Пубертет при момчетата - Тема 3

• 49 214
  • 769
  •   1
Отговори
# 375
Мъжът ми каза и натърти да не съм влизала в банята и стаята на детето като хала. Възрастта била деликатна. Съобразявай се демек...

# 376
  • Русе
Никога не съм си и помислила да нахълтам някъде при затворена врата. Дори  на деЦките стаи винаги съм почуквала преди да вляза, независимо от възрастта им. В крайна сметка всеки има право на интимност. Така уча и децата. Hands Plus1

# 377
В банята и аз не влизам,но в стаята не се бях замислила.Тя си седи нон стоп с отворена врата и леко притворена,когато говори по тел.
За спането,още от малък е кукуряк,до този момент успявам да го вкарам в леглото,така че да се наспи,но събирам техниката(вече има навик сам да я оставя на шкафчето в хола).Случва се преди да заспи да си почете малко и после  си заспива.Сутрин е пушка.

# 378
Всички врати вкъщи винаги са отворени или леко открехнати, дори и през нощта, включително нашата спалня. Имаме котарак и той затворена врата не търпи, способен е да я издере за отрицателно време и да маяучи до смърт.
Когато се къпят си заключват банята, не толкова заради нас, а да не си играят номера и да си отварят един на друг вратата.

# 379
  • Пловдив
Момичета,може да ставам досадна, Blush ама съм в чуденка с моя тийн и тия комедони  Thinking Последният път при козметичката хич не беше ок...голям зор.Каза,че не му била още еластична кожата и затова трудно става.В дом.условия надали ще се справя,а и той няма да даде.Вие как процедирате?Някои ми казват въобще да не го вода и да не го мъча...изчезвали сами.

# 380
  • Перник
Момичета,може да ставам досадна, Blush ама съм в чуденка с моя тийн и тия комедони  Thinking Последният път при козметичката хич не беше ок...голям зор.Каза,че не му била още еластична кожата и затова трудно става.В дом.условия надали ще се справя,а и той няма да даде.Вие как процедирате?Някои ми казват въобще да не го вода и да не го мъча...изчезвали сами.

Моят 11-годишен има няколко ужасни черни точки в ушите. Снощи се опитвах да ги махна - не успях, а той врещя, все едно му режех главата.

За спането - той отказа следобедния сън около 2-годишен. После, на 4 тръгна на детска градина, но само до обяд. Като го вземеше баща му, го слагаше да си легне, излизаше да изпуши 1 цигара и го намираше заспал. Аз и майка ми не успявахме да постигнем този ефект. Сигурно, защото не пушим Grinning

Сега, откакто е в новото училище става по-рано, има повече домашни и явно се уморява, та пак започна да си поддремва следобед. Другите му съученици - също.
Иначе рядко заспива преди 23:30. От бебе е така - заспиването вечер му е много трудно, а сутрин може да спи и до 13 часа.

# 381
Мистик, бяха ми казали, че имало някакъв уред ли е, какво и аз не знам точно...Дълго някакво, като тръбичка...и се поставяло върху комедоните и по-лесно се почиствали тези неща. Тъй като имам наблизо само Лили,а бяха ми казали, че и там ги имало тези уредчета, та като минавам оттам все проверявам и все са свършили. Не съм го виждала това нещо,затова и такова нескопосано обяснение му направих Confused
Винаги предупреждавам преди да вляза по стаите на децата. Къде с почукване, къде с викове отдалеч Joy Зависи каква са я свършили...
Аз пък да ви се оплача. Бях наскоро на банкет,филиален, от работа. То не беше мрънкане- да не пиеш много, да не закъсняваш много...Синковеца къде на шега,къде сериозно си ревнува..Обаче това много ми напомня за баща му ..И изобщо не ми е ок. Баща му беше/ разведени сме/болезнено ревнив и се притеснявам малко, да не се е предало генетично Grinning Ясно ми е, че синовете ревнуват майките си. Но като знам какво преживях с баща му, хич не ми се иска да расте и той такъв. Търся подход и правилните приказки да изговоря, без да го настройвам срещу баща му. Трудно ми е, защото само с тейко му мога да му дам точен и ясен пример, докъде води прекомерната ревност. Но успявам да не го споменавам. Оплаках се.
А предстои Коледен банкет Joy....

