Пазаруване от H&M (25) ➤ Ноември 2018

• 81 977
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 590
Момичета, от коя дата са ви поръчките, получени днес.

25 късно вечерта, а вчера получих от 25 рано сутринта.

# 1 591
Добре,че прочетох,за мъжкия пуловер мненията,ще го откажа на куриера и без това не му възлагах големи надежди. Гащите ми ги донесоха тази сутрин-2 комплекта. Уголемени са доста според мен. Ще видя какво ще правя неразпечатания пакет.

# 1 592
И на мен ми се видяха уголемени гащите, но не са за мен и не мога да твърдя със сигурност.

# 1 593
  • Пловдив
Големки са,да Simple Smile Л отговаря на ХЛ,че и + .

# 1 594
Пуснала съм Челситата в другата група, някой ако ги иска да погледне. Голям карък съм, все немога да си нацеля номера...
Sad

# 1 595
Аз сега пуснах едни апрески от декатлон на детето .... ама номера, номера....дали съм уцелила. Пфффф.....ами риск си е, какво да правиш........

# 1 596
  • на пистата
Аз сега пуснах едни апрески от декатлон на детето .... ама номера, номера....дали съм уцелила. Пфффф.....ами риск си е, какво да правиш........
Какви апрески?Има едни черни..миналата година му взех,адски му спарваха краката.Винаги носи чорапи само памук,тези апрески бяха всяка вечер вир вода

# 1 597
Баш тях пуснах....но нямаме високи, за игра в снега, да не влиза сняг.
Сега е с едни боти до глезена, от лидл...туристически, без меко вътре, но с дебела подметка...уж са ок за даскало.
Обаче исках и топли, когато излизаме да играем в събота, да се въргаляме в снега, ходим до магазин-нещо такова.

Иначе вчера на родителската среща видях, че децата стоят вътре със зимни ботуши, с топла подплата вътре...как не шупват, не знам. Само моя май с тия есенни обувки...

Ай ся да им направим реклама на черните, че като дойдат големи, да ги предложа тук ...хихи...35 номер някой иска ли?

# 1 598
Казвайте ги по-рано тия неща...знаете, че съм неориентирана Satisfied

Аз гледах и ХМ-ските непромокаеми, ама ниски ми се видяха...те спарват ли?

# 1 599
А чорапогащите как са, и те ли уголемени?

# 1 600
А чорапогащите как са, и те ли уголемени?
Когато поръчвах фигуралните https://m2.hm.com/en_in/productpage.0349080001.html гледах размер в индийския сайт. Талията за S и за М беше еднаква, разликата беше в дължината. И взех S, те са ми ок. Освен тях съм взимала и едни, които са 200 den, тях умишлено в М, че както предполагах са плътни и е добре да са по-свободни, за да се обуват по-лесно. Обаче ми идват леко дълги и спокойно е можело и за тях S. Така че според мен, тук трябва да се гледа повече дължината за съответните размери.

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 20:25 от fenyx

# 1 601
  • София
Получих си поръчката от петък. Мъжкият панталон е много хубав, но умален. Половинката носи 34 номер и не влиза в този. Дамският пуловер е хубав, отговаря си.

# 1 602
teta 75 черните непромокаеми боти на H&M не спарват. Те нямат дебела подплата. Не пускат вода, макар да имах известни съмнения. Също ги взех за ходене в училище. Лидълските апрески спарват доста.
Аз не успях днес да пратя Велурените кецове обратно (38 номер, свтло бежави). В Офиса на Еконт беше лудница.
Чакам си последната поръчка.

# 1 603
Кои са черните ?

Аз пък върнах днес..в офиса бе празно. Дремеха трима служители...

# 1 604
Това са кецовете, нещо не ги намерих в сайта:

Общи условия

Активация на акаунт