Азиатска козметика и грим 5

• 45 462
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
TeAdoRa, благодаря Hug

В Jolse има намаление на Tosowoong. Прополисовата ампула е 16долара
http://jolse.com/product/tosowoong-propolis-sparkle-ampoule-100m … p;display_group=1

foxy-the infant prodigy, назад в темите сме коментирали доста слънцезащити, но мисля че всичко е без цвят. Висок фактор защита и цвят с леко покритие са BB Cushion-ите, но за тях  трудно може да се даде препоръка.

# 196
Виола - благодаря ти! Ще разглеждам още и ще питам пак ако набележа конкретен продукт.

# 197
https://moiatakozmetika.com/vendor/doori-cosmetics?gclid=Cj0KCQi … X5ysaAnyVEALw_wcB

Тези продукти останаха имах още но ги изразходвах,тези дни отново ще пускам поръчка,тъй като ш-на и маската са към края си.
От спрейовете за скалп виждаш ли добър ефект?Мерси!

# 198
  • София
Момичетата, които ползват козметика за коса, какъв тип е косата ви?

# 199
Тъмно кафявия спрей е против косопад, пръскам след като измия косата докато е ще влажна. Спрея е като ментов има много интересен ефект върху скалпа, има усещанато, че го охлажда. Ефект има, защото когато е периода на косопад /които винаги ме е хващал/ аз косопад нямам, ако падне косъм-два си е съвсем нормално.
Спрея в светлата опаковка е за по-лъскава коса и наистина има това действие. Този спрей ползвам и преди да къдря косата с маша. Косата ми стана много по-еластична, с блясък, и дори съм пробвала да не я мия 3дни, което е рекорд за мен, понеже откакто не се боядисвам се налагаше да я мия през ден, дори без да съм й нанесла някакви финиши /кристали или др. утежняващи/.
На дъщеря ми косата е гъста и къдрава, така се заплиташе ставаше на гнездо, горкото дете колко се тормозеше, та и аз с нея какво ли не пробвахме купувах някакви балсами и маски за по 50-100лв. и нищо..накрая с тези продукти видяхме страхотен резултат. Къдриците стоят дефинирани, бляскави и с много добра форма, вече не се заплита косата, дори и когато се връзва.
Момичетата, които ползват козметика за коса, какъв тип е косата ви?
Косата ми е тънка, права, не се поддаваше на изправяне, къдрене с маша също /когато имах желание да изправя или накъдря стоеше 2-3 часа и си заемаше нейната си форма/, хубавото е, че никога не съм имала цъфтяща коса.

# 200
Тези продукти против побеляването  икосопада са ми интересни на мен. Ще ги разгледам по-подробно.

Това джолсе упорито се опитва да ми стане ортак на джоба. Ще си поръчам едно кремче, което харесах от мостра да си го имам, на един околоочен се чудя.
Тази маска за дъщеря ми, но щом трябва да го забърква незнам дали ще го ползва
http://jolse.com/product/tosowoong-sos-tightening-pore-clinic-bu … p;display_group=1

Това серумче някой наскоро питаше за разширени пори
http://jolse.com/product/tosowoong-double-effect-pore-rx-tighten … p;display_group=1

Ако сте ги ползвали ще се радвам на мнения-

# 201
Този серум за порите е предимно силикони,има по-скоро козметичен ефект-база,а не терапевтичен.

# 202
Гледала съм добри отзиви за Etude House Wonder Pore в youtube.
Имам това  COSRX Two In One Poreless Power Liquid, но все още не съм го отворила и не мога да кажа как ще ми действа, а и нямам кой знае какви пори.Взех го от любопитство.

# 203
Момичета, в Instagram следвам една българска блогърка, Галя Симеонова, която рекламираше продуктите на Doori. Тя беше предоставила код за 10% отстъпка на всички продукти за коса на тази марка. Ако някой желае, може да се възползва от него 25D93OW248. Кодът е валиден до 16.11.2018г.

# 204
Тя и за кокос има ако някой въобще поръчва от там, защото цените са високи JustGalia

# 205
Тази маска за дъщеря ми, но щом трябва да го забърква незнам дали ще го ползва
http://jolse.com/product/tosowoong-sos-tightening-pore-clinic-bu … p;display_group=1

Това серумче някой наскоро питаше за разширени пори
http://jolse.com/product/tosowoong-double-effect-pore-rx-tighten … p;display_group=1
Маската е готова за употреба- само нанасяш.  Серума е основно силикони и визуално ще покрие , но има опасност да запуши порите.

# 206
  • Бургас
От няколко дни разносвам Innisfree Perfect UV Protection Cream Triple Care SPF50+ PA++++ 50ml, много интересен продукт. Има вид на база за лице, малко е перлен, не оцветява, но някак изравнява и заглажда лицето, точно като база. Мек и лесно се нанася, на моята мазна кожа до обяд лееееко лъсва, но нищо непоправимо, за нормална кожа мисля, че ще отличен. Общо взето и него много харесвам, но фаворит ми остава дълготрайния на същата марка.
Отчитам и поредното разочарование от ВВ крем - Elizavecca Milky Piggy BB Cream, мазен и лепкав, светлият цвят ми е добре, но след няколко часа просто изчезва до степен вечер като си свалям грима от него да няма изобщо следа на кърпата, Много странно, а така се надявах да се спогодим.
Виждам, че обсъждате емулсии и лосиони - от няколко дена чета за тях и още не мога да се ориентирам, но   ако ползвам примерно емулсия, после може и да не слагам крем така ли? Много изкушаващо за мен, защото повечето кремове ми идват тежки, напоследък ползвам на Бентон охлювения от тестери, но май и той ми е твърде плътен и омазняващ.

# 207
От няколко дни разносвам Innisfree Perfect UV Protection Cream Triple Care SPF50+ PA++++ 50ml, много интересен продукт. Има вид на база за лице, малко е перлен, не оцветява, но някак изравнява и заглажда лицето, точно като база. Мек и лесно се нанася, на моята мазна кожа до обяд лееееко лъсва, но нищо непоправимо, за нормална кожа мисля, че ще отличен. Общо взето и него много харесвам, но фаворит ми остава дълготрайния на същата марка.
Отчитам и поредното разочарование от ВВ крем - Elizavecca Milky Piggy BB Cream, мазен и лепкав, светлият цвят ми е добре, но след няколко часа просто изчезва до степен вечер като си свалям грима от него да няма изобщо следа на кърпата, Много странно, а така се надявах да се спогодим.
Виждам, че обсъждате емулсии и лосиони - от няколко дена чета за тях и още не мога да се ориентирам, но   ако ползвам примерно емулсия, после може и да не слагам крем така ли? Много изкушаващо за мен, защото повечето кремове ми идват тежки, напоследък ползвам на Бентон охлювения от тестери, но май и той ми е твърде плътен и омазняващ.
Толкова да го обичам този  Innisfree Perfect UV Protection Cream Triple Care SPF50+ PA++++ Heartpulse
но вече ми свършва, имам за 2-3 нанасяния, а и дъщеря ми го ползва и много бързо ни свършват.
Ще отворя този на neogen и се надявам да е добър като на Innisfree, а защо не и по-добър /имам много добри впечатления за продуктите на neogen/.

# 208
Елария - благодаря, че сподели отзив за елизавека бб крема, бях го пъхнала в кошницата....

# 209
  • Варна
Hotdeal в jolse.
http://jolse.com/product/hot-deal-toas-rejuvenation-cream-30g/16808/
Този крем нищо не ми говори, нещо като нашия крем Здраве ли е? Виждам че е 30 мл.

Общи условия

Активация на акаунт