VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 079
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 3 645
дори не знам през коя година я е спечелил
Тази година.
Боже, ма таквиз ли мъжленца се явяват за мистЪри, бе... че то един бирен корем е по-секси от тях... JoyJoyJoy

Такива се явяват и " мъже" ги избират. Сериозен, истински мъж ще се занимава ли с такива глупости?
Тук само зализани перчеми...

# 3 646
Тъпанарят изравни РозмариН със земята, тя не престава да го утешава. Дебили!

Да, аз точно това се чудя! Всички в къщата са възмутени от думите му, само Рози като главна потърпевша го защитава!
Аз затова искам тя да остане. Защото е непридвидима и интригуваща. Всички други са ми като прочетени книги, нея обаче не мога да я разгадая.

# 3 647
  • София
Оффф, преекспонираха я тая история!

А, то той Ричи сам си я преекспонира. А трябваше просто да приеме нещата на майтап и както му казаха другите, да отиде и да поскача като маймуняк на клипа и да отрицава с жестове и така. Колко народ така се изхранва по телевизиите, еле пък по Нова, не е истина. Обаче не им пука и си гушкат паричките и така.
Ама виж сега, според мен тук Ричкуту реши, че прояви голямо геройство, че не потвърди на всеослушание, че е изпляскал РозитУ, но че това геройство е останало не просто недооценено, а са го взели на подбив и ... айде готово.
А РозитУ яко се оплете. Ама като те е страх от мечки, не ходищ в гората!
И за чий таковата ще я вкарват пак Норка!

# 3 648
Нора ше да е поставила условие Кули навън или няма да влиза и хоп.. А Божка сутиена си развяваше, ама па гениталии не съм разбрала да е вадила, или дадаха нещо таквоз?

# 3 649
  • София
Скрит текст:
дори не знам през коя година я е спечелил
Тази година.
Скрит текст:
Боже, ма таквиз ли мъжленца се явяват за мистЪри, бе... че то един бирен корем е по-секси от тях... JoyJoyJoy

Ми такива, с космическо его и самочувствие, без никаква представа какво всъщност са. И резултата ти е в къщата.
А ако се огледаш по улиците вървят къде къде по готини момчета във всяко едно отношение.
А тука на картинката ................

# 3 650
  • София
Взела си е дипломната работа явно, и иде да им натрие носовете...
Без Кулагин обаче ще е скука. Joy
Аз пък имам надежда, че ще ни открехне дълбокомислено за някои истини за живота.  Laughing

# 3 651
Норчето влиза с мисия. Ще имитират секс с Ричко. Нали той на това се е надявал, те пък я изкараха. И понеже Ричко наводни къщата от рев, му я връщат. Joy

# 3 652
Розмари си заслужава всичко според мен. Не може един човек толкова пъти да те унижава по различни начини и ти пак да ходиш при него. Нейното се нарича мазохизъм, не се изненадвам, че е Риби

# 3 653
Ричу Винету е бъдещето ни, цяло поколение Heart Eyes

# 3 654
  • София
Розмари си заслужава всичко според мен. Не може един човек толкова пъти да те унижава по различни начини и ти пак да ходиш при него. Нейното се нарича мазохизъм, не се изненадвам, че е Риби
И аз не се! Изненадана съм обаче, че Ричо е Риби...  newsm78

# 3 655
А песен "Шефе, да ти измия крачетата?" ще има ли?

Това не беше ирония.  Чухме обиди от глутицата/продължавам упорито да ги наричам така/ и грам уважение към двамата. Дали го заслужават? Не знам. Но не беше спортменски. Забравиха, че е игра. Нахвърлиха се над слабите.
Искам песен за Мира, Петко, Божана, Ваня и всички останали.

Лично аз в подобна ситуация не бих седнала да се моля с тях.

# 3 656
А аз съм изненадана, че изобщо имат зодия, тия двамата. Приличат на неродени моми, таласъми.

# 3 657
Абе това на Роузи си има диагноза. Вика му се стокхолмски синдром. Ама Ричковата работа какво се вика? Може би "маленко съм се пОсрал, маминко"?

# 3 658
Не че гледах много съсредоточено, но вече ме погнусиха. Трябва да я спрат тая продукция.
Песента е отвратителна обида.
Дали са или не правили секс - според мен не. Мекичко обаче е готов през трупове да мине, за да вземе каквото иска. Затова не му вярвам на сълзите. Според мен реве, щото се усети какъв глупак ще излезе от цялата история.
Разито защо въобще се е съгласила да симулират секс, не знам.
А Мира, която обяснява, че с чувство за хумор трябвало да възприемат...нима? Ти за едно точене на лиги, изкара човек Сатана и Зло.
Това предаване удари дъното. И там на дъното - Норка маха с ръка.

# 3 659
А на мен ми харесва хладнокръвието на Рози и че не поддава ни на обработка от глутницата, ни на истерия. И показва достойнство,като го успокоява. Харесва ми. Освен това не обиди никого до тук.

Общи условия

Активация на акаунт