VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 807
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 2 385
Ми нито певиците попяха, нито са над дребните обиди и свади. Ваня даже като им пя, сякаш им пя за наказание, да изтъкне таланта си и да ги засрами. Има прекрасен глас, но...момента беше странен. Или поне така беше монтирано...

# 2 386
Ми да се излага Мира бе, не ми дреме лично на мен. Не съм и майка.
Обаче нека и Ваня си го получи. Кеф. Така трябва. Малко да й свият перките...
Без значение ми е как ще го направят - дали извисено-културно-възпитано или долнопробно-нелициприятно. Важен ми е резултатът - да посгърчат леко Костова.
Всичко друго са подробности, за които дори не си заслужава да се говори....

Ама като ви чета, все едни извисени и състрадателни души тука се представят....тц..тц...тццц

# 2 387
Има ли някаква причина, че сега пуснах, всички Оплювачи при Гала, да са с тъмни очила?

# 2 388
  • Оптимист по принуда
Има ли някаква причина, че сега пуснах, всички Оплювачи при Гала, да са с тъмни очила?
Ами 'снощни' са явно. Сигурно се въртят около тях от онези ситните мушички-винарки. 

# 2 389
Според вас Ваня Костова наистина ли е обидена на Мира, или всичко това е една роля

# 2 390
Ми нито певиците попяха, нито са над дребните обиди и свади. Ваня даже като им пя, сякаш им пя за наказание, да изтъкне таланта си и да ги засрами. Има прекрасен глас, но...момента беше странен. Или поне така беше монтирано...

Предполагам знаеш какво е примадона? Ваня е примадона (на музикалната сцена в България) и има качества, за да се усеща такава. Нищо лошо и даже съвсем очаквано за мен.

Примадона (на италиански: prima donna, първа дама; понякога накратко и в позитивен смисъл прима) е водещата певица в операта, човекът, на който се дават главните роли.

Легендарно, примадоните (мн.ч. в италиански: prime donne) били често смятани за еготични, неразумни и раздразнителни с много високо мнение за себе си, не винаги споделяно от останалите. Макар че дали те са наистина по-суетни или по-горещи като емоции и характер от останалите певици (или от които и да е други хора в оперите) не може да се конкретизира и все пак терминът често описва и това (интернационално) - горда, суетна и темпераментен жена, която макар и дразнеща с тези си качества, е важна.

Известните примадони често са карали оперните ентусиасти да се разделят на противникови "клубове", подкрепяйки една певица пред друга. От Уики.

# 2 391
Никаква първа дама не е никъде Ваня. Освен в нечии фантазии.

# 2 392
  • София
Според вас Ваня Костова наистина ли е обидена на Мира, или всичко това е една роля
Скрит текст:

Според мен пишете от един ник, така може и да ви обърне някои внимание.
Аман от сондажи Simple Smile)))))))))

DeltaAzimut не сме в литературен кръжок, че все се обясняваш "какво е искал да каже автора" Joy

# 2 393

Причината е че всеки четвъртък представят акценти от киното, няма общо с VIP Brother

# 2 394
Скрит текст:

Според мен пишете от един ник, така може и да ви обърне някои внимание.
Аман от сондажи Simple Smile)))))))))

DeltaAzimut не сме в литературен кръжок, че все се обясняваш "какво е искал да каже автора" Joy

Съжалявам, но нямам общо с този профил, смятам че форума е предназначен човек да изрази личното си мнение
независимо дали то ще бъде одобрено от някого или не

# 2 395
Делта, дори Мутрагеньо го разбра, а ти не - че това е игра и сблъсък на личности и характери, и ние оценяваме това.
И Добринка я оценявам на нула, на кръгла нула като човек и характер. Отврат направо е това същество. Дори ми е противна.

# 2 396
В интерес на истината, вярно е, че плюенето на Ваня беше гнусно и отвратително, но аз мисля, че тя наистина го каза в смисъла на "Пу, пу, пепел ми на езика", защото се обърка. А те го обърнаха на вещерство, магии и какви ли не глупости. Започвам да си мисля, че се чудят какво да измислят, за да се случва нещо в тази къща, иначе ще си умрат от скука

# 2 397
  • густо майна Филибето

Обаче нека и Ваня си го получи. Кеф. Така трябва. Малко да й свият перките...

Ама като ви чета, все едни извисени и състрадателни души тука се представят....тц..тц...тццц

Не, само се опитват да създадат някакъв баланс в темата, че то от храчки и плювни не смее човек да стъпи тук. Като си го представя образно, и ми се повръща. Ама явно социопатията е много на мода.

# 2 398
  • ВАРНА
 Време е да направят Олд старс-санаториум.Всички хроми и нефелни заедно.Ваня,Лили-дясната шия и други подобни да се цакат,кой е по-болен.Вместо щит при излизане ще си даряват Космодиск.

# 2 399
Ваня направи голяма грешка, че се намъкна в Брадъра. Голяма. А на зрителя направи голяма услуга. Голяма. Отвори ми очите що за стока е, че и досега щях да я мисля като милата Ваня с ангелския глас, колко труден живот е имала. А, то крушката си имала опашчица, опашка, направо опашище.

Общи условия

Активация на акаунт