VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 946
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 1 905
Голяма скука днес... Нищо няма да разберем. Аз Ричо, Насо, Божа и без това не ги разбирам какво казват, пък сега и ни спестяват последните им истории...

# 1 906
О, май се досещам за това с млякото. По едно време преди години Мира разказваше една случка как в един магазин влязла да си купи нещо и там възрастен човек нямал пари за кисело мляко и на нея й е станало много тъжно, та един вид с тази случка й е било гузно да яде мляко. Сигурно е разказала тази случка в къщата по повод разлигавената Божка и Божка сега се защитава как се трудила, за да са окей близките й.

# 1 907
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
                     ах, тоя щит
      анимацията си беше баш на място!

# 1 908
  • София
Сега очаквам някой от съквартирантите да каже, че е по-добре Кулагин да беше останал или че Ваня е по - зле от Кулагин.
И да го мислят, не биха го признали!

Най-интересното е, че всички /и в къщата и извън нея/ стигнаха след месец до изводите и верните преценки за съквартирантите, които Кулагин направи само с един-два погледа! Нито едно от определенията му за някого не се оказа грешно... но никой не би го признал...  newsm53

# 1 909
Ваня няма нужда от подкрепа. Тя може всички навднъж да ги ступа... Особенно, ако се засили срещу тях. Ще паднат като кегли. Grinning

# 1 910
В тукашния вещерски клуб изповядваме култа към Карузо- закрит таен дамски клуб. Плюем по пет пъти, въртим си на пета и носим брошки с жираф.

# 1 911
  • Испания
Костова е опасна луда.

# 1 912
Какви видеа са им пускали и защо?

# 1 913
  • София
Кое не толерирала Ваня? Не чух каква дума използва?
Наистина е луда тая жена!

# 1 914
Нищо не й разбирам на тая.

# 1 915
  • София
Нищо не й разбирам на тая.
И аз!

# 1 916
  • София
Костова е опасна луда.

Аз съм доста стресирана от нея.  ooooh!

Последна редакция: ср, 24 окт 2018, 22:21 от Amiamo

# 1 917
Някой друг трябва да й води битките на тая!

# 1 918
  • Испания
Смята, че като чете Библията, вече е едва ли не Господ и може да ръси ум и разум навред.

# 1 919
Ванчето какво се меси кой на кой е симпатичен? До кога ще се опитва да си налага нейното мнение на всеки?

Общи условия

Активация на акаунт