Парфюмни размисли и страсти - 220

• 69 926
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Аджмал къде ги има в интернет?
Много хубави описания. Иска ми си да прабвам нещо тяхно. Но кожа,кафе,силни миризми ни са за мен. Плодово,роза и пудра-да.

# 301
Ние със съпруга ми сме вече готови с Коледните си желания. Simple Smile
Аз се надявам да увелича любимците си с https://www.fragrantica.ru/perfume/Serge-Lutens/La-Religieuse-29636.html
Имам големи очаквания за този парфюм.
Ама познаваш ли го?
За мен е страшилище.

Никога нищо не ми хареса достатъчно на Ajmal. Имах много мостри, защото отидох в деня на откриването им в Парадайз и ми надодаха момичетата, но така си стоят. Отдавна въобще не се спирам пред щанда им да пробвам, защото не са мои. Много скъпите са добри, но за тези пари има и по-добри.

# 302
Май и друг път съм писала за La Religieuse - за мен не само че не е страшилище, ами е един много спиритуален, ангелски, сапунест парфюм. В рекламата му имаше сякаш някаква податка за борба между "началата": добро-зло, тъмно-светло и пр. На мен само светли асоциации ми навява, но по един малко мистичен, отвъден начин. Усеща се доста жасминът, циветата (така ли се пише?) не я регистрирам. Много ме привлича този парфюм, но не чак да си го купя; някак ако може някой да ми го подари. Simple Smile Не е нещо, в което можеш безмерно да се влюбиш, но пък те тегли към него, включително - в моя случай - и заради името, което ме насочва към любимия ми просвещенски период.

Последна редакция: чт, 01 ное 2018, 14:19 от Аглая Епанчина

# 303
  • София
Денси, познавам го съвсем бегло. Моя близка го има и много ми харесва как го носи. Точно усещане за мистика ми навява. Като да идеш на църква на някой празник и да усещаш аромата на свещи, цветя и тамян, слушайки църковните песнопения.

# 304
Моля, препоръчаите ми аромат близък до този https://www.fragrantica.com/perfume/Acqua-di-Parma/Peonia-Nobile-40154.html, но с по голяма трайност.

# 305
  • София
Ralitsa_  - Ajmal са  много престижна марка, като си имат различни класове и направления - някои миришат много съкпо, други по-обикновенно, но избор има за всеки вкус и джоб.  Много уважавам Ajmal, защото са истински парфюмериен производител, а не само да сглобява от тук и там. Сами си произвеждат някои от съставките и сами си правят разработки, композиции, и тн и тн. Но стига с хвалбите, всичко е субективно в крайна сметка.
Ще ми е много любопитно мението ти за два женски аромата:
Evoke Gold for Her for women - https://www.fragrantica.com/perfume/Ajmal/Evoke-Gold-for-Her-51251.html
SONNET  - чуден крамаво-бадемов аромат!
Скрит текст:
Имат и чудесни мъжки, като тези например:
Ajmal Accord Boise  - https://www.fragrantica.com/perfume/Ajmal/Accord-Boise-14040.html
Префектен образец, как се прави прекрасен и носим топъл, опушен парфюм, като същото важи и за мъжкия Evoke Silver Edition Heartbeat

Този пък, ще е размазващ за любителите на зелените ароматно-дървесни парфюми в Европейски стил - лудница!
Black Onyx -
Скрит текст:
Също и Ambre Pimente заслужава тест според мен - чудесен унисекс - цветен, с хубави подправки и мека дървесна подложка -
Скрит текст:
Има доста неща са тестване, стига желание и време да има Simple Smile
Ajmal ги уважавам и поради други причини - имат еко програми за засаждане на дървета, така че производството на ууд да е природосъобразно/доколкото е възможно/. Също така, са отворени към талантливи хора, организират им разни състезания по композиране на парфюми. Даже мисля, че идеята за линията Qafiya/Кафия така е родена – група  местни ентусиасти ги сътворяват, а парфюмеристи от Ajmal само ги консултират и предоставят базата  Simple Smile

# 306
  • Варна
Моля Денси , а разбира се и всички останали парфюмни да споделят кои парфюми на Серж Лутен си струват теста и така да се каже са лесни за харесване ?! Simple Smile
Имам един , иска ми се още от него да пробвам и придобия Simple Smile

# 307
Моля Денси , а разбира се и всички останали парфюмни да споделят кои парфюми на Серж Лутен си струват теста и така да се каже са лесни за харесване ?! Simple Smile
Имам един , иска ми се още от него да пробвам и придобия Simple Smile
Un Bois Vanille Serge Lutens e една от най-добрите, меки ванилии. Сравнително лесен и удобен за носене от ваниломани.
Daim Blond Serge Lutens префкетните бели велурени ръкавици. Не е лесен, но пасне ли е чуден.
Feminite du Bois Serge Lutens е любим мой парфюм, подправков, топъл и прекрасен. Обожавам го. За мен е пръв за проби на тази къща.
Jeux de Peau Serge Lutens е много интересен с нотки на препечена коричка хляб в него. Много ми харесва.
Rousse Serge Lutens има невероятна канела, но вече се намира много трудно.
Bas de Soie Serge Lutens е нежността в бутилка.
Fleurs de Citronnier Serge Lutens е моя голяма любов и наскоро купих бутилка. Цитрусов, но и цветен, лек, ефирен, но си има свой характер. Задължителен е за проби от любители на нероли.
La Fille de Berlin Serge Lutens една от росните, свежи млади, но наситени рози. Задължителен е за розомани.
Datura Noir Serge Lutens е сладък, красив туберозено, бадемово кокосов.
Tubereuse Criminelle Serge Lutens е туберозено чудовище, задължително за проби за всеки човек, който се интересува от парфюми.
Ще пиша и за други.

# 308
  • София
Моят абсолютен фаворит е Daim blond, на второ място Datura noir. Имам и Sa majeste la rose, но той ми харесва не от самото начало, а в drydown-a, става много приятен, локумен. Feminite du bois ми е в списъка с желания също.

# 309
  • София
И аз съм фен на Datura Noir.

# 310
  • София
Берлин е моят Топ. Много го обичам.
Харесват ми и два леко спорни аромата, защото много дами ги намират твърде мъжки - Чергю (не знам дали така се произнася точно) и Амбр Султан. Пиша от телефона и ми е трудно, затова така на кирилица.

# 311
  • Бургас
Харесвам La Fille de Berlin,Bas de Soie,Fleur d'oranger.Разносих хубаво Мontale Intense cafe и май ще се вземем много скоро,невероятен парфюм.Kissing HeartHeart Момичета,сред  вас има ли фенове на Фракас?

# 312
Да, аз съм му голям фен на Фракас и то от много години. Но е много труден, много мазен, много силен и адски нахален. Шумен, невъзпитан и дразнещ е за хората.
Не понасям аз Интенз кафе Монтал и се изненадвам, че ти харесва.

# 313
  • Бургас
Мхм ,Денс и на мен ми е много странно,но факт.Приятелките ми не го харесаха за тях ако трябва да съм честна,но казаха,че ми стоял страхотно.Супер силно харесвам и Мукхалат.Heart Снощи пробвах Шалимар на кожа,не бях го тествала сигурно над година и чудото стана.Разкри ми се така дълго бленувания лимонов пай,за който четях само.По-добре ми се разви,но пак ми е мега ретро.Фракас го познавам отдавна,просто ми беше интересно дали тук има почитатели.

# 314
А Мукхалат и аз харесвам много.

Общи условия

Активация на акаунт