На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 22

• 117 296
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
Явно не си въобразявам за лошото качество на дрехите. Купихме доста дрехи от Анталия този октомври и няколко пуловера се заваляха още на първото обличане. Добре, че имам машинка за пилинг на дрехи и че не дадох много пари за тях.

# 376
Опитах салепа и аз най-накрая- не е незаменим, може и без него. Ивче, чу ли, не се кахъри, по-след.седм.ще идеш. Докато не завалят снегове, "имаш мегдан".
  Боза ни съм виждала къде продават, ни съм опитвала.... и джигер не съм.... И халва от повече от 2 месеца не съм яла, но съм жива засега. Simple Smile  

Ослушвам се за черни петъци и бая се изкушавам с тези онлайн оферти....  Че и бая напазарувах - раздвижих икономиката ни, не само аз , де.... В  бг сайта на Инглиш хоум надникнахте ли?
ПП:
Долнищата от Уайкики/пижамени, чист памук/ се скъсиха много - перем ги всяка седмица и обличаме- към април ще са ни над коленете явно  Bowtie Sob

Последна редакция: ср, 21 ное 2018, 22:54 от *Камея

# 377
  • до едно тепе
И аз си направих едно пакетче  салеп вчера. Взех 4 дозички от Мигрос да го опитам. Мииии нищо особено. Сложили са канела вътре, не е като да си я добавиш по желание. Иначе ако ида през зимата на заведение ще си поръчам да видя има ли разлика някаква, но не вярвам да ми стане любимата напитка. Laughing
От Уайкикито на сина ми взех 2-3 долнища през септември. Бяха му дългички, но са с ластик отдолу. Ами сега като го гледам и се чудя дали ще изкара до април с тях. Едва ли е пораснал за 2 месеца с 4-5см. Явно се посвиват при прането. Ама само на дължина. Все така му се веят на дупето. И едното(обличано 5-6 пъти) вече е започнало да си променя цвета на коленете.

# 378
  • Бургас
Здравейте, смятам да се разходя до Одрин, някой купил ли си е зимни гуми този сезон от там?
За камфор някой писа, че се е изгорил - задължително се маже първо с мас.

# 379
  • burgas
Момичета зехтин купували ли сте скоро.Мислех  да взема 5л ,но гледам ,че коментират из ФБ групите,че не е хубав.

# 380
  • Varna
Здравейте, смятам да се разходя до Одрин, някой купил ли си е зимни гуми този сезон от там?

В предната и мисля, че и в по-предната тема имаше хора които бяха споделили, че са си
купили гуми от Одрин. Дано четат, за да Ви дадат инфо..

Момичета зехтин купували ли сте скоро.Мислех  да взема 5л ,но гледам ,че коментират из ФБ групите,че не е хубав.

Всички от тази група сме си купували и купуваме зехтин.  Също в миналата и по-миналата
тема сме разнищили доста видове и марки зехтин. Съвети, кой е по-ароматен или по-мек на вкус.

Салепа, аз го обичам да е с прясно мляко.  И задължително си слагам канела, няма значение,
че във пакета има. Wink
На едни хора ще им хареса, на други няма. Така, че опитвайте и от там вече ще видите, дали е за
вашият вкус Hug

# 381
Скрит текст:
Simple Smile Хареса ми салепа - с мляко и добавена канела го приготвих, но мляко с много какао или фъндъкли кафенцата 3 в 1  - повече ми допадат. Затова написах "не е незаменим" за мен. Мога да го заменя с др.топла напитка в това студено време навън....  Искам да намеря заместител на халвата с шам фъстък...и да не е калоричен заместителят, обаче. Simple Smile

Това с камфора и изгарянето не го разбрах - кой какво и кога е споделил за камфор. Имам камфоров спирт и нямам изгаряния, имам и Вапо руб с камфор в състава/маз/ .... доволна съм от разтривките.

# 382
Девойки, знаете ли дали в Турция се предлагат сладости за диабетици, направени с подсладител, примерно баклава (ако изобщо става с подсладител) и къде , евентуално, да ги търся? Специализирани магазини за диетични храни имат ли?

# 383
  • Пловдив
Нямат специализирани магазини
има халва с подсладител, купувала съм от Кипа
Един вид шоколад съм намерила и няколко вида бисквити, но не ми харесват
тук може да видиш продукти и цени
https://www.sanalmarket.com.tr/arama?q=%C5%9Fekersiz
Тук имаме по-хубави и на по-добра цена

https://www.facebook.com/pg/Factory-Outlet-Sweet-Graf-Ignatievo- … ref=page_internal

от тези магазини, например - тези бисквити 500 гр. са ок. 2,50 лв.
http://www.ziv.bg/bg/products/228-sugar-free

Скрит текст:
Баклава няма как да се получи без захар, все пак трябва сиропът да е гъст, а гъстотата н може да се получи с подсладител - изглежда като сварена юфка когато я полееш с редкия сироп. Ако все още държиш да хапнеш "беззахарна" баклава - сполучлив резултат може да постигнеш само с този продуктhttps://trimart.bg/produkt/%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%B8% … D0%BE%D0%BB-1000/

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 14:04 от makak

# 384
  • Бургас
Каква е цената на маслото от черен кимион в Турция? И дали е студенопресован?

# 385
 Здравейте, знам че темата за роуминга е коментирана някъде във форума но не успях да я намеря.Как стоят нещата при абонатите на Теленор, знаете ли какви са цените за разговори и за интернет? Благодаря предварително.

# 386
  • burgas
Здравейте, знам че темата за роуминга е коментирана някъде във форума но не успях да я намеря.Как стоят нещата при абонатите на Теленор, знаете ли какви са цените за разговори и за интернет? Благодаря предварително.
[/quot

Зависи от мобилния план който ползвате.Аз съм на Теленор,но имам неограничени разговори и данни в рамките на ЕС.На границата изключвам моб.данни.

# 387
Здравейте, следя темата с голям интерес. Благодаря на всички, които пишат впечатления и интересна информация.  Утре ни предстои пътуване до Одрин и се чудя от къде мога да си купя кожено яке - естествена кожа с естествен косъм? Можете ли да помогнете ? Simple Smile

# 388
ето сайта за гумите.
www.artlastik.com

# 389
  • до едно тепе
Не камфор, а едно мазило за болки в мускулите и ставите- камфолин се казва. Момичетата казаха, че е добро, но никой не каза, че е загряващо. Аз писах, че мислех да си намажа кръста и рамото, но добре че първо мъжо го пробва на неговото коляно. Иначе той каза, че добре му действа, но първия път го е понесъл трудно Joy

Общи условия

Активация на акаунт