Звездни компромати- 385 част

• 80 845
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Коцето не знам и дали има сили за изневяра, по-скоро изглежда винаги леко дрогиран, отвеян, мазен - и вечно по заведенията - за изневери дори и не мисля.

# 601
Това с изневерите е според мен възпитание, ако майка й е била в състояние да търпи и да си мълчи, за благото на семейството, и тя така е видяла, така ще прави, подминава му изцепките, гледа си децата и най вероятно и тя ще започне в даден момент да изневерява. Тогава обаче ако той разбере много ще да боли. Изглежда ми лукава Надето, дано е в хармония със себе си. Нз защо те като двойка и Петко и Яна са ми много еднакви, винаги съм смятала, че Петко си изневерява на Яна, но може би не.

# 602
Тяхна си работа, наистина. Мъж, собственик на заведение си е рисково начинание за съпруг откъдето и да го погледнеш Simple Smile Но всеки си има своите  избори в живота.

# 603
  • София
Аз пък смятам, че Коцето много кръшка. Спомням си как се сваляха с Линдарева в миналогодишния Брадър. Той уж пазеше поведение и при първа възможност бам - награбил я в дискотеката му уж за снимка, а тя пък случайно развяла гръд. Не искам да съм на мястото на Надя, пък тя нека си е щастлива с луксозния живот.

# 604
Е той голям красавец бил тоя Коци, че така да се редят на опашка за него. Не съм и предполагала дори. На мен ми е адски нечистоплътен и тъп. Какво намериха в него пък тия женоря, включително и неговата....?

# 605
Това с изневерите е според мен възпитание, ако майка й е била в състояние да търпи и да си мълчи, за благото на семейството, и тя така е видяла, така ще прави, подминава му изцепките, гледа си децата и най вероятно и тя ще започне в даден момент да изневерява.
По-скоро мисля, че ако майка ѝ е търпяла изневерите, то по-скоро тя не би, защото знае как се е чувствала майка ѝ.
Но в нения случай трябва да търпи доста неща. Коцето едва ли е кротък..във всякакъв смисъл

# 606
  • София
О изобщо не смятам, че трябва да е красив, за да му се бутат разни кифли мислещи се за кроасани. Толкова евтини момичета има по дискотеките, които просто искат да се похвалят, че са спали с някой по-известен. И на мен ми е нечистоплътен Константин и грам не ми харесва и като мъж, и като поведение. Но като двойка с Райна в началото на връзката им ми бяха симпатични.

# 607
  • Rock & Roll feeling ...
Нито ми е красив Коцето,нито члена му ми харесва .

Последна редакция: вт, 06 ное 2018, 00:07 от Летящ Кактус

# 608
Ами той Коцето в началото на кариерата си приличаше на циганче. Като човек, току-що излязъл от ТВУ. Не че сега изглежда като Брад Пит.
И много бързо прикриха скандала с онези стаички в заведението му преди време. Кво да кажа, има такива хора, на които не им пука колко им е мръсен хлябът на масата. Това даже е модерно в днешно време.

# 609
Бе я е тъй, я не е тъй. Че не могат да му монтират главата на нечие тяло??

# 610
  • София
Специално разгледах много от снимките на Райна в инстаграм и освен 3-4, за които да кажем споделям мнението, че имат ретро полъх, начело със змийските очила, други такива не видях, напротив. Има излъчване на латино дива, но това не мисля, че е ретро или пък селско. Сигурно е много фешън да си вееш деколтета до пъпа, не знам. Изобщо не коментирам характера й, защото честно казано нямам никакви наблюдения, даже от ВБ не я помня как се е държала. Но съм сигурна, че трудно ще се намери мъж, който да й устои и ако до момента е останала сама, по-точно без семейство или дете, това е не защото не е имала цяла опашка от мъже след себе си, а защото много вероятно е с големи претенции.
За Лияна споделям преобладаващото мнение, че е парцал, нищо че една моя приятелка, която си общува с нея казва, че била много мила и възпитана. Помня как не й пукаше, че гаджето й има бременна приятелка.

# 611
Не й е пукало на Лияна, за бременната приятелка на Джийзъса! Това е важно уточнение. Защото времето показа, че на самият Джийзъс не му пука за бременните му приятелки и за приятеките му изобщо. В това отношение не виждам вина в Лияна, Лияна просто олицетворява поредната антилопа, която Джийзъса е преследвал. Изобщо не съчувствам на жени, които имат общо с този Зайо-Байо.

# 612
  • в 1001-та нощ
Телевизорът беше фон и не слушах много внимателно, но до колкото разбрах посланието на Златка - тя вече се вижда бременна и омъжена. Нещо ги омагьосва фатално този индивид.

# 613
Тъй, тъй. Тя Златка се беше годила преди няколко месеца, а сега годеника е сменен със зъбаткото..

# 614
  • София
Има нещо в този, наистина. Гледах го в Черешката и при положение, че не го понасях от преди това, там чак симпатичен ми стана. Омайва ги някак хората.

Общи условия

Активация на акаунт