Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 55

• 42 511
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Корема ми е мек, все едно съм се изпуснала много леко

# 466
Ами, обади се на АГто си. Сигурна ли си, че не си се изпуснала малко? Може да е нормално течение, аз имах такова, но е хубаво да ти видят на ехограф водите. Тъй, че се обади на АГто и обясни подробно и той/тя ще ти каже какво да предприемеш.

# 467
Преди малко се случи отново, няма абсолютно никакъв мирис, ще говоря с нея задължително, иначе и аз си мислех че може да съм се изпуснала без да усетя.

# 468
Ако АГ ти не работи сега,направо отиди до спешното да погледнат да не са водите.

# 469
Момичета, имам въпросче. Бременна съм в 6-та г.с. От самото начало имах лек дикомфорт ниско долу АГ каза, че е нормално на прегледа, който беше в 4-та г.с. Но от вчера насам нямам никакъв дискомфорт. На преглед съм на 28-ми. Има ли място за притеснение ?

# 470
Здравейте, на първата морфология се видя, че съм с плацента превия. Миналия петък прокървих и три дни бях на системи. Стабилизираха ме, сега пазя дивана вкъщи. Има ли някой с подобен проблем?

# 471
  • Перник
Момичета, имам въпросче. Бременна съм в 6-та г.с. От самото начало имах лек дикомфорт ниско долу АГ каза, че е нормално на прегледа, който беше в 4-та г.с. Но от вчера насам нямам никакъв дискомфорт. На преглед съм на 28-ми. Има ли място за притеснение ?
Ниско долу в корема ли, или в интимната област? Аз лично чувстах в първите седмици от бременността леки болки в корема като менструалните. Доколкото съм чувала, чела - това е нормално, даже около датата, на която е трябвало да дойде следващата менструация, също е нормално да има такива симптоми. Матката реагира на имплантирания в нея ембрион.

# 472
Здравейте, на първата морфология се видя, че съм с плацента превия. Миналия петък прокървих и три дни бях на системи. Стабилизираха ме, сега пазя дивана вкъщи. Има ли някой с подобен проблем?
Като цяло мисля, че превията не е проблем за бременността.. Проблем е при раждането.. Мисля, че при нея раждането е само със секцио.

Това, че нямаш дискомфорт не е проблем.. Просто организма ти явно се е пригодил към новото положение.. Аз имах такъв дискомфорт единствено и само първия път, когато трябваше да ми дойде менструацията.. И то 2-3 дни.. Та проблем е по-скоро, когато изпитваш необичаен дискомфорт, не когато отсъства такъв..

# 473
Аз също се включвам - ако става въпрос за болки ниско долу в корема, аз бях така. Дори и сега (почти 15гс) понякога усещам напрежение. След като на прегледа са ти казали, че всичко е наред, предполагам са те посъветвали да вземаш и Но шпа, напълно безвредно е - можеш да взимаш до 3х2. Почивай си, ще отмине. Ако имаш притеснения - винаги е най-добре да се консултираш с АГ. Успех и леко бременеене!

# 474
Да за ниско долу в корема става на въпрос и ми изписа но-шпа който гледах да не пия, но въпроса е, че този дискомфорт сега го няма от вчера ..

# 475
В началото  леко придърпване ниско долу е нормално.  Като прокървих бях на токолитична терапия и но-шпа.
Cwetii, защо се притесняваш от но-шпа?

# 476
Ами все пак е хапче, а и болките не бяха нетърпими.

# 477
В началото  леко придърпване ниско долу е нормално.  Като прокървих бях на токолитична терапия и но-шпа.

Като прокърви имаше ли такива болки или бяха различни?

# 478
При прокървяване болките са като ПМ болки..

Последна редакция: сб, 24 ное 2018, 00:27 от Не се сърди, човече

# 479

Може да е от стреса, но не бих казала, че ме болеше. Преди цикъл повече ме е боляло, по скоро усещането е на придърпване.

Моника Николова-Минчева 602551, от твоите уста в Божиите уши, въпреки че плацента превия се води рисков фактор при бременност.

Общи условия

Активация на акаунт