Откраднат живот 64: Анатомия на гнева... Става дума за лекар с отнети права

• 29 105
  • 727
  •   1
Отговори
# 315
Можел е да отиде, да. Но той действаше с мисъл за болницата, а не с мисъл за Христо. Със сигурност не и с идеята просто да задоволи любопитството си. Той го каза на Евгения - смята, че като част от ръководството е редно да го знае.

Аз друго изпуснах някъде в разказа. Банков не каза на Цонев каквото знае, а само, че е допуснал грешка. Цонев като рови, установи, че сигурно детето е скрило информация, но после Кръстева беше доста наясно какво е станало, като отиде при Евгения, след разговора с Цонев. Цонев всъщност как разбра какво точно е направило детето?

# 316
Цонев май не разбра какво точно е станало, просто смята, че братът крие нещо.

# 317
Цонев май не разбра какво точно е станало, просто смята, че братът крие нещо.

И аз така мисля. Мисля, че Банков му каза за свидетел и той направи връзката .

Марио  ми е антипатичен на външен вид някак си и не харесвам маниера му на говорене ,а и постъпките му ту ми харесват, ту не, загадка ми е този образ . Не го упреквам, че отиде при Жени ,все пак не може да има доверие на човек, който е излъгал .

Последна редакция: сб, 03 ное 2018, 09:26 от araselia

# 318
  • Разпиляна във въображението
Малко ми става смешно как от сто кладенеца се носи вода, за да бъде Марио изкаран лошия, гад и т.н. И до зъбите му опряха. Вече писах за постъпката му и няма да се повтарям. Да не говорим, че Христо постъпи в болницата с лоши помисли и то благодарение на Марио. Друг е въпросът, че нищо от заявката му не се случи, защото хукна по жена.
В анкетата гласувах за Банков и Цонев. Не съм сгрешила. Цонев ще е ключът, принципен е.

# 319
  Може би грешно се изразих, никой не е виновен за външния си вид, обаче не може да отречете ,че някой ви става симпатичен от пръв поглед ,друг не ,без някаква причина и не става дума за красота , а за излъчване ✌

# 320
Не разбирам защо трябва да спорим за постъпката на Марио, като очевидно до съгласие няма да стигнем.
За едни е ок да ровиш в чужди шкафове, за други не е и толкова.

Като се сетя Алексиев колко критики за зъбите отнесе.. 😬
Не виждам защо да не се каже и за Павлов.

# 321
Да не говорим, че Христо постъпи в болницата с лоши помисли и то благодарение на Марио.
Никога не сме били сигурни в това с какви помисли е постъпил в болницата. Участваше в улични боеве за да се издържа и да плаща издръжка защото нямаше право да работи като лекар. С докарването на пострадалия от него човек в болницата вероятно е осъзнал, че той не е убиец и не трябва да поврежда, а да помага на хората. Вероятно така е решил да постъпи като санитар за да се издържа. Откъде решихте, че този добродушен човек е дошъл да отмъщава на Цонев регистрирайки се като служител?

# 322
Банков като го попита какво цели като работи там, той каза, че план няма и до сега не сме видяли да търси отмъщение.
Дори е един от малкото, които се отнасят добре и уважително с Цонев.

# 323
Като говорим за зъби, те и на Вергов не са му най-прекрасни, даже се чудя дали в този сезон не е с фасети, защото има голяма разлика.

# 324
Защото като се запозна с Марио, Марио му каза, че би било хубаво да имат грамотни хора като него. Христо му отговори, че болниците не му понасят и си тръгна. Тогава се сблъска с Цонев, позна го и си промени мнението.
А после си каза и в прав текст на Банков каква му е целта.

Ванилия, не споря и не целя да ви убеждавам, изказвам си мнението.

# 325
Тогава се сблъска с Цонев, позна го и си промени мнението.
Сблъскването с Цонев и промяната на решението е точно момента на осъзнаването, че той не е убиец за да няма място в болницата както твърдеше Цонев и не трябва да продължава като уличен боец за да убива, а да се върне в болницата където му е мястото и да помага на хората.

# 326
Имам спомен, че в предварителните промота за сезона беше споменато, че Христо ще постъпи в болницата за да отмъщава. Оттам се създадоха тези очаквания за мъст.

# 327
  • in Wonderland
Бастуните с чадъри 😂😂😂😂

https://www.instagram.com/p/BprqznAHhd1/?utm_source=ig_share_she … hid=1r33li7hw3c23

Неда

https://www.instagram.com/p/BpsCp0UjRM6/?utm_source=ig_share_she … hid=1rxepjjt0fw0b

Жекова и Романова

Скрит текст:

# 328
  Може би грешно се изразих, никой не е виновен за външния си вид, обаче не може да отречете ,че някой ви става симпатичен от пръв поглед ,друг не ,без някаква причина и не става дума за красота , а за излъчване ✌
     Това е най-естественото нещо - при среща и контакт с някого  веднага си изграждаме  лично интуитивно мнение , което после не се променя лесно . Аз пък не харесвам един от другите артисти без конкретна причина .
     Христо не знаем с какви помисли е постъпил в болницата , но  заради  мотото на сериала  това ни внушаваха .
Марио всъщност направи  само толкова , колкото е необходимо - той го представи за назначаване , сега се разбира за някакви тайни  и е естествено да отиде  при Евгения , нямаше  пускане на клюка , коментари и т.н.
      Даже  в няколко ситуации , когато санитарят абсолютно безумно /по сценарий/ се намесваше в операционната , Марио  не го изгони , а само се усмихваше и беше толерантен . Все пак сега той  е разбрал  за някакви неизяснени обстоятелства  около този непознат човек , който е влязъл с тайните си и не е длъжен да го харесва  , защото е Вл. Карамазов . В кабинета на Магда той само търсеше името на този човек , защото и това не се знаеше .
     Банков успя да стигне да момчето и истината  за падането на брат му , но после тотално  отряза пътищата към него , когато му се разкрещя истерично по телефона - ще говориш !
     Сега очаквам професорът да успее да го направи , да пречупи мисълта на майката , че може би синът и сам си е причинил  това , защото не е спазил  указанията на лекарите да не става .
     Мен по ме вълнува дали  у Зорница е останало някакво съмнение по отношение на Банков  и дали онзи разговор ще го заметат и ще ни го обяснят с хормоналната терапия .

# 329
Имам спомен, че в предварителните промота за сезона беше споменато, че Христо ще постъпи в болницата за да отмъщава. Оттам се създадоха тези очаквания за мъст.
Няма смисъл да коментираме предварителните идеи за сезона защото ще трябва да започнем от мотото му. Коментирам всичко от видяното до момента и никога не видях желание за мъст, каквито и да е планове или стъпки в тази посока за да се съмнявам какви помисли е имал. Напротив, гневът му изразен в уличните боеве се преобразува в смирение и решение да продължи да е в помощ, а не във вреда на хората въпреки, че стана жертва на системата и се примири, че най-вероятно ще бъде осъден. Затова и докато си изчаква присъдата реши да продължи да е полезен до последно като работи в болницата. Да казваме както Мириел твърди, че само защото е видял жена и е забравил какво е искал да прави е нелепо.

Общи условия

Активация на акаунт