Азиатска козметика и грим 5

• 45 695
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
  • София
От разни такива супер намаления имам няколко уникални продукта, които в последствие се оказаха чистене на последни бройки и спряни от производство Weary. Последно стана така с избелващ крем за чувствителна кожа и околочен на Forest-N. Ако предполагах, че ще са толкова добри щях да поръчам поне 5-6 бройки , а бяха и на някаква смешна цена, ама....Така че, ако намериш ампулата и смяташ, че ще ти хареса поръчвай повече
Намерих я в Амазон за 30 долара и в някакъв друг сайт за 36, обаче като знам, че е била 10, някак не ми се дават толкова пари. Ще мина и без нея.

Самбо, ще чакам с нетърпение впечатленията ти от ампулата. Ако много я похвалиш, ще я взема от Амазон.  Laughing

# 571
Самбо, ще чакам с нетърпение впечатленията ти от ампулата. Ако много я похвалиш, ще я взема от Амазон.  Laughing
Ще споделя задължително. Че и аз съм с големи очаквания. Grinning
Аз съм в търсене на течен руж, май ще трябва да купувам корейски. Търсих във всички варненски физически магазини за козметика (освен Дъглас, ама той не ми е по джоба) и такова чудо нЕма. Гледат ме ей така Astonished Пък съм си навила на пръста да си взема. Grinning Някакви идеи?

# 572
Някой ползвал ли е от "обелващите" маски за крака? Или ако може да препоръча някакви много хидратиращи. Искам да поръчам за майка ми, че има доста зарубяла кожа по петите.
Ползвала съм на Etude house и Tony Moly, вторите са по-качествени.На Етюд им щипе киселината и протекоха през найлоновия чорап, а и много време мина докато се обелят краката.Към Тони Моли нямам забележки.

# 573
Влизам да се оплача.
Почти изразходихме с дъщеря ми шампоана от doori /на сн./,още предното ползване се поавиха пъпчици и раздразнения по скалпа ми,  от днешното извиване съща и то по-обострени.
На детето нищо му няма провирих я няколко пъти.
Ще отворя новите, които поръчах съвсем скоро и ще видя от тях как ще е.

# 574
тъкмо си поръчах именно тоя. Ти преди ползвала ли си го, защото си спомням, че хвалеше марката.

# 575
тъкмо си поръчах именно тоя. Ти преди ползвала ли си го, защото си спомням, че хвалеше марката.
Втора опаковка ми е, супер доволна бях и сега прави косата ми перфектна, но на скалпа се появиха пъпчици и раздразнения, които дори ме болят при докосване. И при предното измиване и днес не съм ползвала друг продукт съвсем целенасочено.

# 576
  • в голямото село
Аз ползвам същия шампоан и маска. Нямам оплаквания,но пък и не ползвам редовно, редувам с други продукти иначе ми идват слаби за моята руса коса.
Моля за мнение за следните продукти с вит.С кой според вас е по подходящ за кожа 40+

Последна редакция: нд, 25 ное 2018, 17:37 от vivinka

# 577
Момичета, благодаря за препоръките Flowers Hibiscus

vivinka, не е въпроса на колко си години, а какво е състоянието на кожата и типа, и доколко е привикнала към ползването на киселини Simple Smile И двата продукта са eфективни. TIAM е с висока концентрация на вит.С и трябва да се използва по-активно, защото бързо окислява. Меланото е една идея по-нежен към кожата заради комбинацията с вит.Е и е много подходящ за чувствителна и суха кожа. TIAM има алкохол и е по-агресивен, но много ефективен, меланото е с по-чист състав, но действието е по-леко и е препоръчителен при деликатни кожи.

# 578
Дами, идвам да се оплача официално от прехваления BB крем на Missha. #27 ми червенее ужасно, това си е моя грешка, НО покритието му със или без наслояване си остава доста слабо. Намерих една забутано опаковка на BB крема на Garnier още в срок и се шокирах като установих, че има по-добро покритие...Astonished
Не знам вече какъв корейски грим да търся, а ружът и фон-до-тенът издирват ситния си дъх...Вие такива неща като купувате как се оправяте с нюансите? Thinking

# 579
vivinka, и от двата съм доволна, но Меланото повече ми харесва.
Sambo09, бб на Миша никога няма да купя отнова, на мен ми стои като сиво платно на лицето. Къшана станва, моя е ном 23. Имам и къшан на HOLIKA HOLIKA Holi Pop Blur Lasting Cushion SPF50+ PA+++  също ми харесва, цвета ми пасва.
http://jolse.com/product/holika-holika-holi-pop-blur-lasting-cus … 14141/?cate_no=64
Ползвах и бб крем на tony moly  беше по-добър от този на Миша, имах чувството, че ще го полвам вечно толкова ми се стори огромна опаковката.

Последна редакция: нд, 25 ное 2018, 18:58 от Анонимен

# 580
Дами, идвам да се оплача официално от прехваления BB крем на Missha. #27 ми червенее ужасно, това си е моя грешка, НО покритието му със или без наслояване си остава доста слабо. Намерих една забутано опаковка на BB крема на Garnier още в срок и се шокирах като установих, че има по-добро покритие...Astonished
Не знам вече какъв корейски грим да търся, а ружът и фон-до-тенът издирват ситния си дъх...Вие такива неща като купувате как се оправяте с нюансите? Thinking
Западните ББкремове са по-скоро течни фондьотени и е нормално да има разлика в покритието. При азиатските ако искаш покритие трябва да търсиш продукти тип фондьотен или бб-кремове/бб-кушъни, които изрично се споменава, че имат добро такова. Там не харесват много плътния грим и повечето тонирани кремове са с много леко покритие, за да може да се освежава на всеки  2-3 часа.
За тоновете аз гледам суочове в интернет. Предполагам, че за Миша има адски много информация предвид това колко е масова вече.

# 581
ББ кремовете няма как да докарат такова покритие като на фондьотен и азиатски и европейски.
А 27 номер  си е доста тъмно.
Самбо търсиш друг ефект, който този крем не ти да дава, иначе си е ок бб крема.

# 582
А от марките кое си заслужава? Гледах на Etude house double lasting foundatio и на Innisfree Smart foundation, за тях изрично пише, че са с full coverage. Другите резултати от гугъл ми давам основно от low до medium coverage.

# 583
https://www.youtube.com/watch?v=asyW-jGTuco
Това момиче има доста видеа за грим, бб кремове, къшани и фдт.

# 584
https://www.youtube.com/watch?v=asyW-jGTuco
Това момиче има доста видеа за грим, бб кремове, къшани и фдт.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт