Фермата 4 - Съединение - тема 9 (05.11. - 11.11.)

• 30 191
  • 710
  •   1
Отговори
# 630
  • Другата България
Той знае и казва мъжете, за жените никой нищо не говори. Човекът предложи, не ни е натрапвал инфото си.

# 631
  • София
Е на мен ми е ясно, че не е натрапвал нищо, но човек, ако има възможност да получи нещата тук и сега, ги предпочита. Било то и маловажна информация. Просто "тук, сега, веднага" е много по-примамливо от "след месец". Дори за такова нещо. Аз не смятам да си развалям кефа като така или иначе ще ги разбера след някой друг епизод и моля наистина да внимавате какво пишете.

# 632
Аз пак си се вълнувам. И плюс това собственика може да е казал ей, така колкото да спре да го пита жената.
Всеки път се спори дали да или не спойлерите. Ами аз винаги внимавам какво пиша, а и до последно си се притеснявам.

# 633
Е на мен ми е ясно, че не е натрапвал нищо, но човек, ако има възможност да получи нещата тук и сега, ги предпочита. Било то и маловажна информация. Просто "тук, сега, веднага" е много по-примамливо от "след месец". Дори за такова нещо. Аз не смятам да си развалям кефа като така или иначе ще ги разбера след някой друг епизод и моля наистина да внимавате какво пишете.

Да права си, моя грешка. Силно се надявам тези, които вече ги знаят да не се издават по никакъв начин. Ако решат да споделят нещо свързано със спойлера нека да е в скрит текст. И все пак наистина може просто така да е казал 2 имена, които първоначално му са изникнали в главата - пак казвам не съм го питал директно, тей като слабо ме интересуваше след като бях на такова място.

# 634
  • Другата България
 Laughing Значи поне от моя страна няма да има проблем, аз достатъчно често съм си казвала предпочитанията, за да ги сменя въз основа на информация, която може и да не е вярна. За мъжете специално. И днес го писах, и пак ще го напиша - мисля, че Гошо и Нури ще стигнат финал, както и Дидо ако тази вечер спечели. По принцип съм за Нури, и за Дидо. Но смятам, че ако двамата са на финал, или Дидо с който и да е, Дидо ще спечели.
Относно инфото - и аз не исках да знам, но понеже Джоли ми е приятелка Heart Eyes, ми е изпратила ЛС. Няма проблем, нищо не е станало, но за жените все пак предпочитам да си запазя тръпката.
Джоли, фенка съм ти, нали знаеш, сега да не се шашнеш, че си ми издала информацията. Hug Heart Eyes

А и аз работя на смени, заради което пропускам епизоди, така че малко предварителна информация не ми е излишна.

# 635
Изобщо не си развалям тръпката.Напротив сега като знам кои са ми е още по любопитно и интересно как точно тези са стигнали до финала.
За дуелите е същото.Как е победил.
По интересно ми е това а не кой е финалист и кой е победил на дуела, а как е станало.

Мерии сори , душа .Реших че искаш да знаеш и се постарах да н нъ тъ пропусна.

# 636
  • София
Изобщо не си развалям тръпката.Напротив сега като знам кои са ми е още по любопитно и интересно как точно тези са стигнали до финала.
За дуелите е същото.Как е победил.
По интересно ми е това а не кой е финалист и кой е победил на дуела, а как е станало.

Мерии сори , душа .Реших че искаш да знаеш и се постарах да н нъ тъ пропусна.

Ами точно от коментари тип "как точно той е стигнал", първата ми асоциация е, че там е е шмугнал някой, когото изобщо не сме подозирали. Дано греша.

# 637
  • Другата България
Еее, ам' че ти си много асоциативна  Laughing, значи сега ако започнеш да се хващаш за всяка дума и да я анализираш, правиш изводи, заключения, с една дума - да търсиш под вола теле, то е ясно, че ще го намериш. Давай го по-лежерно, изненади винаги има, току виж и Сашето след малко ни изненада с бързина и сръчност.
Laughing Джоли, ама аз си го написах, че не ща да знам, ама така е, като не ме четеш. Crossing Arms
Ей затуй ще ти се обидя пък. newsm61 smile3534

# 638
Чета , Мери , чета.Друг е въпроса че явно чета през дума.Ама то не може сто неща наведнъж да вършиш
Нидей са сърди.Няма да правя така вече.Disappointed RelievedSob

# 639
  • Другата България
Точно на теб не мога да се обидя, нищо не е станало, няма да правя драма от това, а и както казах, жените са ми по-интересни на мен.
А и с това пропускане на епизоди, все един финалист ще изпусна. Сега съм в отпуск, то си ми личи по писането. Embarassed
Споко дишай. Hug newsm51

# 640
  • Sofia
Разгледах и аз снимките от фермата.Много интересни,благодаря,shokomen!Ти случайно ли се озова в района или специално отиде да разгледаш?Явно има интерес,след като казваш,че е имало и друга жена,която е разпитвала.Може би наистина и следващата ферма ще е там,щом договорът е до догодина.

Последна редакция: нд, 11 ное 2018, 19:23 от avi10

# 641
  • София
И аз да благодаря на shokomen! Искам да попитам Иван и Андрей някъде там ли имат студио и изобщо екипът има ли си някакво отделно местенце?
Колкото до дуела -на пейката на Дидо ще съм сега и завинаги.Simple Smile Александър ми харесваше,но с една постъпка и едно изказване ми падна в очите.Вярно това не е онази игра на характери,но няма как чисто човешки да да не ми се отрази на настроението към даден играч.Отделно никаква тактика или стратегия не показа като е такъв интелект.От друга страна Дидо май е един от малцината,които помнят,че това е игра! Стискам му палци!

# 642
Отново казвам, радвам се, че ви хареса. Иначе да отидох с цел да я видя. Всичко се намира там, човека ми показа и къде точно е било студиото на Иван и Андрей като коментират случващото се, но няма как да ви го обясня Grinning Изобщо целият екип е бил там на място до тях Grinning По въпроса със следващата ферма - ако си намерят по-хубаво място естествено ще отидат там. Но до колкото аз разбрах на Иван и Андрей много им харесало мястото като цяло и трудно щели да намерят друго. Ще видим времето ще покаже. Да има интерес, собственика ми разправя миналата седмица от 9 до 17 имало винаги поне по 10 човека да обикалят и разпитват.

# 643
  • USA
И аз благодаря за снимките,1:1 с фермата от телевизията.
Очаквах да е по-голяма,по-разстлана,а се оказа,че всичко е натрупано едно до друго.

Също се надявам на спойлер за финалистите,макар че според моята преценка,това би следвало да са Георги и Нури.От жените залагам на Роси и Александра.

# 644
Добре де ако и следващата ферма ще е там как ще стане при положение че всичко е съградено.
Нали трябва да изгадят ново.

Общи условия

Активация на акаунт