VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 98 230
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 2 445
  • густо майна Филибето
Златка е нарцис до степен да не може да се контролира. На Капките постоянно зяпаше образа си, оправяше се и позираше. Желанието й за контрол се е прехвърлило и върху всички около нея.

# 2 446
Така добре ли е? Страхотен Кулагин Heart

# 2 447
Да се включа и аз. Вие сте изкоментирали всичко,но да кажа за снощи. Хареса ми идеята на Емануела да преметнат останалите,че със Златка излизат. Но онова русото не можа 15 секунди да изтърпи да не се захили. 🙄🤦🏻♀
Смях се и на Цецо и Уош-ама кое е ок?Ако си ти ок ли е? А ако не си ти не е ли ок?! 😂😂😂
Доста по-забавно е от предния сезон. Гъмов се поизложи с пиянските си изпълнения,дано се усети на време.

Редактирам:На тази снимка и с тоя черен фон сякаш е надгробна плоча на Кулагин. 🤭🤐 Иначе добър замисъл,но...

Последна редакция: чт, 08 ное 2018, 10:39 от Anyyyone

# 2 448
  • Sofia
И темата е интересна много повече;
А на Златка в оня сезон с Райнето и КоЦката не й беше обидно, когато именно заради нея Райна носи или не носи не знам точно рога заради забежките на гаджето си, сега много обидчива значи....

# 2 449
  • София
Добро утро, според мен Златка играе игра някаква. Няма как просто да влиза двойка и да не са измислили тактика и да не са се наговорили какво да правят в някакви ситуации. Дори и най-тъпите хора на света да са пак ще измислят тактика. За това си мисля, че играе Златка.
За сега Емануела ми е малко скучна,  очаквам доста от нея.. да се развихри..

П.С. Патрашкова кви глупости дрънка при Гала... трябвало до сега Благой да се бил запознал с майка и и да и е подарил букет хубави цветя. Joy Имах я за по-модерна жена Патрашкова.

# 2 450
Може и да се е запознал, но той горкия спече, направо блокира.Пролича си.

# 2 451
Има ли някой който не е спал със Златка!?  Mr. Green

# 2 452
Те ако само са спали,добре,ама не са спалии. 😂

# 2 453
Това беше тъпо - децата спокойно могат да се родят хубави при 2 грозни родителя както и грозни - от два хубави. Познавам и от двата случая. Гените се наследяват но не и красотата
аз пък съм виждала наследствен огромен грозен нос 🤣
гущерови нямат завидна красота , виждала съм и на Светлана родителите, и те така ... ама дано де, да не е грозно ...
аз съм човек, който смята,че има грозни бебета, не си падам по лиготии и да казвам, че е тооолкова сладко ,само защото е бебе

# 2 454
Ако е грозно, ще си го гримират и сигурно и оперират, толкоз им е акъла. Или пък като го облекат в шанел и тамкаквоощебеше, кой ще го гледа грозно ли е или не
Та не го мислете толкоз

# 2 455
  • Terra incognita
Да, Цецко и Кулагин. Както и цялата гей шайка от фризьори, гримьори и фотографи 😁

# 2 456
Добро утро!
Бързам да ви споделя една сентенция от ФБ, дошла при мен от руски приятели.

"Не сваляйте маските на хората, защото може да се окаже, че са намордници."

Много вярно. Simple Smile ))

Това беше тъпо - децата спокойно могат да се родят хубави при 2 грозни родителя както и грозни - от два хубави. Познавам и от двата случая. Гените се наследяват но не и красотата

Това ми напомня за една истинска история, която бях чела в новинарския поток преди време. Японски богат бизнесмен съди жена си, че му е родила грозни деца. Била го заблудила, че е красива, а всъщност използвала козметични и пластични процедури, за да се направи на красива. Simple Smile )))

# 2 457
  • Испания

Аз. JoyJoyJoy Пу, пу, пу! Joy

# 2 458
  • София
Златка и Блажко ако ходеха на работа по 8 ч. на ден, като нормалните хора, щях да ги питам как ще правят секс толкова често. Хич не им вярвам, не ми изглеждат влюбени и това е.
Я-Я ме кефи централно, чакам да се развихри.

# 2 459
  • София
Интересно, какво ли са направили Весела и Яя-то, че да им забранят изцяло достъпа до склада.

Общи условия

Активация на акаунт