VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 10 /12.11.-19.11.2018/

• 82 568
  • 2 454
  •   1
Отговори
# 2 235
Оф, сега половин час концерт ли ще гледаме? Горките ми ушички...

# 2 236
Е големи са веселяци тези Simple Smile
Не ми хареса мюзикъла.
Уош сега се сетих на кой го опреличавам,на Никълъс Кейдж,когото изобщо не харесвам.Но пък Уош  не е лошо момче.

# 2 237
  • Испания
Стойко - скрит талант. Как пляшет!

# 2 238
Джулката нещо я няма .. сигурно е заспала :d

# 2 239
Никита обаче не можа да се внедри никъде, седи като бодигард зад масата и се озърта.

# 2 240
Хареса ми мюзикъла. Паднах от смях

# 2 241
  • в рока
Безобиден е, не бой се Simple Smile
Ето линк към ситуацията.
https://m.vbox7.com/play:8a90277e7a

[Изпуснах началото, и не хванах двата края защо Албена и ЯЯ се скараха. Някой, моля, да ме светне. У този човек има нещо, което ме притеснява, не знам поглед ли е, излъчване, физиономия.,енергия ли е...

Хареса ми мюзикъла и беше забавно. Най-добре играха за мен Гъмов, Албена, Весела, ЯЯ, Уош. Гани също не бе зле. Емануела нарочно преиграване на моменти, но беше сладко.
Златко и Зъбатко бяха единствените, които не ме грабваха. Изкуствени ми бяха, Благо се беше пренавил.
Пеенето на Златка беше слабо през повечето време, дано в капките да се е представяла по-добре заради Етиен и репетициите, а не заради някво технически намеси.. Щото Халваджиян ще ми падне в очите

Благодаря ти, но тръгва при мен без звук, нямам представа защо. Ама имам проблем с в бокс като цяло. Дали защото не съм в БГ🤔🙄

Аз не се имам за злобна и подмолна, но и аз се съмнявам в Стоян и до колко не е стратегия това с вечното неразбиране, аут ъф спейс и наказания... Дано греша.

Уош превъзходно игра влюбен... Или не е играл 😁 Все не ми се вярва да харесва Джулка, ама де да знае вече човек... Засега отдавам превъплъщението на гена от великия му баща

Последна редакция: сб, 17 ное 2018, 00:30 от purko88

# 2 242
Я каква купонджийка е Весела, разчупи я мюзикълът. Hug

# 2 243
  • Ilkeston
Вече дори Цецито ми е по-приятен от Златка. Тази жена нито веднъж не се включи в забавления с БЛАГОверния си. Колко ли им е скучно, когато са сами (като изключим креватните гимнастики)?! Гъмов Зъбатко ли имитира с тези зъби 😁?

# 2 244
Кефят ме, че се забавляват

# 2 245
  • Испания
Скица е Гъмето.

# 2 246
  • София
Добре се забавляват, предните спяха по това време вече.

# 2 247
Завиждам им на добрата компания в момента. Дават ми идеи с какво да забавлявям гостите си утре.

# 2 248
  • Ilkeston
Директно от зъболекаря на Джизи 😆

# 2 249
Ейй, смея се като побъркана.. Разсмяха ме.

Общи условия

Активация на акаунт