"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 5

• 21 352
  • 658
  •   1
Отговори
# 540
ОК ! Количката е много хубава, комбинирана с милион приставки, става за зима, лято, дъждобрани, за хранене и т.н. Ще ти пиша на лични за координатите ми.

# 541
Ок,аз може би ще разбера в понеделник или вторник дали имат коли4ка Wink

# 542
И пола на бебето ! Розово или синьо !!!  newsm78

# 543
И пола на бебето ! Розово или синьо !!!  newsm78

Това може би и мъжа ми да го знае newsm78Ама 4ак утре като се върне от работа ще ви кажа Wink

# 544
Йо ще съберем неща и ако няма кой да ги докара или ще ги пратя по рейса, или ще ги докарам с мен, така или иначе планирам след 15-20 дена да идвам, а количката при Ефи е идеална, майката кърми ли, примен има един крем от Кейси за кърмеща мама специялно, от Америка, трябва да го дам на някой
момичета утре сутрин мисля да ходя до Люлин до Бранимира, има три плика за нея при мен, някой друг иска ли, а в края на седмицата до Св. Параскева, а за другата събота и неделя мисля акция за памперси да направя, но се чудя дали да не я направим на две места, примерно в Южния парк и в Борисовата градина или нещо такова, Ефи съгласна ли си да се спретнеш ти на Южния парк, това е само идея де, макара че сме малко, но Дамаянти ще се е върнала, Дуцка също, Еми и тя надявам се, Миленка съвсем ми се изгуби, какво става с Мими не е казала.
какво друго - а да зле зъм с колата - едва ли ще мога извън София да пътувам с нея в близките две седмици щото прегрява а паре за ремонт няма, освен ако брат ми ми даде неговата, ама кола за 15 хил лева трудно ще ми предостваи, ама ще го моля, до Доганово мисля трябва да се иде, ако има друг желаещ с кола - каратат на Темпо е в мен, бензина не е проблем, хайде да идем моля ви, и без друго при Ефи за тях има адскимного багаж
какво друго остана, вече изключвам тотално newsm78 #Crazy

# 545
Добре Криси,макър,4е предполагам,4е ако на мъжа ми шефа пътува по-рано и няма много работа ще се съгласи да взземе нещата WinkЩе питам за вси4ко/мъжа ми де/,макър,4е не се заси4а много с таткото,но 4рез други колеги се надявам да разберем вси4ко Wink

# 546
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=116024.0
ето тук подаряват кошарка, аз пуснах линк към темата за помощ на това семейство но и някоя от вас ако иска да се свърже с майката

# 547
  • София - Варна - Бургас
Криси, може ли да ме вземете до Доганово, ако има възможност Praynig

# 548
Аз писах,дано да се обади майката.И ако,нямат креват4е,да се разбера с нея за транспорта Wink

# 549
МЕЖДУ 25. 07. И 14. 08. В ДОГАНОВО НЯМА ДА ИМА НИКОЙ - ДЕЦАТА ЗАМИНАВАТ НА ЛАГЕР В САМОКОВ ... И АЗ С ТЯХ (ЗА НЯКОЛКО ДНИ)! Party Party Party

# 550
Бебето е мом4енце Wink
На мен една мама току що ми донесе няколко 4аршаф4ета и още няколко неща Laughing

# 551
А сега по същество:
чух се с г-н Дунчев, много ми се зарадва! Mr. Green

1. За новата учебна година ще им трябва каквото се сетите - маратонки, чорапи, гуменки, учебници, учебни пособия, химикалки, моливи, бельо за по-големите момичета и момчета, тениски, анцузи, ранички, чехли или джапанки за баня!

Естествено, г-н Дунчев подчерта, че не всичко трябва да се достави наведнъж или пък само от нас ... просто казва от какво ще имат нужда!

2. За по-късна есен - ЯКЕТА!

3. Морето ... почивката ... не е минала кой знае колко добре! Николинка е получила психически проблеми, въз основа на което е прекарала 20 дни в болницата във Варна! Там са поставили диагноза "Шизофрения". Cry
Онзи ден, пак е получила някаква криза ... закарали са я в Детската психиатрична клиника "Св. Екатерина"! От там пък са казали, че можело и да не е шизофрения, за целта се правят изследвания!

4. Скоро започва работа по настаняването на Ваня в дом за работещи младежи в София (около кв. Илинден)

5. Дани е кандидатствала само в Благоевград ... писала е и по темата и по теста също. В очакване сме на реаултатите и първото класиране! Г-н Дунчев се е разбрал с директорката на тамошното общежитие и ще я натанят 100%. Сега мисля да пусна тема в Клюкарника да видим дали има мама от там, която ще иска да й помогне за в началото, докато се устрои! Peace

Имаше и още, но нали помня колкото кокошките... ooooh!
Останалото от Дунчев, май е за Лафаджийницата! hahaha

# 552
  • София - Варна - Бургас
Цитат
Николинка е получила психически проблеми, въз основа на което е прекарала 20 дни в болницата във Варна! Там са поставили диагноза "Шизофрения". Crying or Very sad
Онзи ден, пак е получила някаква криза ... закарали са я в Детската психиатрична клиника "Св. Екатерина"! От там пък са казали, че можело и да не е шизофрения, за целта се правят изследвания!
- Имо много психични кризи и състояния, които се поставят под "общи - шизофрения", които всъщност не са шизофрения и които детайлно са описани от хомеопатията със съответните хомеопатични излекувания.  Hug

# 553
Какво предлагаш?! Hug

# 554
  • София - Варна - Бургас
Цитат
Какво предлагаш?! Hug

- Ако, и когато е възможно да видя детето.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт