Отговори
# 285
  • София
Няма такава гадина като Пенев.
И това ми било лекар.
Мръсник!

# 286
Пенев е мижитурка.

# 287
  • Кърджали
Пенев е животно.
Албена е патка общо взето.
ЗА Мазов не ми е толкоз яд. Време е да се усети. Харесвам чувството му за ирония, но прекали. Дано се усети.
За Кая ми стана жал обаче. Пенев е животно.

# 288
Шипко, Шипко, патка такава.
Пенев, долен плужек

# 289
Много е долен Пенев!

# 290
  • Пловдив
Лора няма да си иде у тях при детето,ми дреме и чака Влади Close
Банков и Войнова??? Не вярвах,честно!

# 291
Албена много импулсивно и необмислено постъпи. Не харесвам хора, които при трудности в живота минават на алкохол, случаен секс и други подобни.

# 292
  • Пловдив
Чудо голямо, че танцувала. Наистина ли обществото ни е толкова сковано от предрасъдъци. Чак пък такава драма. Хич не ми пука кой какво прави в свободното си време.

# 293
  • София
Не знам какво да кажа за Албена. Ами много пияна беше, ако това може да е извинение.
Останах с впечатление, че Банков не знае нито чия дъщеря е нито кой е точно приятеля и.
Ще видим по нататък.

# 294
Да бе. Голям праз, че се кълчи нощно време.

# 295
Да, и аз не виждам голяма драма в това, че танцувала в нощно заведение. Чак такъв срам и трагедия го изкараха... колегите как я гледат осъдително сякаш сме през средновековието.

# 296
Чудя се има ли по-голямо дъно от това, дето е Пенев? Thinking
Не е някакъв фурор това, че някой си изкарва допълнителен доход, в случая като танцува в бар, но е много важно как се борави с информацията, за да се настрои мнението в това малко общество в болницата. Просто се надявам, че както се казва - всяко чудо за три дни, и това ще отмине и ще се забрави. В крайна сметка всеки има право на личен живот и щом не пречи на другите не разбирам с какво право някой се меси. Това последното, смятам, важи за всички останали Grinning

# 297
Абе кофти си е според мен.
В следващия епизод Врабчев отваря дума и за танци с консумация, кой знае какви ще ги надрънка Пенев.
Каквото и да си говорим - личен избор, свободно време и т.н., да си полугола танцьорка в съмнителен бар не е престижно занимание и не се гледа с добро око, особено в болници, училища и т.н. където авторитета е на пиедестал.
Ако беше продавачка в кварталния магазин, никой нямаше да обърне внимание.

# 298
Кая обаче го изживява тежко заради това, че всички знаят какво се прави с тези танцьорки в сепаретата срещу допълнително заплащане, а тя нито го е правила нито дори си го е помисляла.
Очаквано беше всичко това с Пенев, но не очаквах че ще я изнудва за да си замълчи.

# 299
  • Там,където се събуждам щастлива.
Обществото ни е изключително консервативно и основното занимание е да се гледа кой, какво прави! Има и изключения...малки!

Банков успява да шокира верния си ешалон. (Харесвам го. В здравословна доза! Simple Smile)

Сега и Тони като разбере и ...край на връзката!

Общи условия

Активация на акаунт