Сполучливи имитации на маркови парфюми - 25

• 83 624
  • 722
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Получих като подарък J'ADORE - DIOR от Рефан,капсулован. Приятен е, флорален с лека ванилия, харесва ми , но сама едва ли бих си купила,не ми се струва траен за сега. Вие имате ли някакво мнение за него?
Магазинът на Гоза в Бургас къде е? Прочетох базар Европа,но не го знам,влязох в нещо като търговски център ,където имаше козметично магазинче.но не ми се стори да е то. Живея в Бургас,но не съм от тук по прицип,моля за обяснение като за индианци. Grinning

# 511
  • вкъщи
Аз съм от Бургас, но така и не намерих този базар.

# 512
  • Бургас
Ще се опитам да обясня. Дано се получи.
Тръгвате от Альошата в посока Стоматологията и гледате от нейната страна т.е. от лявата част на "Александровска". Подминавате пресечката с ул "Македония" / на ъгъла има фурна за закуски / и преди следващата пресечка е този базар "Европа". Има надпис "Александровска" 100. Влиза се като по коридор , /как ли да го обясня! /на вътре . Магазинът на Гиза е почти до входа на базара , вляво. От улицата се вижда, че в базара има и стълбички надолу. Май има и кафе.
Много, много се надявам да съм била полезна и да сте успели да разберете ужасното ми упътване!
https://www.google.com/maps/place/%D1%83%D0%BB.+%E2%80%9E%D0%90% … 4669402,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x40a694966e65ffaf:0xe151777eeb008ed7!8m2!3d42.5010719!4d27.4691289

# 513
Не разбрах Барджело няма ли вече? Само рафаела ли са?По Кауфландите гледам никакви ги няма. Последно Барджело имаше в Сауфланд Търговище лятото. Много са добри,а не ми се иска да ги махат. Рафаела какви са-не се ли различават, бяха па евтини, пускаха ги на промоция по едно време за да ги изчистят,какво стана там не ми е ясно.

# 514
  • София
Получих си Бонбона от Митко Grinning Ами какво да ви кажа ...пръснах на китката ,издържа около 4-5 часа.
Действително е като бонбон - сладък , наситен , но ....не е мой . Усещам нещо като карамел ( мразя карамела и кокоса ) липсва ми мириса на мандарината , прасковата и портокала....направо ме забива на карамела Disappointed За съжаление ще го продавам или ще го подарявам ...още не съм решила .

# 515
Една колежка много ми мирише на Пако Рабан Black XS  , Ейвънски парфюм е , но не му знае името .

Ако някой може да помогне

# 516
  • Габрово
 A има ли вече имитация на Guerlain Les Absolus d`Orient Oud Essentiel ?

# 517
  • Бургас
pafal много добре го обясно, благодаря ти. Първият път като търсих магазина на Гиза мисля, че влязох там имаше стълби на долу, две масички от някакво кафе, обаче магазин за парфюми не видях,ама не се и огледах много едно продавачка от магазин за дрехи ме гледаше странно и ми стана неудобно да се лутам така, другият път ще пробвам пак, сега вече уж разбрах.
А този Бонбон ме заинтригува, харесвам карамелести аромати, за версията на Заг ли говорите?

# 518
  • Бургас
За версията на Баргело пишем,Заг нямат Бонбон.

# 519
Новината за махнатите нишови и специфични парфюми от Парфен е ужасна, защото основно от там взимах и то все такъв тип парфюми. Преди време махнаха и много любимия ми Interlude и не мога да намеря други да го предлагат. Ако знаете, кажете. Или пък подобен. Също и можете ли да ме насочите коя друга марка според вас са качествени и дълготрайни, по възможност да ги има в моловете, защото след тази чистка, явно и към други ще трябва да се насоча да търся.

# 520
Една колежка много ми мирише на Пако Рабан Black XS  , Ейвънски парфюм е , но не му знае името .

Ако някой може да помогне
[/quote

Ребел се казва парфюма.Оплакват се,не бил траен,а при мен трайността му е разкошна.Усеща се през целия ден без да подновявам.За този сезон е просто перфектен.

# 521
Не е Ребел.
Far Away Rebel е копие на Блек опиума, на не на Пако Рабан Black XS:
https://www.fragrantica.ru/perfume/Avon/Far-Away-Rebel-50533.html

# 522
  • Бургас
Новината за махнатите нишови и специфични парфюми от Парфен е ужасна, защото основно от там взимах и то все такъв тип парфюми. Преди време махнаха и много любимия ми Interlude и не мога да намеря други да го предлагат. Ако знаете, кажете. Или пък подобен. Също и можете ли да ме насочите коя друга марка според вас са качествени и дълготрайни, по възможност да ги има в моловете, защото след тази чистка, явно и към други ще трябва да се насоча да търся.
Гиза,но ги няма в моловете,правят имитации на много ниш парфюми.

# 523
Момичета и момчета, да знаете, че в София магазина на Заг Зодиак на 27-ми и на 28-ми няма да работи, имах намерение да се разходя до там през тези два дни, но явно няма да го бъде. Щял да работи само магазина им в Овча купел. Пиша го за да спестя на някого разкарването.

# 524
Само Гиза съм си ги отбелязала точно от тук, от темата и твоите препоръки Bright Crystal, но ми се искаше и някоя марка, която да ми е по-лесно достъпна, а да не е с поръчки.

Общи условия

Активация на акаунт