Пазаруване от Aliexpress.com 55

• 55 095
  • 728
  •   1
Отговори
# 375
Когато имам пратка или ми звънят или аз си я търся, когато горе долу наближи времето за доставка. Никога не са ми я носили. Може просто да си я потърсите, ако не се обадят от пощата.

# 376
Аз току що получих ето тази гривна - добре, че служебната пощенска кутия е сигурна:
https://www.aliexpress.com/item/BAMOER-Authentic-925-Sterling-Si … .0.d1ef4c4dtj2zvX

Поръчана на 16 януари - сериозен магазин!

# 377
  • София
Ох, ужас. ММ не е разбрал и е написал адресът на Еконт. Ще звъня в пощата да питам какво става. Едната пратка е за 2 долара, ще я прежаля, но другата е за 20.
Пратката за 20 долара трябва да има номер на проследяване.

Няма, започва с L. Доколкото знам проследими са само онези, чиято първа буква е R. Нали?
Аз отдавна не съм поръчвала, но ММ се зариби. Карта памет за телефона 128гб дойде за 13 дни и то за има-няма 40лв. Не го очаквах, спомените ми са за дъълги доставки. Чакаме калъф за телефон с преносима батерия, той е с непроследимия номер, дано дойде. Ще звънна в пощата тези дни. Благодаря.

# 378
Може да опитате в пощата - отивате при колетни пратки и им обяснявате, че сте дали грешен адрес - оставяте си имената(от адреса на пратката) и телефона, за да се обадят, когато пристигне нещо. Не би трябвало да е проблем за тях.

# 379
Скрит текст:
Ох, ужас. ММ не е разбрал и е написал адресът на Еконт. Ще звъня в пощата да питам какво става. Едната пратка е за 2 долара, ще я прежаля, но другата е за 20.
Пратката за 20 долара трябва да има номер на проследяване.

Няма, започва с L. Доколкото знам проследими са само онези, чиято първа буква е R. Нали?
Аз отдавна не съм поръчвала, но ММ се зариби. Карта памет за телефона 128гб дойде за 13 дни и то за има-няма 40лв. Не го очаквах, спомените ми са за дъълги доставки. Чакаме калъф за телефон с преносима батерия, той е с непроследимия номер, дано дойде. Ще звънна в пощата тези дни. Благодаря.

Имам една пратка, която започва с tracking "L" и успявам да я проследя в този сайт.

https://www.17track.net/en

# 380
  • София
Нали има телефон на получателя. След като не успеят два пъти да ви я доставят, трябва да ви се обадят  Peace

# 381
  • София
Нали има телефон на получателя. След като не успеят два пъти да ви я доставят, трябва да ви се обадят  Peace

Казаха, че нямат практика да звънят. Или поне не тази служителка, от която е взел проследими пратки.

# 382
  • София
Ако не дойде до 60 дена пускате диспут и ще ви върнат парите, а китайците ще си изтеглят стоката, не е страшно Simple Smile

# 383
  • у нас
От Щатите до кои държави може да се поръча? До Бг и ЮК не дава. Някой да е минал по този път?

# 384
  • София

Казаха, че нямат практика да звънят. Или поне не тази служителка, от която е взел проследими пратки.
За съжаление не се обаждат. Много рядко пускат съобщения по вайбър. При 23 пратки получих съобщение за 2 Simple Smile

# 385
  • Асеновград
Отивате на "Еконт"  адреса който сте дали и им казвате така и така , какво е станало и ако дойде нещо да ви се обадят а пък ще почерпите после , какво толкова .

# 386
Днес забелязах нещо странно - не бях обърнала внимание до сега, обаче сайтът ми променя националността, като напиша отзив на продукт. Слага ми американското знаме, вместо българското)) Би трябвало да знаят откъде съм, защото автоматично ми излиза цена на доставка до България. Дали самите продавачи не го променят нарочно - могат ли да правят това?

# 387
  • Пловдив
Здравейте! За първи път пиша в темата Simple Smile
Разгледах сайта на Али експрес и си харесах няколко рокли от един купувач, но не са с беплатна доставка. Тъй като е ясно, че не искам да плащам доставка за всяка по отделно, дали споредн вас продавачът би се съгласил на премахне доставката за останалите артикули, така че да платя само веднъж доставката.

Има ли други, които са били в подобна ситуация? Освен да пиша до продавача, има ли други опции?

# 388
  • София
Трудна работа. Има магазини, които надуват доставката за да им изглежда стоката по-евтина

# 389
Аз съм поръчвала няколко дреболии от един продавач, с малка доставка (примерно 20 цента - нещо такова) и тъй като всичко идва в едно пакетче, съм я плащала само веднъж. Но не знам как е при другите - сигурно при всеки е различно.

Общи условия

Активация на акаунт