Лидл 121 - Ноември

• 137 801
  • 1 880
  •   1
Отговори
# 1 605
Аз харесах доста неща от понеделник, но в това време не знам ще стигна ли до магазина.

# 1 606
Някой ходи ли вече за детски гащеризони от малката номерация? Чудя се каква е разликата е дължината на 86/92 и 98/104, защото имаме 98/104 от две години и така си и седи, защото все е дълго, а не искам да събира кал. Суичърите хубави ли са или са от рехавите?

# 1 607
Някой ходи ли вече за детски гащеризони от малката номерация? Чудя се каква е разликата е дължината на 86/92 и 98/104, защото имаме 98/104 от две години и така си и седи, защото все е дълго, а не искам да събира кал. Суичърите хубави ли са или са от рехавите?
Синът ми е на градина, но го заведох с панталона 98/104, ако не ти е късно довечера, ще го измеря.
Висок е 117 см, но панталонът му е точно. Яке баща му му е взел днес 110/116, довечера ще видим дали няма да му е огромно.

# 1 608
Благодаря! Моето дете е 102 см, но с поне 3 пръста и е дълъг 98/104. Ще взема довечера по-малкото ако има.

# 1 609
Това ли бяха хвалените масажори от миналата година?
https://www.lidl.bg/cps/rde/www_lidl_bg_3x/hs.xsl/productPageFin … mp;countryCode=BG

# 1 610
  • 1st floor
Покрай термобельото забърсах едно розово яке и един светло син полар. Както и синя шапка, която ще върна, че е много плитка и не достатъчно дебела. Шаловете наистина се оказаха, че са от петък. Peace Якето и поларът са 158-164см и първото ми е леко широко, а второто и дългичко. Ще ги мисля довечера дали да ги оставя. За тия пари може ли да се намери в Уайкики или подобни магазини ски яке? newsm78 Скоро не съм ходила по моловете...

# 1 611
  • София
Ха, значи не е печатна грешка 😁 спести ми ходене довечера. И без това май ще изчакам мъжките шалове другата седмица, че моя пробва такъв детски в Reserved и каза, че го задушава.

# 1 612
Хм, аз пък много харесах намалените ядки - особено шам фъстъка. Харесах и сирената, обаче се питам 15 лв за 450 гр. не е ли малко множко?
И комплектите с тоалетна вода за 13 лв - майка ми хареса едната, която й подарих сега, другата си я ползвам и е приемлива, може и тези да са добри. Гледам, че са с други имена, но пак са в розово и златно - не проявяват много въображение...

Палмовото масло изобщо не ми пречи и никога не бих зачела етикета заради него. Приемам, че го има във всичко.

# 1 613
Аз се чудя с какво е толкова вредно това палмово масло. Не съм чела в интернет, признавам.

# 1 614
  • 1st floor
Аз се чудя с какво е толкова вредно това палмово масло. Не съм чела в интернет, признавам.
https://www.otivam.bg/blog/%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%BC … jlBe3Mc-riFj_YUZA

Ха, значи не е печатна грешка 😁 спести ми ходене довечера
Поне така са казали на детето в Лидл във втори. Тя ходи сутринта. Било закъсняваща доставка, каквото и да значи това...

# 1 615
  • have faith and be patient ..
сега се връщам , имаше шалове , а ски якетата за малките нямаше нито едно от показаните разцветки в брошурата .. и само основно р-р  86/92 .. едва намерихме 110/116 и то компромисен десен .,.голямата е с панталон 98/104 от миналата година , този розовия с тирантите Simple Smile отпуснах и ги малко и и е добре уж .. ще видя дали ще избута с него зимата , та само яке взех , но много се ядосах ,мисля че са миналогодишните десени , аз не ги гледах тогава ,че имахме , но съм почти сигурна, лепнах и едни очила маска , на описание за тези пари сааа мнооого добре , ще видим довечера мм какво ще каже ,понеже не вярваше ,че за тия пари може да има свястниочила , а и термо бельо купих , но като ходя да взимам на дребната термото от декатлон Heart Decoration ще погледна за каката и ако  по-харно тяхното , ще върна лидълското .. и та така

# 1 616
  • Русе
Здравейте,
понеже знам от тази тема, че всичко свършва много бързо, в 8:20 бях в магазина и успях да взема последния розов суитчър 146/152.
Имаше още няколко бройки от по-малките. Като гледам как 95% от хората по касите купуваха дрехи, ми стана ясн защо имаше толкова малко неща по щандовете. На паркинга също почти нямаше места!

# 1 617
  • София
За палмовото масло:

Скрит текст:
Температурата, при която маслото се топи, е по-висока от температурата на човешкото тяло. Когато то попадне в стомаха, се превръща в лепкава като пластилин маса, която се опитва да слепи и други компоненти.
Наситените мастни киселини увеличават нивото на холестерина в кръвта и провокират развитие на атеросклероза, тромбоза на съдовете, сърдечни заболявания, затлъстяване. Затова палмовото масло е изключително вредно за хора от всяка възраст.
Палмовото масло усилва вкуса на продукта и ние ядем все повече и повече от него. Това е основният принцип във веригите заведения за бързо хранене, като МакДоналдс например.
Палмовото масло е силен канцероген. Развитите страни отдавна са се отказали от внасянето и влагането на палмовото масло в хранителната индустрия, те ограничават продажбата на продукти, които го съдържат, и на етикета задължително отбелязват наличието му.

# 1 618
  • София
Добрах се и аз до някаква грейка, термо бельо, ръкавици. Още не са пробвани и не мога да кажа дали отговарят. Ръкавиците (дебелите видят се за ски) ми се струват големи като за обозначеното.
Но се чудя в коя година живея, да ходя в студ и лед в ранни зори за гащеризон ц ц ц

# 1 619
Нищо от написаното за палмовото масло не е установено със 100%-това сигурност. Аз не държа да го ям - просто ми е трудно и неприятно да проверявам етикетите за нещо, което го има в почти всички храни. Когато го сменят с нещо друго, ще ям другото нещо, стига вкусът да не ми е неприятен.

Общи условия

Активация на акаунт