Лидл 121 - Ноември

• 136 168
  • 1 880
  •   1
Отговори
# 1 755
Вчера попаднах в Лидл на Пещерско в Пловдив. Имаше много грейки, якета, стари, нови. Имаше и избор и си беше подредено. За съжаление си бях забравила метъра и колкото и да си знам дрехите на детето не можах да реша кой от двата размера. Една добра служителка ми услужи с такъв и проблемът се реши. Не знам дали са длъжни, но ми направи добро впечатление.
Това е втори магазин, в който не намирам от фритюрника с въздуха. Май ще прибегна до Амазон. А кухни и играчки също имаше по много.

# 1 756
  • София
Въпроса не е дали шаловете са тънки или какво представляват. Въпроса е политиката на ЛИДЛ да води унизителната политика да  прави клиентите си на маймуни и да ги кара да се държат като на война на всяка промоция на нещо си.

# 1 757
Никога няма да го направя като купения.Интересно ми е това вътре леко сиропираното,алкохолно-цитрусово какво е?Това направо Ммммммммммм
PELLI, ти хубаво предупреждаваше за този щолен, но въпреки това се оказах неподготвена. Това, което купих от Кауфланд, беше щолен. А това от Лидл не е щолен, това е грях в целофан! Laughing

# 1 758
  • have faith and be patient ..
Вчера имаше човек с препълнена  количка със зеле, или айсберг по-скоро, и олио мисля, сутрин рано от зарана си зареждаше нещо.. Едва ли са за домашно ползване

# 1 759
  • София
Вчера имаше човек с препълнена  количка със зеле, или айсберг по-скоро, и олио мисля, сутрин рано от зарана си зареждаше нещо.. Едва ли са за домашно ползване
Е ако е зеле , има някаква логика да си го направи на кисело, иначе олиото ако е на прИмоция, що да не вземе.
Вчера попаднах в Лидл на Пещерско в Пловдив. Имаше много грейки, якета, стари, нови. Имаше и избор и си беше подредено. За съжаление си бях забравила метъра и колкото и да си знам дрехите на детето не можах да реша кой от двата размера. Една добра служителка ми услужи с такъв и проблемът се реши. Не знам дали са длъжни, но ми направи добро впечатление.
Това е втори магазин, в който не намирам от фритюрника с въздуха. Май ще прибегна до Амазон. А кухни и играчки също имаше по много.
Аз тоя проблем съм го решила , една шивашка ролетка, леко поизтъркана, но става за тази цел, не излиза от чантата. Често ме гледат умно в магазините като меря с нея, ама хич не ми дреме.

# 1 760
Някой пита за дъските за рисуване. В момента ги има в Борово. Иначе бяха в промоционалните артикули миналата седмица, но явно още не са се изчерпили.

Някъде в Бургас да сте виждали? Как съм ги изтървала ... Много ме е яд!

# 1 761
Никога няма да го направя като купения.Интересно ми е това вътре леко сиропираното,алкохолно-цитрусово какво е?Това направо Ммммммммммм
PELLI, ти хубаво предупреждаваше за този щолен, но въпреки това се оказах неподготвена. Това, което купих от Кауфланд, беше щолен. А това от Лидл не е щолен, това е грях в целофан! Laughing

Тя, PELLI, направо ме побърка снощи с тоя щолен! Simple Smile Ама недей така, има и други, дет си умирГат за него. Heart Eyes Замалко да вдигна ММ по нощите да изкарва колата. Днес, обаче си купих, точно от Лидл, разкош, та мирясах! Mr. Green

