Откраднат живот 65: Анатомия на гнева...

• 27 547
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Да, има и мъже, които се пробват навсякъде, но в случая говорим за току що изнасилена жена!
Абсурдно и извратено е да гледа на нея като сексуален обект!

# 556
Освен това точно Захариев знае ,че тя е пресно оперирана и до какво може да доведе такъв насилствен акт .

# 557
Да не изкарваме мъжете по-долни и от най-долното. Все пак има и свестни и нормални мъже, които умеят да се държат на положение и имат чувство за такт и мярка.
Захариев може да е всякакъв, но на първо място е лекар и към Зорница не е бил нищо друго, освен такъв.

# 558
  • Там,където се събуждам щастлива.
Захариев по-скоро ще помогне на Зорница чрез съвети към Марио, който ще има нужда от друга гледна точка, защото гнева напълно ще го превземе!

“Бьорнстад” на Бакман много добре описва темата за изнасилването,  жертвата, извършителят и обществото! Заслужава си да се прочете!

# 559
Захариев по-скоро ще помогне на Зорница чрез съвети към Марио, който ще има нужда от друга гледна точка, защото гнева напълно ще го превземе!

“Бьорнстад” на Бакман много добре описва темата за изнасилването,  жертвата, извършителят и обществото! Заслужава си да се прочете!

Ще я потърся, чела съм други неща от него и ми харесва.
Сори за спама!

# 560
Правите предположения кой ще помогне на Зорница, но аз не вярвам друг освен Захариев и Марио да разберат. Нали не очаквате тя да седне да разказва на някого? Захариев я преглежда, казва на Марио и дотам. Очаквам това нещо да остане между тях тримата.

# 561
Аз не мисля, че ще остане скрито.
Знаем, че там всичко се разбира рано или късно.
А освен Захариев и Марио, виждаме, че и Христо най-вероятно ще разбере. Той не е човек, който ще се раздрънка, но все пак....

Другото е, че Зорница е в ужасно състояние, ще й трябва известно време почивка, ще бъде силно травмирана - това няма как да не го забележат другите, ще се говори как така се е озовала с наръган мъж и т.н., ще има полиция и разследване...

# 562
  • тук, на мястото си
Цялата болница ще разбере за отрицателно време. Докторите са длъжни да съобщят и за наръгването, и за изнасилването.
Аз мисля, че Марио ще се дръпне, няма да застане до нея така както трябва да застане един съпруг, все пак живеят заедно. Мисля, че на самия Марио ще му трябва помощ  да асимилира случката. Захариев е единия, който ще и помогне, другия ще е Банков. Без сексуални намеци, чисто човешки, приятелски. Един мъж може да бъде много добър приятел.
Колкото до гащите, ами поздравления за Диана, не мога да си представя да изиграе тази сцена с прашки.

# 563
Защо Марио да се отдръпне? Ако имаш чувства към една жена, която е в беда и не си на практика замесен (да си подтикнал, казал нещо..), защо да се отдръпваш?
И не, че е Банков, но защо той да е този, който да й помогне? С една дума къде е разликата, че единия може, а другия не?

# 564
Mоски, как ще остане само между тях тримата. Ще има разследване, самите Mарио и Зорница едва ли ще могат да прикриват емоционалното си състояние, Христо я видя и сигурно се е досетил. Cигурна съм, че в тоя клюкарник всички ще разберат.

Mалко ще се отклоня от темата. Преди малко прочетох изказване на Деси Бакърджиева от интервюто в Cъбуди се. "Зрителите не знаят с колко проблеми се е сблъскала Лора Хинова във връзката си с Мазов, преди да се стигне до тяхното скъсване....". Що за глупост е това. Hие филм ли гледаме или не, кой друг да знае, ако не зрителите. После не се чудете на всички недомислици. Зрителите не знаят с какво проблеми са се сблъсквали героите. Виждате едно, ама то, аха, съвсем друго е.

# 565
Мисля, че имаше предвид, че не е показано в детайли, а само загатвано, защото след това каза, че паралелно тогава са се развивали други истории, които са били по-важни. Това бяха епизодите с Ева, ако не се лъжа!

# 566
Не знам дали Марио ще се отдръпне (по-скоро не), но като нейн годеник ще съпреживее болката заедно с нея, ще приеме нещата лично, ще се обвинява, че не я е защитил, ще чувства вина и мъка, един вид те са едно цяло.
И в такъв момент той също ще има нужда от помощ и подкрепа, за да бъде нейна пълноценна опора, ще му трябва външен човек, който да го крепи.

Zlati, гледах и аз интервюто сутринта. Това, което каза Деси аз го разбрах като, че са претупали историята им, не са показали проблемите им и изведнъж Лора започва да прави драми от няма нищо, а не, че зрителите не са успели да разберат защо е депресирана. Реално те не ни показаха детайлно какъв е проблема.
Оказва се, че детето им било на 9 месеца, а ние тук смятаме, че Лора започна да работи още първия-втория месец.

# 567
Ами не знам, Христо видя, че нещо не е наред, предполагам, че след операцията той ще каже на Марио, че Зорница не е добре и е отишла при Петър, защото в промото се вижда, че тръгва към Захариев директно.
Но оттам нататък все си мисля, че ще го премълчат, щеа видим, може и всички да разберат.

Колкото до отдръпването на Марио - изобщо не виждам как може да стане. Снощи, освен трагедията, ни показаха как Марио буквално се смаза заради едно скарване. Дори Зорница да го отблъсне в началото, той ще е неотлъчно до нея, хич не се съмнявам в това. А и аз не мога да си представя да остане сама в тоя момент, да се прибере в празен апартамент, да няма никой, нея да я е страх, това е жестока травма. По-скоро ще има нужда той да е покрай нея.

# 568
  • София
И аз мисля, че всички ще разберат, но ще се опитат да я подкрепят. И срама ще е едно от нещата, с които Зорница ще се бори.

А варианта Марио да се отдръпне от Зорница е абсурден. Това ще значи, че сценаристите напълно са забравили какъв образ са му градили целия пети сезон и от началото на този. Марио веднъж е минал през този ад, със смъртта на родителите си и грижите за Тони. Според мен точно той ще е в основата на съвземането на Зорница и преодоляването на жестоката травма.

# 569
Благодаря ви. Hе съм гледала интервюто, но пак ми звучи като празни приказки. Претупали, не са могли да ни разкажат историята, ами значи не са си свършили работата както трябва. Зрителите не трябва да се чудят, това пък откъде дойде и да се налага екипът да им разяснява, нещо което уж не са успели да покажат. A за времето в сериала вече разбрахме, че тече различно за всеки от героите.

Общи условия

Активация на акаунт