С какво ви дразнят свекървите - тема 100

• 30 633
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
А синът излизал в 9 и се връщал в 5 следобед от работа, сакън да не се преработи. В България свекър ми се връща в 5 часа от работа, ама излиза сутрин в 6.

# 616
А момата пък хич не излиза Joy

# 617
Хората работят, Салсиша, какво има да им коментираш?

Какво е това работене по 10 часа и месеци командировки и не могат да вържат двата края, че жена му трябва да е чистачка в свободното си време, за да закрепят финансите?!

# 618

Мъжът на Креми останах с впечатление, че е много малко у тях, с командировки и по цял месец и над 10 часа работен ден,. Кога точно да се включи в решаване на проблема? Може затова да е оскал синковеца да работи с него, ама не би.

Хайде сега, оправдания. Тя да не би да не работи много? Плюс домакинската работа вкъщи за разкош...
Ама намира време да го играе лошото ченге, таткото предпочита да е доброто.
А за синовете точно таткото е този, който трябва да ги строява и да им въздейства – и с пример, и с респект, и с мъжка солидарност ако щеш.
Ама в случая таткото дори не е и солидарен, ами го играе махленската клюкарка.

# 619
  • Canada

Какво е това работене по 10 часа и месеци командировки и не могат да вържат двата края, че жена му трябва да е чистачка в свободното си време, за да закрепят финансите?!

Хайде слез от висините, където летиш.

# 620
  • София
А синът излизал в 9 и се връщал в 5 следобед от работа, сакън да не се преработи. В България свекър ми се връща в 5 часа от работа, ама излиза сутрин в 6.

И това какво трябва да докаже?
Че нищо неработещата принцеса трябва да бъде обслужена от гаджето, защото видиш ли, то работело по- малко часове от свекър ти?
Кукумицин, невероятна си!
Цитат на: Salsisha

Гроздето кисело ще ти дойде, а?
За 2 години хората са постигнали нещо, което ти още не можеш, нищо че си повече време навън. Mr. Green

# 621
Салсиша, не си справедлива! Мисля, че за 2 години на ново място и в непозната страна хората са се справили много добре. Повече от много добре дори! Все пак милионер с честен труд никой не става за толкова време, какъвто и мозък или специалист да е.
А те и шесто гърло прибрали да изхранват Joy

Как Сийке, ама какво да направи Креми! Тя е в ситуация цайтнот. Повече от половин година, "временно" прибраните по милост й висят на врата. Иска им пари за сем. бюджет, не щат или дават малко, но очакват много. Моли ги да поемат нещо от домакинството, не щат. Гони ги да си ходят, не щат. Намира им работа, не щат. Намира им квартира, не щат. До месец пристига бабата... Да ги изхвърли на улицата без покрив над главата не може. Топъл, топъл щат, ама все пак на пейката в парка... А и да си развали окончателно отношенията със сина не иска жената и е права за това. Единствената надежда е, те като нормални хора, след като отношенията са се опънали, говорено е вече и са поканени да се изнасят, да си тръгнат, ама те са се залостили на всичко наготовичко и не мърдат. Е!?
Остава й да се ядосва и да се оплаква на приятелките там и на нас тук Simple Smile

Последна редакция: ср, 24 окт 2018, 20:37 от птица

# 622
Боже, каква помия се излива тук от 2-3 съфорумки.
И то към непознати.Като лавина пост, след пост с все по големи мащаби

# 623
Не е въпроса да са милионери, но няма смисъл от работа без резултат. Както е и със сина и, всъщност. Уж, работят "мъжете", пък все нямат пари, как става тая работа не знам ...

А пък за мен, ще коментираме, когато ми се наложи да чистя къщи, за насъщния, не в тази тема - ще отворя нова специално.

# 624
  • София
Това, ме нямат пари само вие с кукумицинче си го измислихте Simple Smile Жената каза, че са си много добре.

# 625
Това, ме нямат пари само вие с кукумицинче си го измислихте Simple Smile Жената каза, че са си много добре.

Аз не ги знам, какво имат и нямат, всеки си слага летвата сам, но не е нормално тя да работи на две места и да върши всичко по домакинството, защото "мунчовците" ... само работят. Нещо не е ок в цялата схема.

Такъв мъж, дето ще ми се налага и да слугинствам, и да работя на две места не пожелавам на никой.

# 626
  • MI
Хората са отишли там за пари, очевидно е. Гледат да изкарат възможно повече, явно свободно време и подобни в момента не ги интересуват. Нито колко е престижен за някого трудът им. Явно добре се справят с тази си цел, проблемът е че синът и гаджето му не искат същото, но пък им харесва да ползват плодовете на това юркане. Ясно е и че изпускат неизбежно много неща по този начин, особено бащата. Ясно е че в това грешат. Но на фона на наглостта на сина и особено на половинката му всичко бледнее.

За домакинството се оказа още от началото, че всички участват, без принца и принцесата. Само готвенето е поела сама Креми докато мъжът й се връща късно. Не виждам нищо странно в това, голям страх от това готвене ей!

# 627
  • Canada

Аз не ги знам, какво имат и нямат, всеки си слага летвата сам, но не е нормално тя да работи на две места и да върши всичко по домакинството, защото "мунчовците" ... само работят. Нещо не е ок в цялата схема.

Такъв мъж, дето ще ми се налага и да слугинствам, и да работя на две места не пожелавам на никой.

Кой  знае ти какви кенефи си чистила в началото там , където си  Joy

# 628
  • София
Дори и това не е вярно- Креми писа, че мъжът ѝ се е научил и готви, когато той остане вкъщи.
Най- тъпото е, когато има дадени факти още в първите няколко поста, да се игнорират в името на собствената теза и да се оплюва до запенване.
Но, от тези,  които се припознават в трофито- мърла, явно няма какво друго да се очаква.

# 629
  • при късмета

Кой ти каза, че не могат да вържат двата края? Ако беше чела по-внимателно, или ако беше в състояние да разбираш прочетеното, щеше да си запомнила, че са платили кола и къща кеш за 2 години. На нея втората работа ѝ е с цел по-бързо събиране на пари за втора къща. Това е точно обратното на "едва връзват двата края"

Общи условия

Активация на акаунт