Азиатска козметика и грим 5

• 45 699
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, от скоро се интересувам от корейска козметика и искам да си поръчам такава, кой сайт бихте ми препоръчали, насочила съм се към yesstyle. Може ли малко информация за сайта, отиват ли на митница поръчките? Благодаря!

# 586
И на мен ББ крема на Миша не ми пасна. 21 ми беше много светъл, а 23 сив както Теадора написа. Изобщо не знам как на някого би стоял добре с този цвят.. Иначе като покривност много ми харесаха си спомням. В крайна сметка ги смесвах помежду и с разни фондьотени и ги изразходих. Но аз по принцип така си смесвам, почти не ползвам самостоятелно нищо. Обачееее,  bb boomer на missha ми е супер! Това е база за грим с готин перлен оттенък и много приятен аромат! Никога не ме е предавала тази база. Няма фондьотени, с който да не ми харесва, но изглежда особено добре с такива със слаба до средна покривност. Стои отлично под ББ кремове. Не оставам без него, вече съм на.. не знам, сигурно десета опаковка. Изглежда така.

Това е обаче старата опаковка 40мл и вече е спряна от производство. Сега се предлага в нова 30мл., но още се намира лесно от старата.

# 587
IceIce, интересна е тази основа, ще я пробвам тези дни пак ще пускам поръчка, защото доста неща съм набелязала.

furchi, отиват ако са над 30лв. назад в темата е обяснено. Лично аз предпочитам yesstyle, защото имам gold member account т.е. постоянна отстъпка. Но правя поръчки и от jolce.

# 588
като казвате, че на TIAM витамин Ц-то трябва да се използва активно, имате предвид сутрин и вечер ли ( като за периода се изключат другите киселини)?

# 589
  • в голямото село
Според мен активното използване е свързано с окисляването. Но все пак нека по-запознатите от мен потвърдят. Аз залагам на Меланото ще пиша щом пристигне и тествам. Отново благодаря...безценни сте..

# 590
като казвате, че на TIAM витамин Ц-то трябва да се използва активно, имате предвид сутрин и вечер ли ( като за периода се изключат другите киселини)?
Имах предвид, че тъй като е чиста форма и се окислява бързо (дори и при съхранение в хладилник) няма как да се използва от време на време, а концентрацията е висока и при ежедневна употреба може да идва в повече при определени кожи или при начинаещи с киселините особено при съчетаване и с Aha/Bha/Pha. Меланото е нещо като стабилизирана форма и е с по-слаба концентрация.

furchi, корейска козметика можеш да поръчваш от ebay, jolse, yesstyle,stylekorean, roseroseshop,iherb и др. Назад в темите много сме коментирали сайтовете с подробности, кодове, отсъпки, доставки и тн. Simple Smile

# 591
  • Варна
Искам да похваля тази слънцезащита:
https://beautynetkorea.com/product/la-ferme-visible-difference-s … p;display_group=1
Това е първият ми корейски продукт за слънце. Много добре се нанася, не оставя бели следи и дори усещам хидратиращ ефект. Доколкото разбрах специално тази марка е разработена за европейския пазар.
Като защита не мога да преценя, ползвам го все пак през зимата.

# 592
  • в голямото село
Точно него заглеждах вчера струва ми се че освен слънцезащита има и грижа за кожата.

# 593
Момичета, основата на Миша, която коментирахме вчера, я има в ebay в оригиналната ѝ опаковка и количество от 40 ml. Щом казвате, че е спряна от производство, мислите ли, че ако поръчам, ще доставят продукт със скоро изтичащ срок на годност? Thinking

# 594
Момичета, основата на Миша, която коментирахме вчера, я има в ebay в оригиналната ѝ опаковка и количество от 40 ml. Щом казвате, че е спряна от производство, мислите ли, че ако поръчам, ще доставят продукт със скоро изтичащ срок на годност? Thinking
Скоро поръчвах и си ми пристигна с дълъг срок. Съвсем отскоро е промяната, не мисля че ще има проблем.

# 595
Скоро поръчвах и си ми пристигна с дълъг срок. Съвсем отскоро е промяната, не мисля че ще има проблем.
Благодаря! Blush

# 596
vivinka, и от двата съм доволна, но Меланото повече ми харесва.
Sambo09, бб на Миша никога няма да купя отнова, на мен ми стои като сиво платно на лицето. Къшана станва, моя е ном 23. Имам и къшан на HOLIKA HOLIKA Holi Pop Blur Lasting Cushion SPF50+ PA+++  също ми харесва, цвета ми пасва.
http://jolse.com/product/holika-holika-holi-pop-blur-lasting-cus … 14141/?cate_no=64
Ползвах и бб крем на tony moly  беше по-добър от този на Миша, имах чувството, че ще го полвам вечно толкова ми се стори огромна опаковката.

Теадора, благодаря за препоръките, сега имах време да се върна назад да разгледам по-подробно. Между Миша и Холика кой къшън бие според теб по критерии покритие спрямо издържливост? Гледах една влогърка с доста белези от акне, Мишата ги покри доста прилично. И още,на холика холика кой нюанс ползваш? Питам, защото на Миша съм сигурна, че съм 23...
Едит: става въпрос за Missha M Magic Cushion Foundation, нали?

# 597
Missha дава един страхотен glow ефект, който аз обожавам,той  прави кожата наистина сияеща със здрав вид. Аз нямам белези разширени пори и други несъвършенства, които да прикрия и не бих могла да дам мниние по тоя въпрос.
От миша и холика мисля, че гласувам за миша къшъна. Моя е ном.23.

# 598
Момичета, за beautynetkorea малко инфо може ли някой да ми даде, че съм харесала един крем за шия на Medi-peel -доставка, деклариране, бонуси, регистрация, за колко време идват нещата. Може на ЛС Simple Smile Благодаря предварително!

В jolse има промоция на Elizavecca. Знам, че има почитатели на марката Simple Smile

# 599
Аз също си поръчах този шампоан по ваши препоръки. По начало имам проблемен скалп. Дано да се отрази добре и да не се влошат нещата. Аз точно за това го взех, заради скалпа. Ще дам отзиви утре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт