VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 918
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 2 115
Мисля, че Ваня напълно си заслужава всичко, което и се случва, че и отгоре. Ако и накрая я набие някой и след това я изгонят нея, справедливостта ще е пълна.

# 2 116
Ще структурира, май не е била структурирвана отдавна.

# 2 117
Аз откога ви говоря, че Ваня им изнесе сезона, ама не ми вярвате. Е, сега повярвахте ли?

Ама ти от време на време като Ванчето...превключваш на високочестотни...Joy
"Ако бяхме в Средновековието..."
А,ако бяхме в Междузвездни войни Ваня щеше да си пие ракията с Императора.
Joy

# 2 118
Тази Мира много обичала да рита падналия. Ако беше тя, щеше да има огромна драма, ред сълзи, ред сополи, ама сега много курназ. И като някакви кокошки, понеже всички срещу Ваня, и Мира първа пушка.

# 2 119
Леле 🤣 Тая Мира е по-злобна и по-проста от колкото си мислех. Нея защо не я погна с пластмасовата бутилка.
Трябваше направо с юргана да я забуха.

# 2 120
  • София
"Ако бяхме в Средновековието..."
А,ако бяхме в Междузвездни войни Ваня щеше да си пие ракията с Императора.

А Мира с Джар Джар Бингс- май така се казваше оня с ушите от новите серии. Тя и визуално прилича на него...

# 2 121
И не разбрах само едно - защо Ваня реши, че ще я гори на кладата инквизицията- заради трите поплювки, или заради това, че  е злобна бабичка.
Ваня свръхобидчива , а Мира свръхагресиВа . Колкото и да беше долно цялото изпълнение, аз съм на страната на Ваня в случая. На пък. Горете ме на кладата вечИ, защото не издържам Tired Face

# 2 122
Евала на Стефан, че й каза на Диона, че не е никаква бунтарка. И се обоснова.
Но Наско има най-умните приказки в сезона, дори не ми се вярва.

# 2 123
Ей Мира показва как се манипулира тема, нагледно показнó

# 2 124
Грозно, по-грозно, най-грозно, дъно, ВИП Брадър!

Ваня Николова? Лелеее, тая Мира, много зла уе!

# 2 125
"Совите не са това, което са" е измислено за Мира.

# 2 126
Тайс,ти пък Joy. Такава образована,млада,съвременна жена ...Нидей ся тъй...Joy

# 2 127
    Лора нито са я излагали във формата, нито се е карала, нито ББ я подиграва, нищо, това момиче взе едни пари и нищо не показа от себе си.
    Заслужи си ги, само тя не поддаде на провокациите на Кулагин. ДЖелезна беше, каквато и да е причината. Grinning Освен това не мина между капките с излагането, в живото нощем доста се разгърна.

# 2 128
    Не знaм, aз мисля, че Мирa добре и сипa нa Вaня. Грозно, не грозно, всеки по неговия си нaчин. Нa войнa, кaто нa войнa. Сблъскaхa се две прикрити зловещици и сегa взехме дa се чудим кое зло е по-грозно. И двете сa грозни, но пък не съм възмутенa от ответния удaр. Кой кaквото си повикa.

# 2 129
    А какво общо имат тези задачи - да се бият и това интервю с мисията им на семейства в панелка?

Общи условия

Активация на акаунт