А аз често питам момичета/момчета за разни стоки, като само искам да ме упътят горе-долу къде да ги търся. Е, един път не ми отказа някой, или физиономия да ми направи, както си реди там нещо, зарязва работата и хуква да ме води. Неудобно ми е ставало, наистина. Един път охрана беше, един мъж, той пък хукна в склада и ми донесе едни домашни пантофи, него питах тогава. Ама и лидълци що си преподреждат непрекъснато магазините, не знам, тъкмо им свикна с подредбата и хоп, вече не е познатата, а нова. Ходя като муха без глава. Нямам лоши случки с персонала аз, да чукам на дърво, все на любезни попадам. Но днес избеснях в един от магазините, на сто места имаше взети и оставени не на място продукти. Ама точно като ръкавиците при безалкохолните дето пише  Thirteen#. Не го разбирам, отказал си се от нещо, ами върни го на място, защо трябва да се хвърля, където попадне. Ако бях лидълски кадър, можеше и да го отнесе някоя леля, дето си мисли, че съм и длъжна. Пък после и аз може би щях да го отнеса сигурно. Grinning

# 1 762
  • София
[От пилешкото разфасован месо има от два производителя Пилко и Грасус? Кое е за предпочитане?
[/quote]

Аз бих купила почти всичко друго, но не и на Градус. Но при мен е лично мнение и решение. Много се дразня от политика и "бизнес" като техния. Само за пример (първото, което ми попадна с търсачката) - http://bnr.bg/starazagora/post/101017584/jiteli-na-nova-zagora-o … e-mirizmi-v-grada.

# 1 763
Дами, един съвсем страничен въпрос имам, но днес се почуствах много неловко. Рядко купувам от Лидл нехранителни продукти. Още по-рядко пък връщам каквото и да е.
Днес отидох да върна куфарче с....отвертки да кажем (някакви такива мъжки джаджи). Просто се оказа, че съм взела грешното нещо.
Връщам напълно неразпечатан, нов артикул. Заставам на каса, с бележка в ръка. (Предишни пъти, когато съм връщала нещо, охраната ми е казвала да се наредя на касата. Не е имало проблем.)
Идва моят ред и настава пълен цирк. Касиерката започва да вика по слушалката някого. После започва да ми се кара защо така съм направила?! Аз нищо не разбирам. Обръщам внимание, че даже контролните стикери са на място и не са разкъсани. А тя ми отговаря, че точно това бил проблема 😲
Тя сега откъде да знаела, че не съм го взела от коша вътре това куфарче и да се опитвам да го "върна" 😲 Задължително, когато се връщало нещо, първо трябвало да се обадиш на касиера, че ще връщаш и после да се наредиш.
Та да питам, наистина ли такава е процедурата? Защото аз винаги, когато съм отивала да върна нещо, от входа се нареждам, връщам и после, ако имам да пазарувам, влизам отново. А и не знаех, че трябва да се обаждам на касата предварително.
Едно, че ми стана много неудобно, но и второ, реших да ви питам, като по-опитни какъв е правилния ред за връщане на стока?

# 1 764
Не съм връщала, но да, трябва да се обадиш на някой, че влизаш със стока.

# 1 765
Мислех и аз да взема един щолен, заради рекламата му тук, а и май не съм опитвала. Както си обикалях го мярнах, ама ще си остана без него - 5 лв за кекс, не, благодаря.
Но пък бисквитите Лиодоро, които също някой похвали, вече са ми любими. Имат 3 вкуса дори.
Скрит текст:

# 1 766
Да бе, те така казват, но на практика преди да стигнеш до касата - няма на кого да се обадиш. Аз, ако видя охраната наоколо, му казвам, но обикновено няма на кого. На касиера директно казвам, че имам за връщане, показвам бележката инте почват да пухтят, че бавя опашката. Но си е тяхно решение колко бързо ще ме обслужат.Grinning
Аз предпочитам да купувам тарелките на Пилко.

# 1 767
Щоленът не е кекс - напълно различен е. Плътен и тежък Simple Smile След Нова година ще са намалени - в някои магазини имат до Великден, ама не от всички видове...

# 1 768
Мноооого изпускате като мислите щолена за кекс.Но нямам против,ще има повече за другите,аз днес си взех 4 Heart

# 1 769
Нямаше от обезкостените пилешки бутчета, заради които специално отидох, чувствам се разочарована.
И да знаете, нахут няма.
Един път върнах нещо, и влязох от изхода, точно за да избегна подобни изпълнения, пък кой каквото иска да ми казва.

Общи условия

Активация на акаунт