Тунис - 2019/2020?

• 94 487
  • 798
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте момичета . Имали някои от вас които ще пътуват този месец ?

# 256
  • Русе
galaBG, два пъти съм била в Тунис, има сирена различни, но ако имаш предвид бяло саламурено, мисля че нямаше!

# 257
  • с трима мъже :)
Здравейте.
Някой да има впечатления от този хотел?
https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g297949-d305453-Reviews … _Governorate.html

Ние като нищо може да се преориентираме към Тунис, защото се оказа, че с транспорта до Турция нещо не ни се получава, а със самолет ни излиза доста скъпо. Поне на другите, де. Та една почивка там ни решава проблема. Въпросът е храната каква е.

Каза ли някой тук, че в Тунис по ол инклузивите пекат пици на място?

Houda Golf Beach & Aquapark

# 258
Ние се отказахме от Тунис. Мизерно било доста, гадна храна като цяло, всичко затворено. Затворници с маска - може би е търпимо в лукс, но при компромисна обстановка - не, такава почивка не искам.

# 259
  • с трима мъже :)
Ехее, Доро! Като видях, че има пост по темата, реших, че някой ми отговаря на моя, последния пост. Обаче ние, след като го пуснах, ровихме с ММ из нета, четохме в трипадвайзър, къде ли не, и се отказахме. И сега точно отворих да ви пиша и гледам: ти си написала точно това, което щях да напиша аз Simple Smile Ега ти как изключително точни ми написа думите Simple Smile

# 260
  • Някъде в Европа...
Аз още преди 2 г като четях за Тунис бяха такива коментарите... Сега като гледам колко е "тикан" от ТА и едва ли не щял да е втория Занзибар за бг, мислех, че нещата са се подобрили в годините. Но явно не...Колко ли туристи ще се излъжат...

# 261
  • София
Не бих казала, че е мизерно и в никакъв случай, че храната е лоша. Разбира се, въпросът е къде ще отиде човек.
Плажът е хубав, водата - също, храната е вкусна, а отношението към туриста - невероятно.
На мен ми хареса. Бяхме в Хамамед.

# 262
Ма то и в Египед е мизерно...но за мен си заслужава да се види, поне веднъж в живота...в Тунис не съм била, но ще го посетя, независимо от коментарите...

# 263
По-зле, в сравнение с ЕгипеТ, по изброените неща. Така ми пишат и познати, и непознати. Но по-важното, Ковид ограничава и влошава преживяването спрямо преди 2 години. Не е въпросът, че Тунис не е Дубай - това на всички се очаква да е ясно.

# 264
  • Beyond the Frontiers
Малката подробност е и че в момента си е хладничко още...

Малко е крайно да лепнеш етикет гадно и мизерно на цяла дестинация, без да си бил там или само защото си попаднал в кофти хотел.
Коментарът за маските също ще го прескоча - цял свят изисква маски. В някои европейски държави даже и на плажа...та ако се очаква да минете без тях, нямате голям шанс в избора. П.П. Египет ще си върви цяло лято.

# 265
Мизерно не е в никакъв случай, повече от Египет пък абсурд, то иначе трябва да изключите целия арабски свят като дестинация...

# 266
Аз си казах защо се отказваме ние. Не може всички да ходим навсякъде - би било чудесно, ама уви, налага се да избираме.  Избрахме друго място и така.

# 267
  • София
За съжаление Египет лятото са го отказали, а в Тунис не ми се ходи втори път. По един път навсякъде.
Иначе трябва да свикнем с маски и затворени магазини. Нещата скоро няма да се оправят

# 268
  • Beyond the Frontiers
За съжаление Египет лятото са го отказали, а в Тунис не ми се ходи втори път. По един път навсякъде.
Иначе трябва да свикнем с маски и затворени магазини. Нещата скоро няма да се оправят

Не знам от къде е тази информация. Има полет днес, другата седмица. Промо оферти за 20.06....може би няма да станат всичко полети, но ако питате агенцията си, ще ви насочат към по-сигурни дати.

Всеки си има глава на раменете и право на лично мнение. Има си дестинации, които привличат едни хора, а отблъскват други. Нормално.

# 269
  • София
Става въпрос за лятото - юли, август. За този момент няма за никъде почти. Ни за Тунис, ни за Египет, а това са единствените ми месеци с възможност за почивка.
Между другото ние бяхме юли в Тунис и не беше кой знае колко топло

Общи условия

Активация на акаунт