"Elimi Bırakma" ~ Не пускай ръката ми ~ с Alp Navruz & Alina Boz ~тема 4

• 43 219
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Вече ми идва в повече тази злодейка Сумру да бъде в центъра на вселената за Мерт.....
Тази жена трябва да е в затвора, а не да разиграва игрички..... #2gunfire #2gunfire

# 586
Сумру и на мен ми идва да я удуша с голи ръце.
Но вече изобщо не разбирам замисъла на сценаристите с упорството на малкия Мерт.
Нито по отношение на това, че изобщо не приема сестра си, а още по-малко на тази привързаност към Сумру, която от началото на сериала досега не е проявила и грам любов към него, дори симулирана.
Децата имат много силно развити сетива и трудно някой може да излъже чувствата им. Те сами със сърцата си разпознават кой ги обича. Отказвам да повярвам, че е нормално детето до такава степен да отхвърля Азра, само защото някой му е казал,че тя го е изоставила. Сумру също го изостави, при това съвсем реално и той плачеше след нея, но продължава да говори колко я обича и непрекъснато я търси.

# 587
Дали Азра ако започне повече да обръща внимание на Али, дали Мерт няма да се промени и да поиска да бъде по-близо до сестра си.....
Интересно, защо Азра не направи консултация с психолог, а в този сериал всички се правят специалисти по всичко....

# 588
Баси логиката, която ни навират в очите - Мерт не иска да види сестра си, която го обича искрено, но ни показват как обича умопобърканата Фатма и злобната интересчийка Сумру.....

# 589
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Какво пропуснах...

# 590
Гости и аз пропуснах началото......

Ей много откачени в този сериал.....

# 591
В този епизод ще ни занимават само с Джансу - майка й едва ли не ще се обади на целияград да пита за побърканата си дъщеря.....

Сумру изобщо не се занимава с Мерт - в заведението го оставя на друга маса сам, да си рисува нещо...в къщи го държи в стаята му....Но той я обича и реве за нея.....

# 592
Хайде сега, ново двайсет.
Сега според Сумру виновен е Дженк.
А кой я тласкаше Джансу към тази несподелена и невъзможна любов.
Кой й даваше съвети как да му досажда до откат.
Каквото повикало-това се обадило, но сега другите са й виновни.

Сега остава и този престъпник бащата на Джансу да се настрои против Дженк...

# 593
Дъгичке - най-голямата виновница Сумру си търси оправдание...Дженк е виновен, че не обича лигавата й дъщеря...Азра е виновна, че се е върнала....А майка й която гради пясъчни кули пред дъщеря си не е виновна.....

# 594
сумру направо се разпени - Дженк е виновен, че е избрал Азра..... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 595
Тая пикла Мелис първо да погледне себе си, след това да се блещи.....

# 596
Дженк не е абсолютно невинен заради онази игра на гаджета с Джансу за пред Азра, но тогава Джансу си беше напълно наясно защо го прави и нямаше нищо против. Виновник за това тя да стигне до това състояние обаче е единствено Сумру. ВНуши й амбиции, които не са й по силите и психиката й н издържа.

Пиклата Мелис искам да видя страха в очите й, когато тоя Кадир изтрещи.
Колко пъти ще се препъва в един и същи камък, но все търси вината в другите.

# 597
Дженк се притеснявал Джансу да не направи същото като Едже - направо момчето познава без карти.....

# 598
Джансу когато разговаря с Кадир, изобщо не е както се представи на видеото....Глупачка....Защо си мисли, че ако Дженк е с нея, но обича друга ще бъде щастлива....Иска го като трофей, а не от любов....

# 599
Кадир съвсем умишлено се забърква в игра, на която края е неясен.....

Общи условия

Активация на акаунт