Кралски работи и клюки-20

• 59 002
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Да не забравяме, че да си кралица не е длъжност, а житейска мисия. С нея се раждаш и я носиш до смъртта си. Ако няма генерални ментални изменения от типа на Алцхаймер например, аз не приемам абдикацията. Както не приемам примерно оставката на папа Бенедикт ХVІ  /след прословутия Йоан Павел и преди сегашния- Франциск/
Мисля, че Елизабет е от старото поколение, което живее с подобни идеи и няма да абдикира. Виж за Чарлз след време не съм съвсем сигурна.

# 511
Да и аз знам една баба над 90, ходи да пазарува редовно, живее сама, готви си, боядисва се, пере килими и на разходки ходи. Да е жива и здрава!

# 512
  • Пловдив
За обличането не става въпрос до възрастта според мен. А за положението. И аз мислех, че се обличат сами, но като гледах "Downton Abbey" представите ми се промениха.

# 513
  • София
Да не забравяме, че да си кралица не е длъжност, а житейска мисия. С нея се раждаш и я носиш до смъртта си. Ако няма генерални ментални изменения от типа на Алцхаймер например, аз не приемам абдикацията. Както не приемам примерно оставката на папа Бенедикт ХVІ  /след прословутия Йоан Павел и преди сегашния- Франциск/
Мисля, че Елизабет е от старото поколение, което живее с подобни идеи и няма да абдикира. Виж за Чарлз след време не съм съвсем сигурна.

Все пак човека има и физически капацитет, който намалява с годините. Елизабет II почти е прехвърлила всичките си ангажименти на сина и внука си и участва само в най-важните събития. Щом Уйлям вече присвоява рицарско звание, представете си - нещо което в по-раншните години Елизабет II никога не е пропускала.

# 514
  • Бургас
Празник в  Монако
Скрит текст:

# 515
Празник в  Монако
Скрит текст:

Прилича повече на погребение или възпоменателно събитие. Студ, тъга,  меланхолия, отегченост...

# 516
Празник в  Монако
Скрит текст:

Прилича повече на погребение или възпоменателно събитие. Студ, тъга,  меланхолия, отегченост...

За това не ми допада и кралското им семейство. Може би са ми най-неприятни от всички.

# 517
Празник в  Монако
Скрит текст:

Да, депресиращи са.

# 518
  • Бургас
Шарлийн винаги изглежда като готова да заплаче.

# 519
  • Countryside
Шарлийн винаги изглежда като готова да заплаче.
Ако аз бях женена за Албер, сигурно и аз щях да изглеждам така. Дърт коцкар е той, отделно, че остаря доста и изглежда чисто физически доста зле. Сигурно и характера му съвсем се е скофтил, едно от положението му и второ от възрастта. На мен лично, ми се вижда гаден дядка, който върти номера.

Последна редакция: пн, 19 ное 2018, 13:49 от Сиренце

# 520
  • Бургас
Ми той си беше такъв още преди да се оженят. И не го е крил -има си човека две извънбрачни деца , от две различни жени и тн. Пък и никога не е бил красавец

# 521
  • Countryside
Аааа, дреме му на шапката на Алберчо, че ще се крие! Нали той ще е следващия крал на Монако и си развява коня както му се иска. Обаче си е взел кротка женица, която учудващо много ми прилича на Чарлийз Терон. Да беше взел някоя развъртяна като него, щеше да има много сеир там.

# 522
  • До сърцето...
... Нали той ще е следващия крал на Монако и си развява коня както му се иска.

Как следващият?
Той е настоящият принц на Монако повече от 10 г - от 2005 г. (след смъртта на баща му).

# 523
  • Countryside
Айй, Радика вЕрно! Сега се сещам, че имаше нещо такова. Защо тогава е принц, а не крал?

# 524
  • Бургас
Монако е княжество.

Задава се сватба в гръцкото кралско семейство. Принцеса Теодора ще се омъжва за адвокат.

Общи условия

Активация на акаунт