Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за спалните комплекти, одеялцата и олекотените завивки, както и спалните чували?
Какво е общото разбиране, което майките имат?
Какви са преживяванията на майките с избора на облекло по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за спалните комплекти, одеялцата и олекотените завивки, както и спалните чували?
Много хора имат различни мнения относно спалните комплекти за бебета. Някои предпочитат ленени гащички и ефирни туники, особено през лятото. Други търсят комплект с обиколка, чаршафче, олекотена завивка, възглавница и калъфка за възглавница, но не могат да намерят спално чувалче. Това показва разнообразието от предпочитания и избори на майките при закупуването на спални комплекти за бебета.
-
Какво е общото разбиране, което майките имат?
Майките споделят опит и притеснения, свързани с бременността, като силни болки, усещане за пулсиране в корема и други неудобства. Те обсъждат начини за справяне с болката, като приемане на магнезий и дърпане на палеца, което може да помогне. Това показва взаимната подкрепа и споделените преживявания в общността на майките.
-
Какви са преживяванията на майките с избора на облекло по време на бременност?
Майките споделят своите преживявания при избора на облекло по време на бременността. Една майка споделя, че е избрала панталон от лен и ефирна туника, които смята за по-удобни и подходящи за след раждането. Друга майка споделя своя опит в шиенето на секси пола, но има съмнения относно нейната практичност. Това показва разнообразието от предпочитания и избори, които майките правят при избора на облекло по време на бременност.
-
Какви са преживяванията на майките със срещите и снимките?
-
Какви са точките по палците на краката, които масажистът предупреждава да не се докосват?

Като зачета какви ли не неща изписват на бременните и ми става зле. На мен така сега както хемоглобина ми беше перфектен и в последно време спаднал, ама то как няма да спадне като откакто е лято не мога една хапка месо да преглътна и съм предимно на плод и зеленчук. Иначе и яйцата са в списъка на храните доставящи желязо.
Ей- какви са тези приказки за раждане сега...........Никакви такива
Беб4етата ще си до4акат ако не термина,то поне 9-ия месец
Вярвам в това.Аз онзи ден се погледнах в огледалото и ми се стори 4е корема ми се смъкнал.И като запо4на едно шашкане.......
Снощи таткото продължи с ремонта на спалнята с темпа,който ми е оптимален,тка 4е- май запо4вам да се поуспокоявам относо този прословут ремонт.Надявам се до 1 седмица да приклю4им напълно със спалнята и ве4е да подреждам там .Е- има си доста работа по едно основно 4истене,но...ще видим как ще ги измислим
ЩЕ трябва да се перат и килимите,и прозорци да се мият..........- а не виждам второто как ще го направи мъжът ми
Както и да е - като му дойде времето- ще мисля.Все пак при нас варианта да дойде моята майка или свекървами и да ми помогнат в голямото предварително 4истене ми се струва малко нелоги4ен- да се довлекат от 200 км..........ами - то по-добре да си извикам фирма за по4истване и да не ги разкарвам в жегите
НЕ го бяхме предвидили толкова рано,но...така се стекоха обстоятелствата.Сега и то стои подпряно а една тена в коридора
чао за сега!Желая ви слън4ев и усмихнат ден!
. 

И то при условие 4е си без уговорка с лекар
Много ми е гнусно да говоря за бебе и пари... Дразня се, че могат да ми извиват ръцете , само защото искам всичко с бебка да е наред
VAL_STEF ! мНОГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ!
Нормално раждане към 500лв.секцие- м/у 800 и 1000.
Аз още не съм говорила с доки конкретно за цената-просто се разбра 4е мога да раз4итам на него въпреки отпускарския сезон.А иан4е другата седмица мисля да го питам за тези неща,а и други посробности относно раждането.