Пазаруване от Amazon - тема №79

• 81 164
  • 819
  •   1
Отговори
# 705
  • Точно където трябва
Ще предложите ли модел таблет? Нещо средно като клас и възможности. Какво е "изгодна цена" за такова нещо?

# 706
Здравейте, предварително се извинявам за глупавия въпрос, но за първи път пазарувам от амазон и съм съвсем неориентирана. Направих поръчка, платих и ми се визуализира сумата конвертирана в лева. След това прочетох за настройката, която трябва да направя, за да изключа конвертора, но все още си е така. Предполагам не проработи, тъй като поръчката е направена преди това (вероятно трябва да я направя наново), но ще съм благодарна ако някой ме просветли:)

# 707
  • София
Здравейте, предварително се извинявам за глупавия въпрос, но за първи път пазарувам от амазон и съм съвсем неориентирана. Направих поръчка, платих и ми се визуализира сумата конвертирана в лева. След това прочетох за настройката, която трябва да направя, за да изключа конвертора, но все още си е така. Предполагам не проработи, тъй като поръчката е направена преди това (вероятно трябва да я направя наново), но ще съм благодарна ако някой ме просветли:)
Да , за направена вече поръчка не можеш да промениш, ако продукта е наличен на същата цена може да анулираш и да пуснеш нова. Промяната ще ти важи за следващите поръчки.

# 708
https://www.amazon.co.uk/iOTA-11-6-Convertible-Touch-Laptop/dp/B … id=A3P5ROKL5A1OLE
струва ли си този лаптоп?
ТЪрябва ми за път, да си нося филми, да си свърша нещо в нета или др работа. Не мога да се ориентирам
дали този ram i памет са достатъчни или е много слаб?

# 709
Да , за направена вече поръчка не можеш да промениш, ако продукта е наличен на същата цена може да анулираш и да пуснеш нова. Промяната ще ти важи за следващите поръчки.
Много благодаря!

# 710
Здравейте!
Търся хубави дамски пантофи - топли и леко повдигнати при петата, 36-ти номер. Моля, ако някой има добри впечатления от такива да ми помогне с линк. Благодаря предварително!

# 711
  • София
https://www.amazon.co.uk/iOTA-11-6-Convertible-Touch-Laptop/dp/B … id=A3P5ROKL5A1OLE
струва ли си този лаптоп?
ТЪрябва ми за път, да си нося филми, да си свърша нещо в нета или др работа. Не мога да се ориентирам
дали този ram i памет са достатъчни или е много слаб?
Слабичък е този, Atom процесор не е най - доброто. Но за тази цена .... държите ли на convertible машина , аз съм малко скептична от гледна точка на издръжливост? Зависи какви са ви очакванията и за какво ще го ползвате, и ако не ви смущава че е слаб, няма проблем. Ако не е нужен тъч дисплей , има доста по добри неща според мен
Марката ми е неизвестна

# 712
Здравейте,
Дали сте поръчвали матраци от Амазон? Майка ми от месеци си търси твърд ортопедичен матрак, без пружини, но повечето матраци които се предлагат тук са или прекалено тънки /16-18см/ или ако са подобни на този  https://www.amazon.co.uk/beneficial-individuals-Hypoallergenic-C … s=matress+eu+king от Амазон например са на цена от над 1000-1500лв за размер 160х190см. Видях че са опаковани с вакуум на руло и тежат около 20-25кг, но въпреки цената на доставката от UK  пак излиза по-евтино. Ще се радвам ако някой сподели опит, защото марките и модели предлагани в UK се различават доста от предлаганите в БГ. Hug

# 713
Матраци Нани са добър вариант,разгледайте предложенията.Преди години Узунов от София ни ги достави доста изгодно( подматрачните рамки ни излязоха без пари с отстъпката,която ни направи).
Ако прецените,че е реклама,ще изтрия мнението.

# 714
  • София
Аз съм поръчвала детски матрак- 175 висок, 70 широк, заради размера, пък и заради цената
Без пружини, мемори пяна, на руло беше, превозвачите го извозиха, и толкоз, не е имало проблем.

# 715
  • Русе
Наскоро се коментираха тротинетките. Сега обмислям да взема една от тези на дъщеря ми (7г.), но нещо не схващам описанието, където пише:

Our recommended age:   6 - 2 years
Manufacturer recommended age:   36 months - 8 years

Вероятно е сгрешена възрастта.
Max. Benutzergewicht 100 kg- за хора до 100 кг. Имам такава,ползва я дете на 9  и аз. Тежичка идва,ако момиченце на 7 я мъкне насам-натам. Иначе за каране вероятно ще се справя,а и с перспектива.

Благодаря!
Тя скоро няма да тръгне сама, така че с тежестта ще се справя някой друг Wink Просто искам нещо, което да го ползва занапред и дано е и здрав като скутер, че вече два бракувахме!

Такива са нашите, за които писах, че ги купих когато момчетата нямаха 3,5г, подкараха ги веднага. Сега ще правят 9, още ги карат активно, здрави са много. Много блъскане, скачане, дъжд и какво ли не са видяли. Само лека ръжда има тук таме. Само хубави неща мога да кажа. Simple Smile

# 716
  • София
Имам възстановена сума, но са я пратили* на карта (писмото е от 07.11.2018), която съм закрил.
Върнах им на същия мейл, че е закрита и да препратят към друга (последната с която плащам в амазон) - но нямам отговор, нито постъпление от тогава.
Трябва ли да пиша и през формата за контакт ли?
Върви в банката, сумата ако е изпратена вече, трябва да е в сметка на самата банка, поне в моята е така, и те от там ще ти я прехвърлят служебно в сметката, която е съществуваща.
Taзи в Уникредит ми каза, че по принцип в тези случаи се връща на търговеца - даде ми само разпечатка на IBAN-a.
Днес писах на амазонци (c актуалния IBAN) и почти веднага ми върнаха този формален мейл.
Скрит текст:
Dear Customer

The refund is always issued to the payment method used for the order first. An immediate refund to a different credit card or bank account is not possible for legal reasons.

If we issue a refund to a credit card which is not valid anymore, one of the following can happen:

* The refund will be redirected to your new credit card or direct debit account automatically by your former credit card banking institute.
* The refund will be redirected to us.

If the refund is not redirected to your new credit card or bank account, but returned to us, please contact us again on the date the return of the amount is to be expected (Your bank or credit card company can give you this date).

You may always contact us via the contact form on our help pages (http://www.amazon.de/kontaktformular).

We are happy to arrange a new refund to a bank account or credit card stored in your customer account. Please note: Should you wish to have the reimbursement issued to a credit card, you will need to have already used this card successfully for an order at Amazon.de. Alternatively, we can also send you a gift certificate via e-mail.

Once the refund is processed, we'll send you an automated e-mail message (in German) confirming the date, amount and payment details.
Completed refund information can also be viewed by visiting "Mein Konto" (http://www.amazon.de/mein-konto). Please click on "Meine Bestellungen" and sign in with your e-mail address and password. Then please click on "Bestelldetails" of the relevant order. The refund information will be visible at the bottom of the summary page for this order.
А това е статуса на поръчката:

# 717
# 718
Имате ли предложение за бутилки за вода? В Офиса сме с машина за водата и Хич не ми се пълнят чаши постоянно. Искам да си взема бутилка, но не пластмасова.

# 719
Какво всъщност представлява подаръчната опаковка от Амазон?!

Общи условия

Активация на акаунт