Фермата 4 - Съединение - тема 9 (05.11. - 11.11.)

• 30 244
  • 710
  •   1
Отговори
# 465
Както някой каза хич не му е зор че Христина работи много, а Радилена не чак толкова - хората си искат тази, която ги кефи като човек и хич не им пречи, ако не работи. Разбирам ги - аз ако имам готин човек до себе си, който ме зарежда, съм в състояние да свърша двойна работа и то с кеф докато той примерно си пие кафето и ме зарежда - изпълвам се с енергия и хъс когато имам приятна компания, а когато покрай мен се върти енергиен вампир ми изпива не само силите, ами и желанието за живот и буквално мога да легна болна. Нури ме кефи, благородно му завиждам че толкова много Господ му е дал и ме е яд, че не съм като него. Но този фалш, въпреки че реално нищо лошо не прави, ме кара да заставам нащрек и да се подготвям психически за много добро не е на добро. Христина все повече ме кефи защото виждам нещо детинско и наивно в нея и това ме кара да и вярвам. Не че утре няма да пробва да се измъкне от обещаното доене, но и вярвам, че като го е обещала е възнамерявала да го направи. Нормално е човек после да размисли или монентната ситуация да му промени първоначалните намерения. Може да е зло ама си е откровено зло. И на нея и завиждам, че и стиска да си позволи да е себе си и освен това и съумява да се отстоява - кефи ме и искам да  съм като нея, па ако ще целия свят да ме мрази. Той и сега си ме мрази ама поне ще знам, че съм си го заслужила, а сега само се нервя, че без вина си го отнасям.

# 466
Хареса ми вчерашния епизод със сватбата, макар че последващите опити да го обърнат на дискусия развалиха доброто настроение.
Не знам Георги какво искаше да каже, като заяви, че тия неща се случват и наистина. Нещо ми избегА тезата му. Иначе е готино парче и като жена. За разлика от Сашка - беше много неприятен младоженец тя. Симеон всякак карсивее. Чудесна млада дама с маниери беше Simple Smile))
А Росица...щях да падна от смях. Много автентичен образ!
Сашо си е странен птиц. Сякаш е повече странен, отколкото да е кофти човек, но...такива хора много рядко някой ги изтърпява. Закостенялото му мислене относно гейовете няма да коментирам. То по всичко му личи, че лъха на нафталин от него.
Знаех си, че ще избере Дидо, както и подозирах как ще се аргументира. А Дидо се държа много достойно. Жалко, че не е от най-силните. Много искам да спечели точно той.

# 467
Хър, и на мен не ми хареса младоженеца. Симеон беше много сладък, като мома издокаран. А с плетките ги ожалих.

# 468
Трябва да сме малко по- широко скроени. Това, че се е направил на булка и се е забавлявал за 5 Мин и е целунал някаква си по шията не го е довело до моментален развод с жена му. Знае къде влиза и че не може да се съобразяват всички с него. А и там повечето виждат по- далеч от носа си и приемат нещата с усмивка. И добре , че е така, за да гледаме забава , а не само драми за глупости

