VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 123 889
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 4 005
Нора и Кулагин са избрани заради скандалите в Черешката.
За другите - Петко е с връзки, Стефан също, а вероятно и Константин.
Наско сигурно е избран, защото задължително избират хора от певчески предавания. Същото се отнася за Диона.
Лора и Мира Добрева - и двете имат близък човек, който е участвал в предаването. В случая с Лора намеквам за Део.
Ева и Ваня - явно задължително искат и от по-утвърдените ретро звезди. За мен и за много други, те са по-истинските звезди (жалко, че обикновено се излагат). Подбират такива, които уж не могат да се понасят.
Божка - отново участник/победител в реалити (няма какво да се лъжем - Нова и БТВ са братски телевизии - между тях няма истинска конкуренция).
Не съм сигурна на какъв принцип са избрани Розмари и Плачков, но за Ричко предполагам, че е вкаран заради Нора Недкова (решили са, че си подхождат, което е вярно).

# 4 006
Интересно ми е как подбират участниците. Ясно е, че трябва да има една "плеймейтка" на сезон, един провокатор, а другото май е, както дойде.
Готвач, фолк певица (тази година май Диона) и бизнесмен. С другите май запълват дупки.

# 4 007
Страхотна история за първия път. Дано момичето не си е падало по него. Да разказваш интимни случки с хора, които едва ли биха искали да ги чуват в национален ефир - много си тъп, копеле. Дори и нормален софийски дришльо не си, само поза. Предайте му ББ.

# 4 008
И плаче ли плаче,защо плаче,че е излъгал или че се закле в майка си,а това кофти.Че този дебил Роза,не иска да си признае,ей това ми е дерта.

# 4 009
Възмущава ме добротворната Мира. Цупи подутите си устенца и цялата се тресе от мъка, когато някой й каже нещо, което тя възприема като смъртна обида. Обаче се чуди защо Ричи не е съгласен с текста на ''шеговитата'' песничка, която са измислили за него. Тази жена е една пластмасова изкуствена кукла, лишена от разсъдък, и направо е чудно как толкова години се изявява като водещ на предаване. И то предаване, което показва човешки съдби. Преправя гласа си, имитира съчувствие, насълзява невинните си и добри очета, просто - цирк. Толкова си може жената. Няма лошо. Не са една и две такива в национален ефир. Но защо един посредствен човек като нея си е повярвал толкова много?

# 4 010
Пфуу, още по-противен ми стана Папи с разказа. И каква е разликата между Ричард от Мадан, възпян като жалък и Константин от София, презентиран като интелектуалец?! И двамата се възползват от ситуацията, и при двамата няма дори наченки на чувства, даже изразяват презрение към партньорките, само дето Ричард поне имаше съгласието на момичето да го излага в ефир. И, ако за Ричард и средата не е благоприятствала развитието на емоционална интелигентност, то Константин няма дори това ню ню оправдание. Много противна личност, много.

# 4 011
Откакто излезе онзи мултиплеър, направо се избутва сезона с тези, които останаха.  Никва идея какво ще гледаме след като се изтърка и днес този дребен романс. А да,ще имат мисия да снимат турски или индийски сериал, нали всяка година го има. Оф.

# 4 012
Пак с обидни роли Wink

# 4 013
  • Оптимист по принуда
Пфуу, още по-противен ми стана Папи с разказа. И каква е разликата между Ричард от Мадан, възпян като жалък и Константин от София, презентиран като интелектуалец?! .....

...
...
Много противна личност, много.
Точно това идвах да напиша. Мишок.

# 4 014
Защо ми се струва, че Розмари като излезе тази седмица, ще даде щита на Ричко?  newsm78

Не им ли омръзна на сценаристите да вкарват отново, напуснал завинаги къщата на ББ участник?  ooooh! Sick #2gunfire Mr. Green

# 4 015
То вече не остана народ да снимат сериал, само бездарници. По-рано трябваше да снимат един политически. Наско да е Волен Сидеров, Пртко - Бойко Борисов,  Стефан - Валери Симеонов, Божана - Корнелия Нинова и т.н.

# 4 016
Възмущава ме добротворната Мира. Цупи подутите си устенца и цялата се тресе от мъка, когато някой й каже нещо, което тя възприема като смъртна обида. Обаче се чуди защо Ричи не е съгласен с текста на ''шеговитата'' песничка, която са измислили за него. Тази жена е една пластмасова изкуствена кукла, лишена от разсъдък, и направо е чудно как толкова години се изявява като водещ на предаване. И то предаване, което показва човешки съдби. Преправя гласа си, имитира съчувствие, насълзява невинните си и добри очета, просто - цирк. Толкова си може жената. Няма лошо. Не са една и две такива в национален ефир. Но защо един посредствен човек като нея си е повярвал толкова много?
Споделям изцяло мнението ти.
Жената си е "хванала мъж" и си е повярвала, че е много можеща.

# 4 017
То вече не остана народ да снимат сериал, само бездарници. По-рано трябваше да снимат един политически. Наско да е Волен Сидеров, Пртко - Бойко Борисов,  Стефан - Валери Симеонов, Божана - Корнелия Нинова и т.н.
Супер идея, ха ха! И Божана пристига на кон за срещата.
П.П Защо му казвате Пртко?

# 4 018
  • Ню Йорк
Говори се, че Ричко взел титлата за мр.София срещу 3000лв.

# 4 019
  • Испания
Къде се говори? На пл. Света Неделя ли?

Общи условия

Активация на акаунт