Фермата 4 - Съединение - тема 10 (12.11. - 18.11.)

• 32 211
  • 780
  •   1
Отговори
# 495
  • London
Догадки.... защо не е пяла, може да е поради ред причини.

# 496
За да може Гошо да се държи в сърдечната област и да мисли, че с това  показва патриотизъм.
Цъ.Не се признава.Ако не се тръшне поне с инфаркт държейки се за сърцето , на звученето на химна не е никакъв патриотизъм.

# 497
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
А видяхте ли на Милена ноктите без маникюр и лак снощи? Те най-красноречиво говорят колко е работила досега. Наложи й се да свърши нещо най-накрая и маникюрът отидЕ.

# 498
Георги нямаше да ме дразни, ако не съдеше хората. Ако просто казваше, че е родолюбец, обича България, родил се е тук, иска да умре тук, иска децата му да са отгледани тук и т.н. за мен всичко щеше да е ок. Но не. Той иска всеки да си признае как е сгрешил, че е заминал, пита, настоява, мрънка, вади вмирисани на нафталин речи и то не за да покаже той колко е готин, а колко другите не са. Това е дразнещо.

# 499
Помолих. Това с добрия тон проблем ли е?
Така като гледам, само ти имаш проблем, така че прибирай джедайския меч. Има си модератори за тази работа. Wink

# 500
   На Митко медал да му дадат заради миналото му!
   Направооо....нямам думи.И опосумчетата как му се прехласваха-чест,достойнство.Тия наред ли са?!
    Нури,когото наричат помак,хваща инструмента и засвирва./Не го знам тамбура или гъдулка е/.Има ли хоро,той е там,на хорото.Не съм забравила какво каза за робството,но все по-приятно впечатление ми прави с поведението си,засега.
    В диалога  между Жоро и Роман за избора на дуелист,правилно ли разбрах,че Жоро изказа мнение,че не би постъпил като Роман?Че това приятелство не струва 100 000 лв.
   Нелепо е да се свири химна на РД .И въобще,затова е химн,защото е за точно определени случаи.В къщи ако щеш си го слушай нон стоп,но по тв,заради личния празник на горската,не ми е окей.
    Другото,което не ми допада,въпреки отрицателното ми отношение към Христина,е "прогонването" й от фермата,по време на каръшкия ритуал.Като са големите мъжкари,защо никой не си каза пред Иван и Андрей,че смятат  за несправедливо връщането й ,ами така я "хапят".
     На дуела,категорично съм за Симо.И после Дидо фермер,и Христина пак в обора,и после на дуел!

# 501
    В диалога  между Жоро и Роман за избора на дуелист,правилно ли разбрах,че Жоро изказа мнение,че не би постъпил като Роман?Че това приятелство не струва 100 000 лв.

Да.  Peace Той и преди избора на първи дуелист каза, че би избрал Христина, защото е дразнител, а финалът е още далече.

# 502
Много би ми било интересно и ако на някой му се занимава, би ли направил резюме на формата по седмици... Примерно:
Седмица 1:
фермер:.....
ратаи:
първи дуелист:
втори дуелист:
отпаднал....
тотално се обърках вече, а и гледам оттук- оттам и не помня кой бил, кой не бил ратай, кой колко пъти е бил на дуел и т.н. Simple Smile
Надявам се да не е нахално искането ми, благодаря предварително!
Здравей! Simple Smile Повече инфо можеш да намериш тук: https://bg.wikipedia.org/wiki/Фермата_(предаване)

# 503
 Shocked самата ферма ли се включи тук ?

# 504

В следващият епизод ще дадат на фермерите да прочетат какво мисли бг-мамма за тях 😂

# 505
Божкее,самата Ферма сигурно ни чете словоизлиянията и мъдростите .Евала ! Whistling Значи сега може да бъдем и още по-откровенни за участниците ,а и нищо чудно и те да четат  Joy

# 506

В следващият епизод ще дадат на фермерите да прочетат какво мисли бг-мамма за тях 😂
Въх, нИдей.Гошко ще се поболее , че" патриотизма" му не е оценен и напразно се е напъвал.
Като види колко е " харесван" съвсем ще изтеряса и ще блещи очи.
Тежко им на другите вътре, как ще изтърпят таквоз нещо.

# 507
Защо бе, ще стане купон. Особено бих искала да видя физиономията на Милена, като разбере колко нехаресвана е.  Laughing

# 508
  • Sunshine state
Настанало оживление в темата, а то продукцията се включила. 😃
Жалко, че снимките са свършили, иначе с кеф да им лепнеш на някои от "фермерите" мненията на бг-маммите. 😂
Да знаете, че Гошо, колкото и да ни го пробутвате, не ни кефи. и той по бригади из САЩ миткал, ама голям патриот, голямо чудо.

# 509
Не знам, дали Христина е карък, но с тази забрадка и шарещите очи по-скоро прилича на тролче. 😏
Роман как не я свали тази маска! Само клоунски грим му липсва. Не му стана приятно думите на Митко, но добре си избира битките. Няма смисъл да обяснява там, където не биха го разбрали. Не е като да не му пука, но е взел решение и застава зад него.
Надявам се Симо да спечели.

Общи условия

Активация на акаунт