# 469
  • Другата България
Сега, аз знам, че основно Милена коментирам, но хора, тази жена ми докарва екстрасистули и тахикардия само като ѝ чуя дрезгавия глас Sick. То бива да си мързелив и скатавка, но да си такъв и да имаш такова самочувствие просто не знам как да го коментирам. Условия, пазарлъци, клинкане....къде се намира тази?
И лицемерие, фалш и лъжа - неща, които ненавиждам в човек. Като избра Хриса Сашо и той посърна, и Милена какво му каза: "Ще съм на твоята пейка в неделя, ще подкрепя теб". Сноши накрая на епизода, около огъня, пред Дидо, когато Роман или Гошо му каза, че иска да седне по средата /тоест, и за двамата е/, онази като на барабан палката изкряка "И аз, и аз" Sick Sick Sick. То бива да си фалшив, но това нейното е супер неприятно. И още по-неприятното е, че няма да си излезе скоро.
Христина си провали седмицата тотално. В стремежа си да се хареса и страха да не я намразят отново не смее на никого нито забележка да направи, нито да се скара, нито да ги спеши да побързат. Резултатът е видим - нито нещо ще е изплетено докрай, нито е чисто в кухнята, да не говорим за покриването ѝ - ясно е, че няма да го направят в срок. Спят до 10, започват в 11, на обяд почиват на вино и песни-никаква организация и ред. Тук отново си пролича абсолютно безсмислената "роля" на Сашка-клинчи наравно с останалите и нищо не е свършено. Митко е абсолютен мързел - видя се ясно и явно, освен за шут за друго не става.
Не знам дали само на мен, но ритуала със сватбата ми се стори абсолютен бул шит и запълване на екранно време. Абсолютна тъпня и някакви смешки, на които честно казано аз лично не се смях.

# 470
Тая сватба вече се изтърка. За това не ни впечатли

# 471
Снощи много се смях на пресъздаването на сватбата Joy Всички ми бяха толкова смешни с тези дрехи и думите ,които казваха  още повече ме развеселиха  tv

# 472
  • Другата България
Тая сватба вече се изтърка. За това не ни впечатли
Може и така да е, но лично на мен ми се стори доста тъпо и в никакъв случай забавно. Каква "случаЕност"-Гошо и Алекс младоженци!!! Ми то така "случайно" миналата година бяха Сълзата и Валерия, на същия ритуал.... Stop
Относно изборът на Сашо - мишок и половина. Как пък не им омръзна всеки път да говорят алабализми и гръмки фрази, а не станат като мъже да си кажат - "това е изборът ми защото този човек го смятам за по-слаб от мен и мисля, че мога да го победя". Офф, мразя лъжата и фалша аз, направо ме побъркват. Mr. Green
Много, много се надявам Дидо да спечели, но не съм оптимист.

# 473
Мери, аз пък съм оптимист. Искам и вярвам,че Дидо ще победи. От ден 1 не мога да го възприема Сашо. Странен ми е, и според мен, излъчването му е на старец. Няма живец. Аз съм много енергичен и емоционален човек и такива елементи адски ме дразнят. Да не говорим,че онемях от реакцията му, когато го избраха за дуелист - пълна липса на самооценка и достойнство.

# 474
Merri_An, не си само ти така за Милена и мен ужасно ме дразни, така не съм се ядосвала скоро на непознат човек и то който съм видяла по телевизията. Само стрина Ирина ме е дразнила така, но всякъш беше по-малко.

# 475
  • Другата България
Мери, аз пък съм оптимист. Искам и вярвам,че Дидо ще победи. От ден 1 не мога да го възприема Сашо. Странен ми е, и според мен, излъчването му е на старец. Няма живец. Аз съм много енергичен и емоционален човек и такива елементи адски ме дразнят. Да не говорим,че онемях от реакцията му, когато го избраха за дуелист - пълна липса на самооценка и достойнство.
И аз искам, защото хем ми е по-приятен за гледане, за слушане, за Фермата е по-полезен и желан както се вижда, но гледам реално на нещата. Дидо не е сръчен, не се е занимавал с нищо подобно педи да дойде в предаването. И физически не е кой знае колко силен. Много зависи и от игрите всъщност, и от късмет, и от обстоятелства...но Сашо не е с малък шанс.

