Бързи здравословни въпроси и отговори – 17

• 37 713
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, за пръв път влизам в този подфорум и не съм наясно дали тук трябва да пиша, но търся тема за пъпната херния, на моя роднина й е направена такава операция като й е премахнат изцяло пъпа Sad((( , сега е само с белег, без пъп и търси вариант как да оправи естетически вида на корема, моля за насоки.

# 481
Пила съм "Оргаметрил" / "Дуфастон" на два пъти. Интересното е, че на мен ми се отрази страхотно - менструалният ми цикъл мина много по-леко и комфортно от обичайното след приема му, и двата пъти. Не знам как да тълкувам това.

Нормално. И при мен беше така.

# 482
За 7 дневен прием нищо. Аз говорих за себе си, когато приемах една година

Образувания в гърдите ли получихте?

Да, но не само това

Дано се оправите.

Грип е ако има болки в тялото.

# 483
Сътворих следната тъпотия
Закусих кисело мляко с тахан
Трябва да изпия антибиотика- ципрофлоскацин. Случайно, докато ядях, отворих листовката, и видях че изрично пише да НЕ се приема едновременно с мляко. Но вече бях изяла млякото
Какво да правя, да изпия все пак антибиотика навреме, заедно с млякото(което вече изядох и това е) или да поизчакам, което обаче ще измести часа на антибитоика и вече няма да е на 12 час...

# 484
Провери за колко време ще се разкара от стомаха ти млякото и изчакай. Час или два няма да са фатални според мен.

# 485
Happy , отложи приема с около час. Няма да е проблем за часовия интервал. А и приема на млякото може да повлияе на усвояването на АБ, но може и не.

# 486
Кои кръвни показатели включва Gran %  и кои Mid % ?

# 487
  • София
Момичета, някой с мнение за добавка “Сладки сънища”? Чета противоречиви мнения. Страдам от дългогодишни проблеми със съня и се чудех дали да не пробвам. Въздържам се от лекарства в тази посока.

# 488
Може ли някой да ми каже имал ли е дискбактериоза и как е разбрал?Какви изследвания се правят?

# 489
Момичета, някой с мнение за добавка “Сладки сънища”? Чета противоречиви мнения. Страдам от дългогодишни проблеми със съня и се чудех дали да не пробвам. Въздържам се от лекарства в тази посока.
Опитай.
Моят мъж ги е пробвал всички подобни, които се продават без рецепта и е доволен от Мелатонин плюс, но и с тези спеше една идея по-добре.

# 490
Преди време след прекаран стрес с мой близък,получих безсъние.Мозъка ми просто влезе в режим на бодърстване повече от месец.Имах нощти без 5 Мин.  сън.Макар мъжа ми да беше вече добре,съня не се връщаше.  Свекъра тогава пиеше Екодорм и ми даде от неговите хапчета.Казвам ти няма такива не искам да спя.Пиеш и след 5 Мин.  те няма.Но и аз мразя лекарствата и реших да опитам с Нареченски бани.От тази вода щом се върнах отново започнах да спя коте.

# 491
При запек след операция друго освен чай сена, какво може да се използва?

# 492
При запек след операция друго освен чай сена, какво може да се използва?
Сена-та хич не е ок,опитай Мелилакс.

# 493
  • Пловдив
Да попитам дали ви се е случвало...
Детето има две бели петна на сливиците. Изглеждат точно като афти. Нищо не го боли, няма темп, нищо притеснително на пръв поглед.
Единственото ново нещо в устата му са скоби от 3 дена.
Много е странно. Какво може да е? Някой имал ли е подобен казус?

# 494

Някой може ли да каже дали имам астигматизъм

Общи условия

Активация на акаунт