Звездни компромати - 386

• 77 113
  • 733
  •   1
Отговори
# 210
Сграхотни са и двете. Г-жа Макран много ме кефи с непукизма си. Sunglasses

# 211
Мелания безлична?
с черно в Париж - класика.
Ммдаа,абсолютно безлична,Макрон с тази инфантилна трапецовидна пола и грозни копчета....все по скучна става с тези милитари блейзери
Мелания има и по запомнящи се палта и тоалети

# 212
На мен пък много ми хареса тоалета на Макрон. И цвят и модел и все. Мелания е ясна. ☺

Ева и мега сладкия Санти ❤
https://www.instagram.com/p/BqAryrOBx9T/?utm_source=ig_share_she … shid=evgxnsxp8lrh

# 213
  • София
Отбелязват се 100 г. от края на Първата световна, може би затова са по-скромно и в тъмно облечени.

# 214
Изпревари ме Wink
Тъкмо щях да напиша колко много ми харесва тази снимка. Рядко се впечатлявам , но Ева е страхотна!! Харесвам я като човек отдавна, бях убедена, че ще в страхотна майка.

Катето евро с малкото Кате
Скрит текст:

Глория Петкова с бебка
Скрит текст:

# 215
  • На морето!
Чудя се дали присъствието на Катето Евро в живота на сина и снахата е в здравословните граници или е обсебила семейството им като супер-свежата-готина-звездна-маминка.
Иначе снимките с внучката са много мили и стоплят сърцето.

# 216
  • София
Къде е нашата да блесне 😂😂😂
Утре ще е общата церемония.

# 217
  • София
Чудя се дали присъствието на Катето Евро в живота на сина и снахата е в здравословните граници или е обсебила семейството им като супер-свежата-готина-звездна-маминка.
Иначе снимките с внучката са много мили и стоплят сърцето.
нищо подобно. Катето е пич.
егото на Сашето доминира:)

# 218
  • Варна
В Търси се Сашето каза, че се държал много арогантно с майка си и чувствал, че все едно му е длъжна. И аз се съмнявах, че тя доминира, но след като гледах предаването, малко си промених мнението.

# 219
  • Rock & Roll feeling ...
За купона -  да. Но като човек я намирам за доста посредствена и плитка.
Отделно във ВБ се изложи доста.

Последна редакция: нд, 11 ное 2018, 07:08 от Летящ Кактус

# 220
# 221
  • Countryside
Ванчето вече е като Мегаум в главата. Нали заслабна от добавките и сега една огромна глава, забита в тия малки раменца. Някой знае ли защо й е толкова голяма главата?

Последна редакция: нд, 11 ное 2018, 09:57 от Сиренце

# 222
  • Варна
Отбелязват се 100 г. от края на Първата световна, може би затова са по-скромно и в тъмно облечени.
Разгледах снимките в кралската тема. Всички са в тъмни цветове, черно.
Мелания много ми харесва усмихната!
Ръкавиците й ми направиха впечатление.
Не мога да свикна с дължините на полите, по които си пада Макронката.
Дори и да имаше перфектни крака, пак не са подходящи нито за възрастта, нито за положението в обществото, нито за повода.

# 223
Ето я Десито, за да бъда обективна ще кажа, че ми харесва, единствено края на роклята не е мой стил, ама направо си е добре.
https://www.blitz.bg/politika/v-parizhkiya-muzey-orse-prezidentt … i_news638935.html

Последна редакция: нд, 11 ное 2018, 11:30 от Няма смисъл

# 224

Общи условия

Активация на акаунт