До момичетата в Бургас - информация за гинеколог

• 285 951
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря ти за тел.,но аз живея до кабинета му и го взех,ходя  при него за сега съм доволна.

# 511
  • UK
 И аз съм с 2 ръце за д-р Драгнева... поне за сега... след раждането живот и здраве ще пиша пак  Peace

# 512
За Драгнева и преди съм писала, но за тези, които не са чели назад - доволна съм, като изключа факта, че след операцията не ме потръси нито веднъж и ми беше казала, че мога да я търся по всяко време на денонощието, но не ми вдигна телефона нито веднъж, а за мен беше спешно.
Но иначе - добра е за секцио!

# 513
би ли написала телефона на д-р Иванов
А къде е кабинета му?

# 514
  • Бургас
Здравейте!
Бихте ли ми дали адресите и телефоните на д-р Георгиев и д-р Калчева?
  bouquet

# 515
На Георгиев мога само да дам:
ул. Калоян 48
056/826602

# 516
д-р Калчева 84 08 08, ул."Ал.Велики", но не помня номера срещу Пожарната

# 517
  • Бургас
Абе,мацки нямате ли инфо скоро да открият и в Бургас някоя частна клиника ,където може и да се ражда? newsm78
Само във Варна и Сливен...!
Изключвам клиниката на Михайлов,нея не я броя.

# 518
Абе,мацки нямате ли инфо скоро да открият и в Бургас някоя частна клиника ,където може и да се ражда? newsm78

Май няма да е скоро. Ще ходим да си раждаме във Варна или в Сливен и това си е.

# 519
  • Бургас
dar77 и Мамичка Яничка, мерси за телефоните!     bouquet

# 520
  • Бургас

Да, по-добре мизерията на държавната болница отколкото Михайлов. То аз и не съм чула да предлага родилна помощ, но и да го правеше, не бих се възползвала. Иначе чух за някаква частна клиника, каято ще се изгражда  във Ветрен, но не знам на какъв етап са. Нищо чудно да се окаже, че са още на "идея".  Sad

# 521
  • Бургас

Да, по-добре мизерията на държавната болница отколкото Михайлов. То аз и не съм чула да предлага родилна помощ, но и да го правеше, не бих се възползвала. Иначе чух за някаква частна клиника, каято ще се изгражда  във Ветрен, но не знам на какъв етап са. Нищо чудно да се окаже, че са още на "идея".  Sad

И аз така чух,че се строяло ...Доколкото знам,собственика на Св.София отдавна има намерение да направи родилно ,но нямам представа на какъв етап е реализирането на тази идея newsm78

# 522
  • Бургас
май само в проект  Mr. Green

# 523
  • Бургас
[Да, по-добре мизерията на държавната болница отколкото Михайлов. То аз и не съм чула да предлага родилна помощ, но и да го правеше, не бих се възползвала. Иначе чух за някаква частна клиника, каято ще се изгражда  във Ветрен, но не знам на какъв етап са. Нищо чудно да се окаже, че са още на "идея".  Sad
Строи се. На етап груб строеж са още, но напредват бързичко. Знам , че ще има леглова база, но за родилно незнам.

# 524
  • Бургас
Сега се обадих на свекърва ми ,те са от Ветрен ,наистина е започнато ,каза,че ще провери на какъв етап е.Последно като е говорила със собственика,казал,че правят проектите.

Общи условия

Активация на акаунт