Пазаруване от H&M (25) ➤ Ноември 2018

• 82 007
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 470
Леле, закъде съм и аз🧐 на босо само сандали слагам 😂

# 1 471
  • Перник
Ами, хайде и аз да си призная - обух чорапи (15 DEN) в началото на ноември. Никога не ми е студено, а и в офиса е доста топло. С показания пуловер най-вероятно бих умряла от жега, иначе е готин. Пътувам с обществен транспорт и ходя 15 мин. (бързо) пеш между работата и транспорта.

# 1 472
Е как обувка на босо... На мен ми е нехигиенично даже,  обувките не могат да се перат всеки ден,  както чорапите.

# 1 473
Аз 24/7 съм с чорапи Joy Добре ,че hm бяха толкова мили да ме финансират с толкова много чифтове Joy

# 1 474
Имаш чаааак до пенсия... 😃😃😃

# 1 475
С тия чорапи и новия сняг ме размислихте и си пуснах бабешки чорапи 😁 https://m2.hm.com/bg_bg/productpage.0226959007.html

# 1 476
Ще оспамя за последно! Не ми се изпотяват краката, засега не съм имала проблем и с миризма. Не се шашкайте, но сутрин като стана ми е приятно да си правя кафе на студения теракот, за да си охладя краката 😅

# 1 477
Изпратили са ми и якето))
Дано съм го уцелила, уж го мерих преди в магазин.
За доставките , моите още в петък бяха дошли и ми се обадиха от еконт, но после нямаха време , в събота аз излизах, в понеделник те пак не смогнаха, та чак във вторник ги доставиха. Били затрупани с поръчки и куриерът не смогва момчето.
За обличането. Моя колежка ходи , като боса стоножка, направо ме побиват тръпки само като я гледам и замръзвам. Тънка блузка , отдолу само сутиен и завира от горещина , отваря прозореца все да проветрява. Аз съм с потник, поло и пуловер плътен и тракам със заби. Под дънките съм с плътен чорапогащник и термо чорапки в боти или ботуши с вата. Тя е без чорапогащник, с тънки чорапки и ботички без подплата вътре , че и се изпотявали краката , била се сварявала и не издържала от жега. Всеки има различна чувствителност на студ , според това как е каляван може би като дете. Мен много са ме навличали , сега все са ми студени краката и ръцете. Та не ми е чудно , че някой така си ходят, за тях е добре и не измръзват. Аз няколко часа така да стоя и на другия ден съм на легло сигурно.

# 1 478
  • ново
От мойта поръчка няма вест, ясно ми е, че ще падне чакане.
Аз също ходя леко облечена. Нямам дебели пуловери, палта...чорапогащник под дънки никога не съм обувала.
Просто има и такива хора.

# 1 479
Да де, не по темата , ама натрунтените си имаме и чар от навличането. Пре пролетта , като махна катовете дрехи и всички ми викат " аууууу, колко си отслабнала")))

# 1 480
fanfanito, да не сме колежки? Все едно мен описа Joy

Аз мислех, че ще откажат моите, защото нещата са все изчерпани, те пък ги пратиха. Не може да им хванеш края.

# 1 481
 Maeve, не знам)) Много сме се законспирирали тук))
То от моите колежки, аз съм най-зиморничава. Другите и те са разхварляни, тънки пуловерчета с деколтета , поло никой не носи май. Това пък чорапогащници под панталоните май само аз се набутвам, ама...като ми студено ....и пак се разболявам((

# 1 482
  • София
Аз още си чакам поръчката от 23.11 , ама още пътува някъде. Явно са затрупани с работа. Не са ми спешни поне.

На 70% - пак нищо особено. Пуснах едни дънки и още едни 3 чифта бикини за 9 лв. Те още предишните 3 чифта не са дошли ама... да не се мина.

Да де, не по темата , ама натрунтените си имаме и чар от навличането. Пре пролетта , като махна катовете дрехи и всички ми викат " аууууу, колко си отслабнала")))

Ххахаха! И аз съм от зиморничавите, без чорапи само лятото и то в определени дни. Много ми се носят и на мен такива пуловери с голи рамене, но си знам, че ще се побъркам от студ, независимо колко ми е топло наоколо. Simple Smile

# 1 483
Ха, кога написах за чорапите, за нула време изчезнаха, а брояча даваше, че има наличности😄 Ако не ми ги пратят, ще спестя едни пари

# 1 484
Айде,и аз да се поФаля….днес получих тези чудесни ботушки:

И тези кецки:

Общи условия

Активация на акаунт