# 382
  • Варна
Thirteen детето се притеснява и се смята за мъжа в семейството Simple Smile. Ако е в кръга на нормалното и е само промърворване аз не бих се притеснила, напротив.

# 383
  • София
Без да те обиждам, по добре се замисли кое дава повод на детето да ти да ти говори така. Аз имам много ревнив мъж,втори след първи който въобще не му пукаше какво се случва с мен и да ти кажа определено държа на втория. Промених начина си на живот, реших че повече държа на него отколкото на това да ходя по банкети. Въпрос на личен избор. Предполагам синът ти не харесва жени,които ходят без мъжете си да се забавляват и не иска майка му да е една от тях. Само те моля не ме разбирай погрешно, споделям изводите си от личен опит.

# 384
Момичета, ако някоя от вас има син на име Марио, от София и е в 7-ми клас, моля да ми пише на ЛС. Важно е!!!

# 385
Промених начина си на живот, реших че повече държа на него отколкото на това да ходя по банкети. Въпрос на личен избор. Предполагам синът ти не харесва жени,които ходят без мъжете си да се забавляват и не иска майка му да е една от тях. Само те моля не ме разбирай погрешно, споделям изводите си от личен опит.
Ти сериозно ли
Всеки трябва да има свобода и право на избор къде да ходи , и какво да прави
Няма смисъл да си променяш начина на живот, защото на такъв човек няма да угодиш
В началото проблемът ще са банкетите, после работата, колегите, накрая ти самата

# 386
Ааа, не се обиждам, моля те Simple Smile Няма за какво. Споделяме размисли и страсти.

От 4 години сме разведени с баща им. Пазя поведение Simple Smile как звучи само .. Мисълта ми е, че се старая да не създавам поводи съществени, за да се случват тези мрънканици. И да,мисля, че са в рамките на нормалното. Не е драма. Просто си казва репертоара и толкова. А аз не се разбивам да излизам нон стоп. Най-много един, два пъти в месеца. С колеги. С няколко приятелки. Приятели. Но не го правя видно, не демонстрирам, даже бих казала, че се старая да не разбира.  Защото не са съществени връзки някакви
но пък и монахиня няма да ставам тепърва. А и няма да ми се получи WinkДаже последните два месеца изобщо не съм излизала. На работа много се измарям. Искам да кажа, че не е нещо ненормално да излизам. Доскоро нямаше такива мрънкания, отскоро са. И съм склонна да мисля, че е от порастването и както написа и Глухарче, изявява се нещо като глава на фемилито. Което хем ми е смешно, мило..абе ..така.. Но...парен каша духа е моята работа.

И само вметка към поста на Полинка- това, че ти е ок с ревнив мъж, означава,че изобщо не знаеш какво е ревнив мъж,повярвай ми Simple Smile

# 387
Промяната на някои неща в личния живот, като цяло е доста деликатна и лична тема. Особено, когато брака е втори.

Моят синковец също е доста ревнив. Сърди ми се, ако ме види да говоря с мъж, когото не познава. И, ако ги запозная се държи невъзпитано, гледа го лошо и ми дава зор да си тръгваме Joy

# 388
  • Варна
А моят, на 13, пита: "Ти няма ли да илизаш?" Simple Smile
Но той расте без баща от 5 месечен.
Сега иска повече свобода.

# 389
  • София
Ноември,
Много познато - и нашият 13 годишен само ни праща да излизаме двамата с баща му или поне аз за да си играе на компа/плейстешъна на воля Laughing

Общи условия

Активация на акаунт