"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 5

• 21 387
  • 658
  •   1
Отговори
# 120
  • sofia
Мацки,ето и графиците за лятото.............така де кой кога няма да го има

1.Мерилин        24.06-30.06
2.ВИКИ1           27.06-05.07
3.Кика              06.07-16.07
4.Дамаянти      08.07-15.07
5.АЗ                  10.07-03.08
6.Хапка            16.07-01.08
7.4арлин          23.08-10.09
8.March             25.06-30.06

това ми е подадено то вас като инфо,но приемем ощеееееееее

Оказва се,че август повечето сме тук, а юли липсите ще са по-големи!!!!!!!

Последна редакция: ср, 21 юни 2006, 06:50 от lavender

# 121
аз съм си тук Юли месец нема да се плашите - давайте задачки за вършене, псоле обаче искам подаръци да ми донесето, особенно почиващите в чужбина hahaha Hug Hug

# 122
  • sofia
аз съм си тук Юли месец нема да се плашите - давайте задачки за вършене, псоле обаче искам подаръци да ми донесето, особенно почиващите в чужбина hahaha Hug Hug

И сам войнът е войн,нали знаеш!!!!!
Че,малко ли са-Перник,софийските,Трън..........мисли главице,мисли........
И чакай колет от една мама от Щатите,преценета за къде ще е .

Да бе,подаръци.......Дуци както го е подкарала с Виктория Сикрет май ще ме вкара в беля.Ще ти донеса бе, ще го мисля по време на 12 часовият полет!!!!!!

# 123
Eфи,лични извиненияно смс-ите в понеделник са пристигали на ГСМ на съпруга ,а той не ме уведоми своевременно и така не дтигнах до Дуци,но в петък ще наваксам  Mr. Green

Аз съм "липсваща" 25-30Юни,като Мерелин  Hug

Роси,МР3 player, за мен please  Wink , сериозно-в петък ще се разберем  Wink

# 124

И сам войнът е войн,нали знаеш!!!!!Че,малко ли са-Перник,софийските,Трън..........мисли главице,мисли........

Да бе,подаръци.......Дуци както го е подкарала с Виктория Сикрет май ще ме вкара в беля.Ще ти донеса бе, ще го мисля по време на 12 часовият полет!!!!!!

Македонците казват : " Един - войвода, двама - войвода и байрактар, трима - войвода, байрактар и предател " ! Аз ще съм байрактара / навигатора /, ако Дамян ни отпуска по-често колата нямаме нужда от трети ! Ти донеси подаръци, пък не ни мисли !

Роси, не мога да си те представя 12 часа в самолета  hahaha Joy Joy ! Ако не спиш , май ще спретнеш някоя акция , току виж си зарибила целия самолет да спонсорира Движението !  Hug

# 125
  • sofia

И сам войнът е войн,нали знаеш!!!!!Че,малко ли са-Перник,софийските,Трън..........мисли главице,мисли........

Македонците казват : " Един - войвода, двама - войвода и байрактар, трима - войвода, байрактар и предател " ! Аз ще съм байрактара / навигатора /, ако Дамян ни отпуска по-често колата нямаме нужда от трети ! Ти донеси подаръци, пък не ни мисли !

Роси, не мога да си те представя 12 часа в самолета  hahaha Joy Joy ! Ако не спиш , май ще спретнеш някоя акция , току виж си зарибила целия самолет да спонсорира Движението !  Hug

Ефи,ще се постарая дя не ви посрамя в самолета.

Парите за Трън са преведени и са в сметката на фирмата.Добре,че вчера досаждахме в Министирството!!!!!!!!
Имате поздрави от Мина.

# 126
Благодаря !  Hug

# 127

След като не можем да вкараме медиите в домовете и не искаме извън тях да снимат как точно да показваме и даваме пример какво правим newsm78

Аз лична съм на мнение когато правим нещо добро и някой иска да го покаже-да го направим.
А не след време ние да ги гоним и молим.Малко след дъжд качулка.

Незнам,казвайте Praynig

след дълго отстъствие се появих и аз

по повод поста именно по тази причина и ние отразихме в медийното пространство регионалната телевизия  и посещенията  и акцията ,не за да се афишираме , а за да знаят че ни има и нас и децата

# 128
Последно утре в колко часа пред 345  newsm78 никой не е уточнил  Thinking

# 129
  • sofia
Последно утре в колко часа пред 345  newsm78 никой не е уточнил  Thinking

върти ми се 10.30 ч........

# 130
Добре, тогава в 10.30 ще съм на 345 с кутия Фризолак и шише ракия  Mr. Green и ще си чакам кокера  Crazy

# 131
уточняваме утре 10.30 на 345 в овча купел-някой да уточни за следобяд???

# 132
OFF - Извинявайте, че не е по темата  Embarassed

Преди време някой беше пуснал пост с Е-адреси на медии. Много моля, ако си спомняте този постинг, дайте ми линк!
Ще протестираме срещу отпадането на лечебните адаптирани млека от списъка на НЗОК.

# 133
OFF - Извинявайте, че не е по темата  Embarassed

Преди време някой беше пуснал пост с Е-адреси на медии. Много моля, ако си спомняте този постинг, дайте ми линк!
Ще протестираме срещу отпадането на лечебните адаптирани млека от списъка на НЗОК.

Теди, а защо не се присъедините към общия протест на 1 юли, инициативата за който тръгна оттук, но в последствие се разрастна до мащабна кампания на множество НПО-та в подкрепа на желанието ни за по-добър живот на ВСИЧКИ деца на България. Участие вземат Инициативния комитет на настоящите и бъдещи български майки, БАОО, Родители на деца с увреждания, Детство без сълзи, Движение на българските майки, Институт за социални дейности и практики, Зачатие и др.

Силни сме, когато сме обединени. Нека координираме действия и натиснем здраво!

Сега трябва да бягам, но ако имаш желание, по-късно мога да ти изпратя повече информация.

# 134
Предлагам утре, който ще идва при бебоците в  Св.Параскева, среща в 16,00ч. пред дома!!!

Общи условия

Активация на акаунт