VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 93 034
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 1 710
Някой може ли да ми обясни как да пусна снимка. Натискам "Прикачи снимка" (от комютър), нищо не се случва. Има ли значение какъв ще е форматът?

# 1 711
Прикачи от устройство....то те праща в галерията ти в телефона...избираш снимка и готово...

От компа...слагаш линка на снимката долу в дясно в полето.

# 1 712
  • ВАРНА
"На кафе" с Мира и Ваня.

# 1 713
На 100-тна страница съм и след малко ще ви догоня...

Идвам само да кажа, че промото ми изглежда тъпо и с нисък заряд. Sad

# 1 714
Гледях 2 пъти и пак не разбрах...защо Ваня изгони Розка?????
Уж миличко...прежръдки...пък после два стола и сто възглавници...ще кажеш пеленаче има на леглото..?????
Не разбирам бе...

# 1 715
Уж миличко...прежръдки...пък после два стола и сто възглавници...ще кажеш пеленаче има на леглото..?????
Не разбирам бе...

Ей сега ще го пусна, и ще ти разкажа... Момент!

# 1 716
Прикачи от устройство....то те праща в галерията ти в телефона...избираш снимка и готово...

Мерси много, ама нещо не става, каквото и да правя, върти се едно синичко нещо и толкоз. Няма да поуствам снимки. Simple Smile)

# 1 717
  • Варна
Сутринта при Гала изясниха кой е НАД нещата ... жирафът на мадам Патрашкова! Simple Smile

# 1 718
Гледам и Венетка пътува към студиото. Grinning

# 1 719

Мерси много, ама нещо не става, каквото и да правя, върти се едно синичко нещо и толкоз. Няма да поуствам снимки. Simple Smile)

От нета ли е снимката...аз я отварям и с десен чутон кликам върху нея и натискам копи.
После се връщам в темата, прикачи и пействам в полето долу вдясно. Формата е jpg...трябва да е ...

# 1 720
Не разбирам бе...

Значи, след като Ваня се скара на Мира, че щом не я е подкрепила, е трябвало да замълчи, Роузи каза на Ваня " Аз не знам какво е станало..." И Ваня й казва " МЪЛЧИ! Не можеш да вземеш отношение - не знаеш за какво става въпрос... Тогава си мълчи!... След това търсеше сешоара на РОузи, но тя не се усети и каза "Белият е на Мира, а червеният не знам на кой"... Ииииии, така се случи, че я изхвърли от спалнята... (поне това дадоха)

# 1 721
Да де...ама пак не ми е ясно.
Хем й е сърдита...фем като Розка влезе при спящата Светица, последната й вика миличка Flushed

Много дебело двуличие бре..шизофренно направо...

# 1 722
Тя и собствен сешоар ли няма тая "звезда" мърлява? Добре, че не е тръгнала и сутиен да търси от хората, че съвсем щеше да се изнерви, като не успее да напъха висналото виме там.

# 1 723
Аз малко като Роузито...вие вече сте ги коментирали тези неща, ама...
Петко тая яростно налагаше Наско, та чак ми стана неудобно. От цялата работа реферчето ми хвана окото, пък и след като сградата на Ричи няма Акт 16 вече съм мома 😂

В на Ваня главата се разиграват големи филми, без майтап смятам, че има нужда от помощ. Ами не е нормално до преди малко да си миличкосвал някого и после да се барикадираш с възглавници като пеленаче.
Ева е най-добре - взе си паричките, забрави за тоя цирк и след година и участието и' ще го помни само Мира Добрева.

# 1 724
Да де...ама пак не ми е ясно.
Хем й е сърдита...фем като Розка влезе при спящата Светица, последната й вика миличка Flushed

Много дебело двуличие бре..шизофренно направо...

Е, Роузи се направи, че не знае за какво става дума, а точно на нея й се каза " Все едно там при Ванчето"... После и не си даде сешоара... Много ясно, че ще я изпъди. Тя прибра Кулагин да спи при нея, пък на следващият ден не му даде да спи в съседното помещение.

Общи условия

Активация на акаунт