртия месец Simple Smile

# 271
Зависи от много неща кога ще и проличи. На тази снимка и аз не виждам иначе. И аз в 12 седмица си мислех че ми личи, ама не, пролича ми след четвъртия месец Simple Smile
Публикацията в Инста включва 4 снимки. Визирам последната.
Иначе наистина няма особено значение  Peace

# 272
Много се радвам за Меган и Хари, много. Лека бременност й желая на Меган и се надявам напролет Тереза Мей да не я обвинява, че раждането й засенчва радостта на народа след Брекзит.
Йожени си получи кралската сватба. Желая й много години щастие и любов.

# 273
  • Истински се вижда само със сърцето.
Публикацията в Инста включва 4 снимки. Визирам последната.
Иначе наистина няма особено значение  Peace

Не видях че са четири снимки Simple Smile да на четвъртата както е застанала личи може би, ако не е от стойката разбира се.

Блу много хубаво казано Simple Smile

# 274
12 седмица нищо не личи. Тази жена е толкова слаба, че ще и проличи сигурно в 6 месец.

Слаба, слаба колко да е слаба..... Краката й са слаби, нагоре си е съвсем нормална. Структурата й е кофти ама пък това не е нещо което можем да си изберем.

# 275
Тази снимка е много хубава  -
въпросната възрастна дама за втори път се вижда с Хари в Австралия..

# 276
# 277
Ама защо да й е кофти структурата? Съвсем нормална,прилично изглеждаща жена.

# 278
  • До морето
Страхотна снимка, много сладка. И Шарлот пак в центъра на събитията! Не знам дали не се опитва да открадне моментът на булката 😂😂😂

# 279
Ама защо да й е кофти структурата? Съвсем нормална,прилично изглеждаща жена.
Какви интересни въпроси задаваш Yum манекенка висока 1,71см. снимала се за корици на списания
и холивудска актриса с перфектни мерки, я виждат като ниска,слаба, несъразмерна, че и кльощава
,ще и е много трудно
като бременна с корем и пр..Yum

# 280
Абе и аз я виждам с перфекти мерки ама....да си питам. Явно не са ми ок вижданията. Краката й били кльощави. Предпачитам да имам такива.

# 281
Ее стига дее, всички искаме слаби крака, ама предпочитам, като на Кейт. Тия клечки на Мегън са покъртителни. То слабото само по себе си не означава красиво. Да не говорим как ходи с токчета, като патка - ха наляво, ха надясно.
Клечавите и крака и късият торс не ми харесват на мен - изглежда сякаш главата и е побита на раменете.
И да - аз съм трътлеста, кинта и двайсе и завиждам Joy

# 282
А кое от децата на сватбата е дъщеричката на Роби Уилямс?

# 283
  • Варна
На по-горе приложената снимка е момиченцето седнало в скута на младоженеца.

Последните страници се напълниха с покъртителни описания на телата на две млади жени. Двете са красиви, всяка със своите особености, Мегън има красиви рамене, глезени. Кейт, след 3 деца за кратко време и то на на 20 години, се е възстановила страхотно! Сякаш вече нормалността е дефект. Уродите на др Е! може би са по-достойни за кралски снахи!

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 20:49 от Blue Turquoise

# 284
  • Някъде там
Ее стига дее, всички искаме слаби крака, ама предпочитам, като на Кейт. Тия клечки на Мегън са покъртителни. То слабото само по себе си не означава красиво. Да не говорим как ходи с токчета, като патка - ха наляво, ха надясно.
Клечавите и крака и късият торс не ми харесват на мен - изглежда сякаш главата и е побита на раменете.
И да - аз съм трътлеста, кинта и двайсе и завиждам Joy
😱 егати описанията..😂😂😂Все повече се радвам че не направих всичко възможно да стана принцеса 😉😂

Общи условия

Активация на акаунт