Пазаруване от Amazon - тема №79

• 81 161
  • 819
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Макарон , мерси. Ще го дебна (и него Simple Smile )

Sunny112233 , не ползваме превозвач от САЩ , поръчваме до адрес на превозвач в Англия лили Германия.

# 631
Да се включа и аз ,превозвачът в Англия трябва ли предварително да е информиран ,че пратката идва от САЩ в случая от amazon.com  ? Всъщност пратката на адреса ли идва или на адреса идва съобщение за пратка и превозвача я освобождава ,и какви документи му са нужни?

# 632
Ами аз специално ще поръчвам здравни неща, които поотделно са по 15-16$ и не би трябвало да отидат на митница там, ще ги пускам в отделни поръчки, мисля че по този начин ще отидат на адреса на Габко и няма да има проблем.

# 633
  • Sofia
Да се включа и аз ,превозвачът в Англия трябва ли предварително да е информиран ,че пратката идва от САЩ в случая от amazon.com  ? Всъщност пратката на адреса ли идва или на адреса идва съобщение за пратка и превозвача я освобождава ,и какви документи му са нужни?

Не информирам превозвача.
Къде ще отиде пратката, зависи от стойността й. Когато се дължат мита и други такси от английската митница изпращат писмо (нещо като фактура) с данни за плащането, превозвачът го препраща на купувача и след като той плати каквото е необходимо, пратката се доставя на адреса на превозвача.

# 634
  • гр. София
От САЩ превозват ГГБГ.

# 635

Не информирам превозвача.
Къде ще отиде пратката, зависи от стойността й. Когато се дължат мита и други такси от английската митница изпращат писмо (нещо като фактура) с данни за плащането, превозвачът го препраща на купувача и след като той плати каквото е необходимо, пратката се доставя на адреса на превозвача.
Нали Amazon.com начислява в самата поръчка тези такси и купувачът ги заплаща още в момента на поръчката? И в този случай пратката ще отиде директно на адреса на превозвача? И да питам конкректно поръчвали ли сте парфюми от американския амазон и има ли проблем с тях?

# 636
  • Бургас
Някой с по голямо краче може да си ги познае https://www.amazon.de/Clarks-Damen-Glove-Puppet-Slipper/dp/B0758 … mp;th=1&psc=1 41.5 - 16.26Е

# 637
Неправилно зададох въпроса. Имах в предвид до кой превозвач адресирате пратката. До колкото разбрах с Габко не е минало леко, а аз ползвам тях. От скоро пазарувам чрез такъв тип услуга и не съм много на ясно.

# 638
GRAZIE1000 код 10/50Е за италианския, само за днес.

# 639
Dockers ,отговарят ли си като номер?И как са като качество?

# 640
# 641
  • София
Dockers ,отговарят ли си като номер?И как са като качество?

Моя опит е с два чифта мъжки обувки, отговарят си. Качеството също го бива. Мм сега активно носи едните и казва, че са му много удобни.

# 642
  • София
Получих маратонките NB и дънките. Супер доволна съм. И двете неща са ми Ок.
Снощи поръчах едни сандали Art https://www.amazon.it/gp/aw/d/B00OS9T0P0/ref=oh_aui_i_sh_pre_o0_ … ie=UTF8&psc=1 в ярки тонове (няма ги вече) на добра цена и едни Марко Тоци за пълнеж https://www.amazon.it/gp/aw/d/B077SK59PS/ref=oh_aui_i_sh_pre_o0_ … ie=UTF8&psc=1. Беше по ниска цената Blush и блуза, за да се възползвам от промоция - 10 евро. Доволна съм.

Последна редакция: сб, 10 ное 2018, 10:20 от gatanegra

# 643
А с превозвач ли поръчвате от Италия? Той беше само един и доста не изгоден по спомени.

# 644
Някой поръчвал ли е от адвент календарите на Лего? Може ли отзиви дали си заслужават..

Общи условия

Активация на акаунт