# 476
Аз нещо друго се сетих сега.
Дали пък омерзението на Сашо по някакъв начин не е свързано и с разочарованието му от Сашка? В смисъл такъв, че той като настроение не може да го скрие, но тъй като не му се ще да говори за чувствата и симпатиите към нея, основно да изтъква като причина това, че ще е дуелист. Той вярно, че си е малко дървен, но няма начин да не е забелязал още от времето, когато беше фемер, че Алекс вече съвсем не флиртува с него и търси компанията на другите мъже и най-вече ЖорЕ. Интуицията ми подсказва, че със сигурност и това му е трудно да преглътне, но не смее да го каже в прав текст. Странно обаче как не са се сетили да го подпитат от пОрдукцията.
Честно казано, макар че и аз по някакъв начин съм разочарована от Сашка, напълно я разбирам защо не го харесва. Това, че Данчо Йовчев решил, че са подходящи и впрегна всички сили да ги сватоса, не значи, че те послушно ще вземат да се влюбят под диктовка. И аз да бях на нейно място, нямаше да мога дълго да я играя тази игра и да си се сдушавам, с когото ми е приятно.
Абе защо все тя чете задачите? Много е дразнещо това? Точно като отличничката на класа... Чунким няма други жени и мъже, та да се сменят малко.

# 477
Видяхте ли сега как се режат и лепят сценки, за да се постигне сценария? На обсъждането един път Ваня с мустаци, един път -без, после се включва пак мустаката Mask Затова избягвам крайни мнения кой работи и кой не , но все пак ми се наби Митака, винаги нещо поддържа, носи камъни, държи дъски ,но никога не е свършил нещо сам. Нури ме изуми с приспособеното от тенекия ножче за рязане на тиквата, че и къдраво го направи... идват му идейки, направо е домашен майстор. Браво му.И добре, че се скри от простотията на сватбата.
Ритуала беше забавен, но и малко го изопачиха и олигавиха. Приемам, че беше само повод И+А за зачекнат темата за хомо, би , парада и т.н. скандалчета в обществото. И представителната извадка от бг типажи във фермата не излъга очакванията , само двама -трима приемат различните, останалите са хомофоби, някои с дълбоко не разбиране на проблема. Сашо е отличник на Природо- математическата гимназия, там не са ли учили за гени, наследственост, хромозоми...и като отличник защо не си е разширил кръгозора извън учебниците, че избълва великата глупост, че трябва да се лекуват различните? Айде ,Роман е строителче, очаква се да повтаря модела на мразещ "мъжкар" , ама като се определяш като "интелигентен интроверт", защити интелигентността си. Иначе оставаш задръстеняк с моп на главата Mask Ако някой трябва да посети психолог, това категорично е Роман. Фиксацията му с обидни думи и действия към Росица е тормоз и агресия.
Аз приемам различните и браковете им и осиновяването на деца. Подозренията за педофили и т.н. би трябвало да се хванат от службите разрешаващи осиновяванията. Преди година- две в Бг имаше случай на "нормален" баща изнасилил 2 год. си дете, а нашите служби естествено бяха пропуснали , заспали, неразбрали...Не го мислете, по нашите ширини мачизмът е религия и дълго още жени ще бъдат пребивани и убивани от мъжете и приятелите си, ще се трупат политически дивиденти от протести срещу парада... и Бг ще си е дива балканска страна. Където обществото е преодоляло омразата към различните, всички живеят по-добре, даже ги избират за кметове, министър председатели и конгресмени. Но тук си имаме Роман, Гошо, Сашо....мъжкари ,та дрънкат.
Ще перефразирам един велик рокаджия , като му задали въпроса одобрява ли гей браковете отговорил: " Защо да им пречим да бъдат нещастни в брака , няма само хетерото да си го причиняваме". Mask 

# 478
  • Другата България
Видяхте ли сега как се режат и лепят сценки, за да се постигне сценария? На обсъждането един път Ваня с мустаци, един път -без, после се включва пак мустаката Mask
Laughing Това и аз го забелязах, много нескопосана работа. Веднъж Роман с рокля, после с неговите си дрехи, после пак с роклята....това са елементарни неща, толкова ли не може да ги съобразят?

# 479
А видяхте ли "сложната" работа на Милена в млекарницата , как Симо си я върши с кеф

Общи условия

Активация на акаунт