VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 97 276
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 2 955
  • София
Така е. Имам приятелка със съвършени крака, обаче има и целулит.  Peace
Малко по-тежка е Гани в долната част на тялото.

То пък 'щото краката на Златка отговарят на нейните. Joy
Ще трябва да я загледам, че не съм й обръщала внимание досега.  Laughing

# 2 956
Отпуснати са задните части, няма спор. Да вземе да прави упражнения в тоя фитнес, не само да говори, че прави, напълно поправимо е.

# 2 957
Вие имате повече телевизионен опит от мен, та ви питам:

обикновено most wanted/all stars сезоните по-лежерни ли са от основните сезони?

Защото и на мен ми направи впечатление, че този сезон върви по-леко от основния. В днешното промо дори няма скандали.

Чудя се дали това е от разлика във формата (в most wanted е заложен по-къс престой на участниците, и  може би има поставена предварително цел предаването да е по-развлекателно), или пък това е просто случайност?

Доколкото аз помня, винаги в основните сезони на ББ са били най-големите сеири, най-тежките теми, конфликти, и т.н., но може и да греша. /гледала съм 2-3-4 Брадъра за целия си живот/

# 2 958
Нямам водка...ко да туря у фризерО ?

# 2 959
Водка без К ?

# 2 960
Отпуснати са задните части, няма спор. Да вземе да прави упражнения в тоя фитнес, не само да говори, че прави, напълно поправимо е.
Ти остави, че говори, ами точно до работното ми място един билоборд с нея и гаджето и, които май рекламират някаква фитнес книга, ми вади очите, пък то каква била истината.

# 2 961
Туряй мастиката 😂 няма ли да жулиш вино със спрайт?

# 2 962
ще се задоволиш с вино+спрайт ...

# 2 963
Алтай само ми сЪ намира....Rolling Eyes

# 2 964

Защото и на мен ми направи впечатление, че този сезон върви по-леко от основния. В днешното промо дори няма скандали.

Чудя се дали това е от разлика във формата (в most wanted е заложен по-къс престой на участниците, и  може би има поставена предварително цел предаването да е по-развлекателно), или пък това е просто случайност?

Доколкото аз помня, винаги в основните сезони на ББ са били най-големите сеири, най-тежките теми, конфликти, и т.н., но може и да греша. /гледала съм 2-3-4 Брадъра за целия си живот/
    По-лежерни са, все пак това е цветът на нацията, каймакът,  така да се каже и ББ не ги гърчи толкова. Е, те все има за какво да се дърлят и вдигат скандали и накрая печели някой, който е проспал сезона.

# 2 965
    Златка и компания цветът на нацията?

# 2 966
    Милитано ма, грабвай пиЧието и не ми води диалог!

# 2 967

Според мен няма разлика - просто тези тук са били вече в този формат и са си научили урока. Затова и не се поддават на провокации. Е, от време на време някой се отпуска, но като цяло се държат на положение. Според мен шока на участниците идва, след като излязат и прочетат мненията, и отзивите на зрителите. Та тези вътре вече са се сблъсквали с "всенародната любов" след излизането и този път много внимават

Относно Джулката - а бе бая е едричка. Дебела не е, обаче няма нищо общо със снимките й в нета. И изобщо не визирам целулита - тялото й е потресаващо просто. Но пък явно му е хванала цаката, защото с дрехи си изглежда супер и доста секси

# 2 968
    Весела, примадоната с фотосоларните очила... Думи нямам! Албена беше права - знаеш къде отиваш и какво е забранено там, обаче си взимаш точно фотосоларните очила, точно с тъмния, забранен филтър от ББ! Останалите могат да спазват правилата, само Весела Примадоната - не!
    Какви са тези забранени очила и защо?

# 2 969
    По-лежерни са, все пак това е цветът на нацията, каймакът,  така да се каже и ББ не ги гърчи толкова.
    а във ВБ тогава какви са ?  нали са все същите випове

Общи условия

Активация на акаунт