VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 89 488
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 3 465
  • София
Кулагин си е победителят. Неговият сезон си беше.
Колкото и да се пънете с разни Папита, Мирки и други ...
Това е.

# 3 466
И аз не харесвам Кулагин, но е факт, че беше този, който направи шоуто този сезон. Затова, въпреки че беше левашки натирен, си е победител. И какъв по-голям знак за това, като след излизането му се наложи да закрият сезона предсрочно!

# 3 467
  • Испания
Пак бая време се мъчиха да реанимират потъналия формат, но се видя, че хич не се получава.

# 3 468

Дали? К. не е научил един важен житейски урок.
"Абсолютната откровеност не винаги е най-дипломатичната или безопасна форма за комуникация с емоционални същества." Роботът Тарс от филма "Интерстелар"
Absolute honesty isn't always the most diplomatic nor the safest form of communication with emotional beings.

Отново мъдър цитат, уместен, интересен ... как пък всичките ти са такива? Как един няма дето да е тъп? Как го правиш?

# 3 469
Според мен продукцията претърпя някаква санкция тази година , затова се съкрати проектът. Всички ще си получат паричките . ББ няма никакъв интерес от такова съкращаване. Лапат си от реклами здраво. Ако не е Карузо , ще е друг . Не вярвам и в ниския рейтинг. Пък и тази година- повече тв време, нощен лайф. Нещо е станало. Наказателно. Все ми се върти нещо покрай Ванкото. Но аз съм любител на конспирациите.

# 3 470
Наистина ли е предсрочен финала? Кога трябваше да свърши?

# 3 471
На 8. Доколкото зная, винаги е два месеца.

# 3 472
  • София
Според Стефан - на 9-ти ноември (петък).

# 3 473
  • Испания
На 9.11.

# 3 474
http://www.kliuki.bg/415134/%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BA%D0%BE%D0%B … rother-all-stars/

Това ако е истина- на мен няма да ми е интересно да гледам например отново Златка Райкова да чисти имиджа си, както винаги. Ще ми бъде интересно, ако влезе с Благо Георгиев, но не и сама. Може даже освем Благо и бившия и годеник Георги да вкарат, и бившата жена на Благо- Христина или Лияна, която едно време имаше краткотрайна връзка с него.
То само ако вкарат още няколко имена покрай Златка и Благо и ще напълнят къщата Joy
 Около Албена Вулева в момента какво интересно има, че да вкарват и нея?
 Гъмов беше душа, но да му намерят подходяща жена, с която да се заиграват (преди с Преслава беше предизвестен финала).
Защо не вкарат Светлана, новата жена на Гущеров и Мария- бившата? Някога са били приятелки, да видим сега в какви отношения са?

# 3 475
http://www.kliuki.bg/415134/%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BA%D0%BE%D0%B … rother-all-stars/

Това ако е истина- на мен няма да ми е интересно да гледам например отново Златка Райкова да чисти имиджа си, както винаги. Ще ми бъде интересно, ако влезе с Благо Георгиев, но не и сама. Може даже освем Благо и бившия и годеник Георги да вкарат, и бившата жена на Благо- Христина или Лияна, която едно време имаше краткотрайна връзка с него.
То само ако вкарат още няколко имена покрай Златка и Благо и ще напълнят къщата Joy
 Около Албена Вулева в момента какво интересно има, че да вкарват и нея?
 Гъмов беше душа, но да му намерят подходяща жена, с която да се заиграват (преди с Преслава беше предизвестен финала).
Защо не вкарат Светлана, новата жена на Гущеров и Мария- бившата? Някога са били приятелки, да видим сега в какви отношения са?

Златка беше в All Stars. Албена прие исляма, което е интересна гледна точка.

# 3 476
  • София
Най ми е кеф сега като излезне Мира Добрева. Така ще падне от Високото където сама се е сложила, че ще я боли и задника.
Ваня Костова няма да гради тепърва кариера, но Мира има още години напред.
Кой ще вземе това нещо на работа ми е чудно. Като журналист Simple Smile))))
Иначе работа бол.

# 3 477
  • Испания
Албена прие исляма, което е интересна гледна точка.

Съща Sinéad O'Connor! Чуди се Вулева как да се прави на интересна, но поне за мен не е.

Не ми пука кой ще влиза и кой няма да гледа. Аз ще.

# 3 478
За ОЛ старс да се понапънат малко от досега спекулираните имена ...никой не искам да влиза..скучни са !

Прекратяват по рано формата щото за първи път тази година има отлив от рекламодатели и рейтинга е под дъното. Апропо и Фермата е с много нисък рейтинг ..Феновете масово са емигрирали по други телевизии!

# 3 479
Какво ли се е случило в живота на Албена, че да предприеме това?
Наистина в такъв случаи може и да бъде интересно да я гледаме.

Общи условия

Активация на акаунт